Bu neydi şimdi ?

Olmaz mı, düşünüyorum niye çıkmadı diye, kesin benden bekliyordur, hep ilk o attı mesajları yaa ondan diye düşünüyorum, sence ?

Olabilir. Ama çocukça geliyor bana böyle şeyler ya. Ne diye ilk ben attım bu kez o atsın diye düşünsün ki bir erkek diyeceğim amaaa yapısı budur. Bir şey diyemeyiz. :44:

Bence sen bi mesaj at. Ama sadece bi merhaba demek için. Niye bugün sessiz kaldın gibi bir şey demeden yani.

Çekiniyordur belki çocuk. Eğer sallamıyorsa da bırakırsın. Takılma bu kadar. At mesajı gitsin.

Bence de bugün bir kere at ama sakın sitem etmeden havadan sudan Sonra yine bırak o atsın

Attı attı kızlar :), şimdi mesaj geldi., ''yoksun..'' yazmış, ne cevap vereyim şimdi, bilemedim.

Son düzenleme:
Heh tamamdır o zaman.
O kadar konuştuk burda, enerjimiz ona da yansımış olacak ki hemen mesajı geldi.

Cevap geldi kızlar, yok, en son sabah ki mesajdan sonra yoksun, acaba bi mesaj da olsa gelir mi diye bekledim kaç saat, ama gelmeyince öyle işte, rahatsız etmedim umarım yazmış, ne yazayım ne ?

Cevap geldi kızlar, yok, en son sabah ki mesajdan sonra yoksun, acaba bi mesaj da olsa gelir mi diye bekledim kaç saat, ama gelmeyince öyle işte, rahatsız etmedim umarım yazmış, ne yazayım ne ?

belki bende senden mesaj bekliyorumdur :) de bence ki sürekli senden mesaj beklemesin o atsın

Yaa sen de var yaa...

Bak diyorum ki eski ilişkini unut. Rahat davran. Çocuğa gün boyu tek kelime etmemişsin. Bu davranışlar bayar karşı tarafı bi süre sonra. Allahtan soruyor, üstüne düşüyor ama bir yere kadar olacak bu dediğim gibi. Biraz kendine güven, çok değerli, sevilmeye layık, muhteşem bir kız olduğuna inan ve mesajlarını yaz takır takır ne zaman ve nasıl istersen. Zaten abartmazsın. Nerede duracağını bilirsin. Ama bu kadar da geri çekme kendini. )
O da zavallım haklı olarak rahatsız etmedim umarım diyor.

Son düzenleme:

Tamam tamam, bundan sonra aynen öyle yapıcam zaten :), bak ne yazmış diğer mesajında, sabahtan beri hiç sesin çıkmadı, bütün gün kulağımda mesaj sesi, elimde telefonla bekledim, bende atmak istemedim rahatsız olursun, zorla cevap vermek zorunda kalırsın diye, bıktın, sıkıldın sandım, benim hiç bi problemim yok seninle ilgili, hiç bi rahatsızlığım yok yazmış. Aşık mı bu bana ne ?

Dur dur hemen kaptırma kendini , bıraak o kaptırsın işte bööyle ahaha

Bence bi dur bakalım. :)) Senden hoşlanmış işte.
Ama aşk mevzusu var mı yok mu zamanla anlarsın. :))
Güzel şeyler düşünelim, güzel olsun. :)) Ne güzel hemen de neler hissettiğini söylemiş. :)))
Demek ki sen de yeşil ışık verdin ona yeterince. :) Erkekleri cesaretlendirmek için kızın tavırları çok önemli zaten.

Dur dur hemen kaptırma kendini , bıraak o kaptırsın işte bööyle ahaha

Duruyorum zaten, gene mesaj geldi, bak ne yazmış, yanlış anlama gönülsüz iş olmaz, içinden gelerek atarsan memnun olurum, benim geldi bugün ama ilk mesajı bi kere sen atarsın belki diye bekledim sanırım neyse kafanı şişirmiyim ben en iyisi yazmış, ne yazayım ne ?

Ayy pek bi mutluyum yaa, senin sayende oldu bu iş. :))))

Gönülsüz olmadığını söyleyeceğin bir şeyler olmalı ama ne demelisin tam olarak bilemiyorum tabi

Gönülsüz olmadığını söyleyeceğin bir şeyler olmalı ama ne demelisin tam olarak bilemiyorum tabi

Bende öyle düşünüyorum aynen canım ama ne yazacağımı bilemiyorum, çok şaşkınım yaa ben şu anda, durup durup sırıtıyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…