e napalımm Allah büyüktür belki banada bir mucize denk gelir:26: tatlımmm
Amin canım amin, inşallah gelir, çünkü ben senden daha çok istiyorum gelmesini. :)
Ben de senin durumundayım şu sıralar.
Korkularını çok iyi anlıyorum.
Hoşlandığın birinden olumlu yanıt alıyorsun, hafiften bir şeyler başlıyor ama her şey tam anlamıyla oturana dek insan rahat olamıyor.
Hep acabalar içinde kalıyorsun. Zaman lazım. İnşallah çok mutlu oluruz. Güzel gelişmeler yaşarız. Korkular, endişeler son bulur.
Hem mutluluk ve heyecan hem de soru işaretlerinden oluşan bir karmaşıklığın içinde olmak cidden zor. Bunlar da geçecek.
Biz bu kalp çarpıntılarının tadını çıkarmaya bakalım şu an için. Olacağı varsa olacak. :)
tesekkür ederim tatlımm ozaman dua et bana olur mu
belki bugün bişey olur onunla ilgili
Etmez miyim hiç tatlım, tabii ki ederim. :)
Kızlar, biz annemle yine parka gittik bugün, tabii ki onlar da oradaydı, ama beyefendi yoktu, sonra geldi bi ara, iyi akşamlar herkese dedi, annesi otursana oğlum dedi, yok anne arkadaşlarım bekliyor gidicem ben dedi ve gitti, sonra hiç gelmedi, bende biraz zaman geçtikten sonra, eve gidiyorum diyip kalktım annemlerin yanından, sonra bundan mesaj geldi, eve erken döndün bugün diye, bende mahsus yok eve gitmiyorum, yürüyüş yapıcam diye kalktım yazdım, buda hmm ben eve gittin sandım yazmış, bende gelirim birazdan annemlerin yanına yazdım, ben annemlerin yanında değilim ki, arkadaşlarımlayım, uzaktan baktım seni göremedim ondan sordum yazmış, bende işte yürüyorum, kafamı dinliyorum yalnız başıma dedim, oda kafanı dinliyorsun öyle mi yazmış, bende sayılır yazdım, oda sayılır derken ne demek istedin yazmış, bende sence ne demek istemiş olabilirim yazdım, buda saçmalamış bi tane uzun bi söz yazmış, arkasından da gece gece ne diyor bu diyorsun dimi içindensaçmalıyorum bak yazmış, ne cevap yazayım ben şimdi buna ?
ne demek istedigini anlamadım daha acık olabilirsin falan diyebilirsin canım...
ve bence cok ilgileniyormus gibi görünme onunla
Yok canım, öyle davranmıyorum zaten, sonra hemen affedersin bi yerleri kalkıverir, egosu okşanır, kaçar gider, mesela yüz yüze geldiğimizde hiç suratına bile bakmıyorum, kuduruyordur kesin , bi bakış bile atmıyorum, ama mesajda birazcık daha farklı davranıyorum, yazık garibim dengesiz sanmıştır beni kesin , ama ne yapayım erkek milletine de bu lazım, böyle yapmassan kaçıp gidiyorlar hemen.
Yok canım, öyle davranmıyorum zaten, sonra hemen affedersin bi yerleri kalkıverir, egosu okşanır, kaçar gider, mesela yüz yüze geldiğimizde hiç suratına bile bakmıyorum, kuduruyordur kesin , bi bakış bile atmıyorum, ama mesajda birazcık daha farklı davranıyorum, yazık garibim dengesiz sanmıştır beni kesin , ama ne yapayım erkek milletine de bu lazım, böyle yapmassan kaçıp gidiyorlar hemen.
Yüz yüze geldiğinde suratına bakmıyor musun ? :s Biz o kadar boşa mı konuştuk şekerim.
Böyle yaparsan kaybedersin asıl. Bu tarz hareketler çok gereksiz.)
Geçmişte ne sıkıntı yaşadıysan at onları kafandan. Genellme yapma erkeklerle ilgili.
Bana aşık olan erkeklerin gözlerinin içine bakmışımdır ben hep. Umursamaz kız tavırları bayar adamı.
Denge kurman lazım. Nereye kadar bu şekilde devam edebilirsin ki ayrıca ? Çok detaylı düşünüyorsun.
Sonunu düşünen kahraman olamaz bunu da unutma.
İyi yaptığını sanıyorsun ama bence çok yanlış yoldasın.
çoook sevindim rosemaryy:)) inşallah çok güzel devam eder herşeyy :)
demek ki biraz beklemek gerekiyor biz kızlar hemen kafamızda kurmaya başlıyoruz öyle midir böyle midir diye ama bak bekleyip görmek daha iyiymiş :))
korkularını da bırak bir kenara, herşey olucağına varır zaten sen tadını çıkart yaşadıklarının, bunların heyecanı bir başkadırr :))
Ee nasıl gidiyor canım? :)
Her şey yolundadır umarım.
2 gündür sabahladık mesajlaşırken :), 2 dakika geç cevap atsam hemen mesaj yağmuruna tutuyor nerdesin diye, hakkımda sürekli sorular soruyor falan :), bide bi romantik çıktı bu canım yaa , şiirler yazıyormuş, bi kaç tanesini okuttu bana, baya baya şair ruhlu anlayacağın , ama bugün hiç sesi çıkmadı, ne aradı nede mesaj attı, bak saat kaç oldu hala daha hiç bişey yok, bende atmadım o atmadığı için, kendimi tutuyorum.
İlk cümleleri okuyunca bir gülümseme yayıldı suratıma sonra böyle oldum " :| "
Bugün hiç sesinin çıkmaması anormal değil mi sence ? :44:
Olmaz mı, düşünüyorum niye çıkmadı diye, kesin benden bekliyordur, hep ilk o attı mesajları yaa ondan diye düşünüyorum, sence ?
Sen niye ilk atmıyorsun? Bence sen at bu seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?