Sadece 2 bin 400 lira verdiler onuda ödetirler zaten eşimeNe kadar iyi olursam olayım eşimin ailesiyle asla böyle bir şeye izin vermezdim.. Ölüm var kalım var söz uçar yazı kalır kardeşleride vardır muhtemelen eşinizin.. Hiç ev alırken para verdiler mi size
Verdikleri para hak iddia edecek kadar yokmuş.. Acaba dedim yarısını falan mı verdilerde böyle davranıyorlar.Sadece 2 bin 400 lira verdiler onuda ödetirler zaten eşime
Bir sakin ol ne boşanması, kv için eşi neden bırakıyorsun. Bunun sendeki ciddiyetini eşine bahset o zaman bir gün bize bişey olursa çocuğumuza kalsın o ev uğraşmasın falan de, kendini öne atmaCok saol canımda ben bile iyi yanını göremiyorum gercekten dün boşanmayı bile düşündüm artık
Tabii ki canım, kendi annemin üzerine olmasını bile istemem ben çalışayım didineyim elde avuçta bişey olmasın, ne saçma şey.bu işin orta yolu malın kocasının üstüne yada konu sahibinin üstüne geçmesiyle olur maalesef böyle üstüne su içecek hali yok..kredi ödeyen biri olarak o kredinin ne zorlukla ödendiğini biliyorum..dış kapının dış mandaalı birinin üzerine olan kredinin sıkıntısını niye çekeyim yada evladıma çektireyimki..
herkesin bir olmadığını siz söylemişsinizönceli
öncelikle herkes bir değildir benim kayınvalidem bana sahip çıkıyorlar..sıkıntı yok..yalnız konu sahibi yanlış yapmış yani anne olan anne böyle birşey istemez zaten..heralde başka düşüncesi var eşinin annesinin üstüne yaptığına...
O kadın resimlerle falan hazırlıklı gelmiş bence. Şak diye çıkarıp verdiğine göre. Belki eşinizin de haberi vardır. Bankaya kredi almaya giden adam kimliğine bakmayı akıl etmez mi hiç.
Kredi ev değil de ihtiyaç kredisi olarak çekilmiş olabilirnasıl oldu o ? krediyi alan kişiden baskasının üstüne olamaz diye biliyorum ben degişti mi merak ettim?? kayınvalide ayıp etmiş ama eşiniz niye müdahele etmedi?
Selam kızlar uzun süredir yazmıyodum. Düne kadar okadar büyük bi problemimiz yoktu. Şimdi konuya gireyim: biz eşimle kirada oturuyoruz 1 ay önce ev almaya karar verdik ve krediye başvurdu eşim babasıda buna kefil oldu kredi onaylandı alınacak ev eşimin halasının evi kv lerin apartmanında neyse herseye peki tamam dedim nede olsa bi yanda eşim bi yanda kızım var dedim ve kabullendim. Evin tapuları daha yok noter satısı ile alınacak dün alım için ben eşim kv ve eşimin halası notere güdildi eşimin üstüne olcaktı ev kimligi yoktu yanında ehliyeti vardı kabul olmuyomus bende dedimki ozaman benim üstüme olsun dedim kv ordan atladı benim üstüme olurmu benim üstüme olsun die sonra bende benim üstüme nie olmuyo ne farkeder ki dedim güvenmi yok dedim sonra kıvırdılar lafı ve kv hemen kimligyle fotosunu verdi bende asagı indim sonuc onun üstüne oldu ve ben cok kırıldım eşim aşagı yanıma geldi bende annenler hep ayrım yapıyo böyle nereye kadar gider biz aynı apartman yasıycaz böyle nekadar sürer dedim. Ve aglamaya basladım tutamadım kendimi kırıldım çünkü şimdi ise hala kalbim kırık nasıl gecicek bilmiyorum akıl verin nolur malk mülk degil istedigim ama orda beni kırması cok cok zoruma gitti ve eşime ailesine kırgonlıgım bi türlü gecmiyo nasıl gider kırgınlıgım nasıl effederüm bi akıl verin lütfenCok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
kesinlikle planlı yapılmış busherlock holmes gıbı kadınsın valla.aynen oylee...planlı bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?