Bitmeye dogru koşan ilişki kendimden biliyorum bitti demeyede cesaret edemez bitmedi demeyedeAblalarım merhaba benden yaşça büyük ve tecrübeli hanımların yardımına ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi bana yardımcı olun lütfenSorun sevgilimle konuşmamız. Daha doğrusu konuşmamamız. Ona göre 1 hafta ya da 10 gün konuşmasak sorun olmuyor. Her gün ne konuşucaz evdeyiz bir şey yapmıyoruz zaten diyor. Tamam bu konuda haklı ancak normal zamanda da böyle. Her gün ne konuşulur biz liseli aşık mıyız diyor. Bazen 1 hafta boyunca her gün konuşuyoruz bazen de günlerce yazmıyor. Yeni bir ilişki de değil ve bu durum canımı sıkıyor artık. Yaşlar ben 20 o 23
3 saat arasin demiyorum ki mesajlaşmakta dahil yeter ki ilgisini belli etsin
biz 10 yıllık evliyiz, ne oluyormuş 10 yıldaAynen ya sanki 10 yıllık evliyizŞimdi bunları yaşamayacaksam hangi yaşta yaşayacağız acaba
Başkası olmadığını biliyorum ya karantina günlerinde sürekli erkek arkadaşlarıyla online oyunda görüyorum. Genelde böyle sürekli konuşunca mıçmıç ilişki olduğunu düşünüyor sürekli ergen miyiz biz moduna giriyor. E 10 senelik evli de değilizBen direk başkasıyla konuştuğunu düşünürüm benide elinde şimdilik tutmaya çalıştığını normalde de hep böylemiydi ilişkiniz
Evet şu an için yaptığımız bir şey yok ama çalışırken de böyle her gün ne konuşulur arkadaşlarımla da her gün konuşmuyorum iş ev diyorGün-de 2-3 saat de çok değil mi ya
Hani bir şeyler olsa neyse, evdeyiz ,çıkmıyoruz, özledim özledim, nasılsın iyi misin, naptın yattım ile 3 saat nasıl gececek
Hala 10 senelik evli diyor yahuBaşkası olmadığını biliyorum ya karantina günlerinde sürekli erkek arkadaşlarıyla online oyunda görüyorum. Genelde böyle sürekli konuşunca mıçmıç ilişki olduğunu düşünüyor sürekli ergen miyiz biz moduna giriyor. E 10 senelik evli de değiliz
AynıBen de sevgiliniz gibiyimher gün ne konuşulabilir ki? Doğru demiş, herkes evde sonuçta. Karantina öncesi nasıldı?
Ya ahahahah allah bozmasın inşallah :)biz 10 yıllık evliyiz, ne oluyormuş 10 yılda
Bu şimdiden böyle ilerde daha zor yinede sen bilirsin canımBaşkası olmadığını biliyorum ya karantina günlerinde sürekli erkek arkadaşlarıyla online oyunda görüyorum. Genelde böyle sürekli konuşunca mıçmıç ilişki olduğunu düşünüyor sürekli ergen miyiz biz moduna giriyor. E 10 senelik evli de değiliz
Adam sizi sevmiyorAblalarım merhaba benden yaşça büyük ve tecrübeli hanımların yardımına ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi bana yardımcı olun lütfenSorun sevgilimle konuşmamız. Daha doğrusu konuşmamamız. Ona göre 1 hafta ya da 10 gün konuşmasak sorun olmuyor. Her gün ne konuşucaz evdeyiz bir şey yapmıyoruz zaten diyor. Tamam bu konuda haklı ancak normal zamanda da böyle. Her gün ne konuşulur biz liseli aşık mıyız diyor. Bazen 1 hafta boyunca her gün konuşuyoruz bazen de günlerce yazmıyor. Yeni bir ilişki de değil ve bu durum canımı sıkıyor artık. Yaşlar ben 20 o 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?