Bu normal mi bakar mısınız?

Bitmeye dogru koşan ilişki kendimden biliyorum bitti demeyede cesaret edemez bitmedi demeyede

Ben de sevgiliniz gibiyim her gün ne konuşulabilir ki? Doğru demiş, herkes evde sonuçta. Karantina öncesi nasıldı?

3 saat arasin demiyorum ki mesajlaşmakta dahil yeter ki ilgisini belli etsin

bilemedim
Haftada 1 aramak ne kadar anormalse, her gün her gün 3 saat telefonda kalmak o kadar anormal bence
Işte bundan ne anlıyoruz:)
Herkesin beklentisi farklı.
Eşim evlenmeden önce yüksek lisansa gitti yurtdışına, 2.5 sene uzak mesafe ilişkisiydi
Bir gün 3 saat konuştuysak, 2-3 gün bazen 1 hafta arada mesaj attık.
Saatlerce mesajlaşma olduğu günlerde oldu, bir kac kelime konuştuğumuz günlerde.
X Xlovelyxx
Kuzum sanki 10 yıllık evlisin, çoluk çocuk dert ediyorsun
Beklentileriniz aynı değil belli ki.
Uzatıp da vakit kaybetmenin anlamı yok.
Zaten haftada 1 görüşmek isteyen adamın yokluğunu çok da anlamazsın

Hayır normal değil.
Yani evde normalde daha çok konuşulur benim bildiğim, normal zamanda hayat telaşındayken daha az mesajlaşıyorduk biz. Şimdi bol bol konuşuyoruz.

Sürekli her dakikanı harçayamazsın ama seninde ondan haberin olması lazım hergün haberleşme içinde olmak lazım bu uzun hergün uzun sohbetten bahsetmiyorum ama

Yahu ben arkadaşlarıma 10 gün yazmasam acaba küstüler mi diye düşünüyorum. Üzmek istemem ama vaktini başka bişeyle dolduruyor olabilir mi yada başka biriyle konuşuyor olabilir mi ? Bana pek normal gelmedi

Ben direk başkasıyla konuştuğunu düşünürüm benide elinde şimdilik tutmaya çalıştığını normalde de hep böylemiydi ilişkiniz
Başkası olmadığını biliyorum ya karantina günlerinde sürekli erkek arkadaşlarıyla online oyunda görüyorum. Genelde böyle sürekli konuşunca mıçmıç ilişki olduğunu düşünüyor sürekli ergen miyiz biz moduna giriyor. E 10 senelik evli de değiliz

Gün-de 2-3 saat de çok değil mi ya
Hani bir şeyler olsa neyse, evdeyiz ,çıkmıyoruz, özledim özledim, nasılsın iyi misin, naptın yattım ile 3 saat nasıl gececek
Evet şu an için yaptığımız bir şey yok ama çalışırken de böyle her gün ne konuşulur arkadaşlarımla da her gün konuşmuyorum iş ev diyor

Hala 10 senelik evli diyor yahu önce bi sizinle iletişim kuracak kadar bir adamla birlikte olabilin , evlilik zor zanaat . 10 yıllık evlilik küfür falan mı ya gençler arasında

Evet her gün konuşulmasa bir şey kaybetmezsiniz özellikle şu an evde rutinin dışında konu bulunmuyorsa. Ama günlerce yazışmamak neden?

Adam için siz ha varsınız ha yoksunuz. Bir de ipleri kendi eline alarak size bunu normalleştirmeye çalışmış.

Normalde de böyleyse arkanıza bakmadan uzaklaşın. Size sevgisi vs yok. Daha 20 yaşından sizi kontrol ediyor. Kendisi, size hayatında, size düşündüğünüz gibi değer vermiyor. Siz deseniz, artık görüşmeyelim, haklısın ben de keyif alamıyorum, konuşacak şeyimiz yok diye görürsünüz, hemen size dönüş yapar.

Sevgili olan insanlar sadece aşkım, canım, cicim mi konuşur? Hiç mi gündemdeki konulardan, sevdiğiniz filmlerden, en son okuduğunuz kitaptan ya da o gün başınıza gelen paylaşmak istediğiniz bir durumdan vs vs konuşamıyorsunuz?

Eşimle sevgiliyken İngilterede yaşıyordum, çok yoğun çalışmamıza ve saat farkına rağmen, saatlerce aklınıza gelebilecek her konudan konuşurduk. Önemli olan birbirine zaman ayırmak, birbirini tanımaya çalışmak değil mi? Size zaman ayırmak yerine bu şekilde davranıyorsa, ilişkiniz bir yere varmaz. Konuşup beklentilerinizi net bir şekilde anlatın, eğer beklentiler uyuşmuyorsa devam etmek zaman kaybı olur.

Önemsemiyor. Vakit geçirmek istemiyor. Üzgünüm bunlar geldi aklıma. Bırak gitsin, başkasını aramasın günlerce:)

Bu şimdiden böyle ilerde daha zor yinede sen bilirsin canım

Adam sizi sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…