• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal değil mi?

Hayalpessimist

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
50
17
8
35
Merhaba hanimlar.Herkese cok ilginc geldigi icin ve cevremde genelde yalan soyluyorsun dedikleri icin sizlere sormak istedim.27 yasindayim ve 10 yillik bir iliskim var.yani liseden beri.bu zamana kadar hic kavgamiz olmadi.hersey cok güzel gidiyor ama herkes diyorki bu imkansiz bir yer de patlak verir.Ancak cidden bir problemimiz yok bu yaz evlenicez.sadece acaba herkes haksiz ben mi hakliyim diye merak ettim.tesekkur ederim simdiden

Merhaba hanimlar.Herkese cok ilginc geldigi icin ve cevremde genelde yalan soyluyorsun dedikleri icin sizlere sormak istedim.27 yasindayim ve 10 yillik bir iliskim var.yani liseden beri.bu zamana kadar hic kavgamiz olmadi.hersey cok güzel gidiyor ama herkes diyorki bu imkansiz bir yer de patlak verir.Ancak cidden bir problemimiz yok bu yaz evlenicez.sadece acaba herkes haksiz ben mi hakliyim diye merak ettim.tesekkur ederim simdiden
olabilir normal kavga etmemeniz ama önerim bir kavga edip öyle evlenin. kavga sırasında öfkesine sahip olamayan gözü dönen insanlıktan çıkan bir adamsa sevgiliniz çok zorlanırsınız.

yok ya sanırım gayet normal. çünkü benim de bir arkadasim lise1 den beri ayni kisiyle birlikte onlarin ara ara tartisma vs oluyodu. biz ha ayrildilar ha ayrilacaklar derken bu yaz evleniyolar :D

Olabilir ben de
Eşimle 7 senedir beraberim hiç seslerimiz yükselecek şekilde kavgamiz olmadı. Demek ki doğru kişiyi bulmuşsunuz. Daim olsun inşallah :)

Bence gayet normal. Bizimde kavgalarimiz sayilidir hatta kavga bile denmez. Ogrencilik zamanlarimizda ben mesajlarda kirip dokmusumdur esim tinlamamistir ben iyice kirip dokmusumdur sonra kendi kendime sakinlesmisimdir budur yani bir iki sefer. İlla herkes kavga etmek zorunda degil.

Durduk yere kavga mi cikartayim.
Valla cikart bence. Burada o kadar cok evlenmeden esim melek gbiydi evlendik ilk kavgada agzima kurekle vurdu konusu okudum ki aklim sasti. Yoksa bende esimle hic kavga etmeden evlendim. 2 senelik evliyiz halada kavga etmisligimiz yok. Normali bu saniyordum bu foruma gelene kadar :D

Olabilir demek ki ikiniz de uyumlu insanlarsınız. Mutlaka evlilikte tartışmalarınız olucak tabi ona hazırlıklı ol :)

Back
X