Bu neydi şimdi ?

Beni en iyi anlayabilen sensin canım zaten bu durumda, aynı şeyleri düşünüyoruz, sen kelimelere döktün az önce :), inşallah yaa, ikimiz içinde herşeyin hayırlısı olur inşallah canım, korkularımız yersiz çıkar, inşallah olur, olmasını çok istiyorum çünkü. :)

canım ben bu çocukta pek bi ışık göremedim :/

senden kaçar gibi davranmış resmen..

mesela eline hazır fırsat geçmiş, yalnız kalmışsınız.. telini alabilirdi yada evine kadar bırakabilirdi...

diğer arkadaşlarında dediği gibi sevgilisi olabilir :44:

Kızlar, biz annemle yine parka gittik bugün, tabii ki onlar da oradaydı, ama beyefendi yoktu, sonra geldi bi ara, iyi akşamlar herkese dedi, annesi otursana oğlum dedi, yok anne arkadaşlarım bekliyor gidicem ben dedi ve gitti, sonra hiç gelmedi, bende biraz zaman geçtikten sonra, eve gidiyorum diyip kalktım annemlerin yanından, sonra bundan mesaj geldi, eve erken döndün bugün diye, bende mahsus yok eve gitmiyorum, yürüyüş yapıcam diye kalktım yazdım, buda hmm ben eve gittin sandım yazmış, bende gelirim birazdan annemlerin yanına yazdım, ben annemlerin yanında değilim ki, arkadaşlarımlayım, uzaktan baktım seni göremedim ondan sordum yazmış, bende işte yürüyorum, kafamı dinliyorum yalnız başıma dedim, oda kafanı dinliyorsun öyle mi yazmış, bende sayılır yazdım, oda sayılır derken ne demek istedin yazmış, bende sence ne demek istemiş olabilirim yazdım, buda saçmalamış bi tane uzun bi söz yazmış, arkasından da gece gece ne diyor bu diyorsun dimi içinden saçmalıyorum bak yazmış, ne cevap yazayım ben şimdi buna ?

ne demek istedigini anlamadım daha acık olabilirsin falan diyebilirsin canım...
ve bence cok ilgileniyormus gibi görünme onunla

ne demek istedigini anlamadım daha acık olabilirsin falan diyebilirsin canım...
ve bence cok ilgileniyormus gibi görünme onunla

Yok canım, öyle davranmıyorum zaten, sonra hemen affedersin bi yerleri kalkıverir, egosu okşanır, kaçar gider, mesela yüz yüze geldiğimizde hiç suratına bile bakmıyorum, kuduruyordur kesin, bi bakış bile atmıyorum, ama mesajda birazcık daha farklı davranıyorum, yazık garibim dengesiz sanmıştır beni kesin, ama ne yapayım erkek milletine de bu lazım, böyle yapmassan kaçıp gidiyorlar hemen.

ewet yaa son derece haklısın
aynen devam et ozaman ttatlımm

Yüz yüze geldiğinde suratına bakmıyor musun ? :s Biz o kadar boşa mı konuştuk şekerim.
Böyle yaparsan kaybedersin asıl. Bu tarz hareketler çok gereksiz. )

Geçmişte ne sıkıntı yaşadıysan at onları kafandan. Genellme yapma erkeklerle ilgili.
Bana aşık olan erkeklerin gözlerinin içine bakmışımdır ben hep. Umursamaz kız tavırları bayar adamı.
Denge kurman lazım. Nereye kadar bu şekilde devam edebilirsin ki ayrıca ? Çok detaylı düşünüyorsun.
Sonunu düşünen kahraman olamaz bunu da unutma.
İyi yaptığını sanıyorsun ama bence çok yanlış yoldasın.

Ahh Tryamour yaa, seni o kadar çok bekledim ki dün gece, bi türlü online olmadın canım, öyle mi diyorsun, haklısın galiba, benim bundan 2 yıl önce bi ilişkim olmuştu, ondan ağzım yanmıştı, şimdi dediğin gibi aklıma arada o geliyor, sanırım ondan böyle davranıyorum biraz, peki senin dediğin gibi davranıcam bundan sonra.

çoook sevindim rosemaryy:)) inşallah çok güzel devam eder herşeyy :)

demek ki biraz beklemek gerekiyor biz kızlar hemen kafamızda kurmaya başlıyoruz öyle midir böyle midir diye ama bak bekleyip görmek daha iyiymiş :))

korkularını da bırak bir kenara, herşey olucağına varır zaten sen tadını çıkart yaşadıklarının, bunların heyecanı bir başkadırr :))

Amin canım :), çok teşekkür ederim :)), evet canım aynen, biraz bekleyince herşey netleşiyor, doğru diyorsun canım da işte endişelerim var yine de, inşallah boşunadır korkularım, sağol canım. :)

Ee nasıl gidiyor canım? :)
Her şey yolundadır umarım.

2 gündür sabahladık mesajlaşırken :), 2 dakika geç cevap atsam hemen mesaj yağmuruna tutuyor nerdesin diye, hakkımda sürekli sorular soruyor falan :), bide bi romantik çıktı bu canım yaa, şiirler yazıyormuş, bi kaç tanesini okuttu bana, baya baya şair ruhlu anlayacağın, ama bugün hiç sesi çıkmadı, ne aradı nede mesaj attı, bak saat kaç oldu hala daha hiç bişey yok, bende atmadım o atmadığı için, kendimi tutuyorum.

İlk cümleleri okuyunca bir gülümseme yayıldı suratıma sonra böyle oldum " :| "

Bugün hiç sesinin çıkmaması anormal değil mi sence ? :44:

İlk cümleleri okuyunca bir gülümseme yayıldı suratıma sonra böyle oldum " :| "

Bugün hiç sesinin çıkmaması anormal değil mi sence ? :44:

Olmaz mı, düşünüyorum niye çıkmadı diye, kesin benden bekliyordur, hep ilk o attı mesajları yaa ondan diye düşünüyorum, sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…