Bu olay beni cok kırdı.

borcunu ben ödeyeceğim eşim ya da benim dısında annesinin üzerine olacak, boşanırım da borcuna 1 tl katkı sağlamam.

merhaba konulara bakarken ilgmi çekti yanlışmı bliyorum bilmiyorum ama kadın ve erkeğin nikahından sonra edinilen mallar yüzde elli oranla erkek ve kadına aittir nasıl kv üzerine oldu anlamadım ben valla

Ciddi anlamda can sikici bi durum olay mal mulk degil ama orada ben varken kv ustune yapmakda nedemk saygisizlik kocan insan olsaydi benim ustume olmuyosa esimin ustune olucak demesi gerekirdi ayrica kv gelmesine bile gerek yoktu notere kirmizi kurdela mi ketinizki imzalari atarken niye geliyo +esinin kimligi niye ustunde yok hic bi erkek kimliksiz gezmez+kvnin fotolu gelmeside suphelendirici seni sanki tufaya getirmisler esinin tutumu nasildi onceden annesinin lafini dinleyen bi tipmiydi

kaynanız çok değişikmiş , yani ben kaynana olsam hayatta yapmam böyle bir şeyi
kimsenin kimliği vs olmasa bile gelinim anne nolur senin üzerine yapalım evi dese bile hayatta istemem , insan utanır yaw benim üzerime olsun demeye !

Ayrica kv insan olsaydi oglum gelinimin ustune olsun ne farkeder o ev sizin iyi gunlerde oturun demesi gerekirdi cok gicik oldum

Bende merak ettim şimdi, banka kredisi ile alınan ev kredi çeken kişinin üzerine olur. Çünkü üzerine ipotek konur, bir başkasının üzerine alınamaz diye biliyorum. Ama konut kredisi adı altında değil de ihtiyaç kredisi adı altında cüzi bir rakam çekildiyse onu bilemem tabi.

ne kredisi aldiniz bilemem ancak ilk isiniz evi esiniz ve size satis olarak gosterip tapuyu ustunuze almak olsun.

o evde de oturmaz kiraya verirdim,
hatta uygun bir zamanda satardim,
her hatanin bedeli vardir,
iyi niyetiniz kv ve esiniz tarafindan fazlasiyla suistimal edilmis.

Bütün sayfaları okudum. Bence doğru olanı yapmışsınız. Şimdi size beklemek düşer.. Sonuçta tamam denmiş sözler verilmiş. Eğer o gün geldiğinde bi bahane üretip tapuyu devretmezlerse boşanmayı düşünebilirsiniz. Çünkü sizden mal kaçırmış oluyolar, yarın öbürgün eşiniz sizi çok rahat kapının önüne koyabilir mantığı resmen..

Birçok arkadaşta söyledi planlı diye bana da öyle geldi.

Kesinlikle bir oyun.... bu yasta insan bilmezmi ev aliyorsun ehliyetle olurmu Allah aşkina. Sen peki yaninda kimlik ve resimle gittinmi hayir. Kv hazır gitmis demekki biliyordu. Cok büyük bir hata etmişsiniz. Ben 5 kurus para vermezdim esime. Allah korusun yarin kv olse hicbirsey ispat edemezsin esinin kardesleri varsa evinizden hak sahibi olur. Sen ve cocugun degil yalniz cunku o ev kv deden miras olarak gorunur. Birde ustune ayni apartman of ki ne of

Yani orada siz benim ustume olsun derken kv goz gore gore benim ustume olsun diye uyaniklik yapiyor da siz Buna karsilik nasil susuyorsunuz? Onun ince hesaplari var ki, siz ustunuze olmasini ilk soylediginiz halde kendisini one surmus ve siz de bastirmadan Kabul etmissiniz. Ayrica ev de ayni apt.da. Ben kv ile ayni sehri bile goze alamiyorum. Siz mi cok melek gibi gelinlersiniz, Ben mi cok kotu niyetliyim anlamiyorum.

Kocaniz ya ciddi anlamda saf, ya annesinin sozunden cikamayan birey olamamis bir cocuk yada seytan.
Kabullenmeyin o evi de istemeyin. Cok istiyorsa kv odesin borcunu kendi evi nede olsa.

Sinirden tum sayfalari okuyamamistim simdi gordum esinizle anlasmissiniz.
Sevindim sizin adiniza ama ayni apartmanda olmSaydi keske.

yuh kaynanana şuan ben bile sinir oldum. bu ne güvensizlik, ne kadar küçük bir tavır. öyle şey mi olur....
eşiniz diyemedi mi "anne eşimin üstüne olacak ev " diye. bence tavrınızı alın hatta alabiliyorsanız evi de üzerinize alın. hem aynı bina da oturacaksınız, hem kayınvalidenizin üstüne olacak ev hem de evin parasını siz vereceksiniz... olur mu öyle şey.
Allah korursun yarın birgün kaynananız ölse evin üstüne hiç bi hak idda edemezsiniz..
EŞİNİZLE KONUŞUN EVİ ÜZERİNİZE ALSINNNNN....
eğer almıyorsa da o evde oturmak istemediğinizi söyleyin. bu ne yaa.

Ev neden kv üstüne oluyor ki ayrıca eşin tapu için evden çıkıp nasıl kimliğini yanına almaz ..
Ya parasını senin kocan ve sen ödeyeceksin ayrıca ..
Ben olsam çirkefliği ele alırdım ne diyim sabırlıymışsın ve kırılmakta da çok da haklısın .
Ama burada en büyük hata eşinde annesine müdahale etmeliydi.

Siz de deseydiniz o evi annen bana bagislamiyor parasini benim esim odeyecek. Haliyle de ev gelinin uzerine degil esin üzerine olmus olacak diye.

Reactions: anu
inşallah sizi kandırmamışlardır. tapuda eşinizin ya da sizin adınız yazana kadar söylenenlere inanmayın. açıkçası ben eşinizede güvenemedim. sizi oyalıyor olabilirler. sakın ama sakın bu konunun üstünü örtmeyin. çocuğunuzun geleceğini başkalarına yedirmeyin. çok sinirlendim. ben sizin kadar sakin olamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…