Bu olay beni cok kırdı.

okaNayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
187
43
118
İstanbul
Selam kızlar uzun süredir yazmıyodum. Düne kadar okadar büyük bi problemimiz yoktu. Şimdi konuya gireyim: biz eşimle kirada oturuyoruz 1 ay önce ev almaya karar verdik ve krediye başvurdu eşim babasıda buna kefil oldu kredi onaylandı alınacak ev eşimin halasının evi kv lerin apartmanında neyse herseye peki tamam dedim nede olsa bi yanda eşim bi yanda kızım var dedim ve kabullendim. Evin tapuları daha yok noter satısı ile alınacak dün alım için ben eşim kv ve eşimin halası notere güdildi eşimin üstüne olcaktı ev kimligi yoktu yanında ehliyeti vardı kabul olmuyomus bende dedimki ozaman benim üstüme olsun dedim kv ordan atladı benim üstüme olurmu benim üstüme olsun die sonra bende benim üstüme nie olmuyo ne farkeder ki dedim güvenmi yok dedim sonra kıvırdılar lafı ve kv hemen kimligyle fotosunu verdi bende asagı indim sonuc onun üstüne oldu ve ben cok kırıldım eşim aşagı yanıma geldi bende annenler hep ayrım yapıyo böyle nereye kadar gider biz aynı apartman yasıycaz böyle nekadar sürer dedim. Ve aglamaya basladım tutamadım kendimi kırıldım çünkü şimdi ise hala kalbim kırık nasıl gecicek bilmiyorum akıl verin nolur malk mülk degil istedigim ama orda beni kırması cok cok zoruma gitti ve eşime ailesine kırgonlıgım bi türlü gecmiyo nasıl gider kırgınlıgım nasıl effederüm bi akıl verin lütfenCok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

Çok büyük hata yapmışsın. Borcu siz ödeyeceksiniz ama ev kvnin üzerine olacak öyle mi?

Ya ayrılırsanız, ya eşin vefat ederse? Nasıl hak iddia edeceksin ev üstünde?

Çocuğunun hakkını kvye vermişsiniz. Siz borç ödeyin, onlar ev sahibi olsun. Yerinde olsam, evimden taşınıp oraya gitmezdim. Hatta bu olay benim için boşanma sebebidir.

Yarın öbür gün eşin vefat etse, o ev senin ve çocuğunun olmayacak. Kv çıkın evimden dese duramazsınız orda, biliyorsun dimi?

Çok saçma olmuş. Sizin aldığınız ev neden kayınvalidenin oluyor? Eşinin üzerine bile olsaydı yarı yarıya hak sahibi olurdun ama şu anda bir hak iddia edemezsin sanırım. Mevzu hak pay değilde eşinin ne alaka eşimin üstüne olacak tabi dememesi şaşırttı beni.

bence cok buyk yanlış yapılmış. ne demek ya.siz ödeyeceksınız ama kv adına olsun.nasıl kabul ettın arkadasım. o senınkıne olmaz dıyosa sen dıyemıyo musun senın adınada olmaz dıye.ALLAH korusun hayat bu yarın onurgun bırşey olsa hıçbır hak talep edemezsın.ay cok kızdım ya.nıye sustun nıyeeeeee
ayrıca notere gıdıyo esın ama nufusunu yanına almıyo...oda garıp.....oyun olmasın bu

Eşinizde hata burda. Kimliksiz işlem yapamayacağını bilmiyormuydu yoksa evlendikten sonra alınan mülk erkek yada kadının üzerine olması farketmiyor ortak sayılıp, boşanma durumunda öyle paylaşılıyor diye biliyorum. Ben mi kötü düşünüyorum bilemedim ama aralarında anlaşmış olabilirlermi? Sizin ve eşinizin hicbir hakkınız yok bu durumda sanırım o mülkün uzerinde. İlerde anlaşmazlık durumunda sorun yasarsınız.

Ha bide acaba bir oyuna gelmiş olabilir misin? Umarım ben kötü düşünüyorumdur ama bugün bana aynısı olsa cart diye çıkartıp foto veremem. Kayınvaliden hep fotoğrafını yanında mı taşır?tek fotoğraf yeterli oluyor mu?

bence hata yapmışsınız eşiniz sizi seviyorsa size güvenmeliydi..sonuçta kredili ev sanki hazır para ile alınıyorda..borçlu evi almak için dahi size güvenmemşler..hem onlar niye geliyorki sizinle

Üzme kendini ev senin mutlu ol tadını çıkar
bırak o kendini bilmez kayanan seni üzdüğü için utansın

Tabiki aralarında anlaştılar. Eğer eşinin üzerine olsaydı farketmezdi, 2002den sonraki evliliklerde yarı yarıya herhangi bir durumda. En kötü, boşanma durumunda, mal sahibi eşi olacağı için, tazminat talep ederek alırdı. Şimdi eşi ölse bile, hak sahibi olamaz. Çocuğunda hakkı yok.

O kadın resimlerle falan hazırlıklı gelmiş bence. Şak diye çıkarıp verdiğine göre. Belki eşinizin de haberi vardır. Bankaya kredi almaya giden adam kimliğine bakmayı akıl etmez mi hiç.

Yani birinde kimlik yok.. diğerinde fotoğraflara kadar hazır... insan düşünmeden edemiyor...

Burda ev fiyatları cok uçuk hep yeni binalar bizim aldıgımız bina eski be cok uyna aldık 8 ay sonra ev yıkılıcak yeni ev yapılıcak ozaman evin degeri artıcak o yüzden o evi almaya karar verdik evet cok büyük bi hata oldu tapular cıktıgında eşimle bana ortak olarak üstümüze yapıcaklarmıs öyle diyo dün eşimle konustum ben hiç bir sekilde bu krediye yardım etmiycem diye nezaman eşimin üstüne ev alınır ozaman bende üstüme düşüne yaparım. Bişmiyorum kaşbim cok kırıkk.

Bence evi derhal ustunuze alin. Ben anneyim ve Çocuğumu düşünmek zorundayim diye konusun esinizle. Esinize bir şey olsa barindirmazlar belki sizi. Sizin de değil esinizin üstüne geri alsinlar .

Ki esin notere giderken kimliğini neden almiyor? Neden kv de sizinle geliyor? Sanki önceden konuşulmuş bu mevzu aralarinda.

Eş ve kayınvalide işbirliğini düşünen bir tek ben değilmişim meğer. Aklıma nedense ilk o geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…