- Konu Sahibi beautiful_
Merhaba kizlar herkese mutlu haftalar. Benim kafama takilan bisey var hemen anlatiyim. Facede biri durmadan mesaj atiyordu ilk zamanlar tersledim cevap vermedim ama o atmaya devam etti. Sonra konusmaya basladik bir kac aydir konusuyorduk cok iyi arkadas olduk bircok ortak ozelligimiz vardi mutlu oluyordum onla konusunca. Sonra 2 hafta once yine konusurken bana evli oldugunu soyledi. Sevmiyormus esini mutsuzmus. Ben cok sasirdim tabi. Ama kendimi kaptirmadan ogrendigim iyi oldu. Sonra bir kac gun gecti bana birine asik oldugunu soyledi tarif ediyor bana tarif ettigi kisi de benim. Bosanmayi dusundugunu soyluyordu. Ben tepki gosterdim evliyken boyle seyler dusunmen yanlis sacmalama falan dedim bozuldu. Ama hala erkek arkadaslarima falan karisiyor, kiskanclik yapiyordu ve bunun uzerine ben araya mesafe koydum. Siradan bir arkadas gibi davranmaya basladim. Zamanla da uzaklasacaktim. Hatta iliski durumu falan yaptim. Bunun icin tavir yapti soguk konustu hatta. Dun bana mesaj atmis mesajlari herkese kapatabilir miyim kimse mesaj atmasin istiyorum diye. Bende uzerime alindim kapatamazsin ama ben anladim ben yazmam bundan sonra sende yazma dedim. Afalladi senin icin soylemedim falan dedi yanlis anladin sen benim en iyi arkadasimsin dedi. Ben cevap vermedim. Sonra gurur yapti senin istedigin beni hayatindan cikarmak bunu da bahane ettin dedi bir anda o kadar sitem edip sildi. Hatta mesajlarimi da silmis. Kendimi kotu hissettim ya acaba bana karsi cidden biseyler hissediyordu da canini mi yaktim diye dusundum. Ya da karaktersizce nabiz yoklayip gitti belkide bosuna kafama takiyorum. Hatta aslinda bu arkadaslik evli oldugunu ogrendigim andan itibaren bitmeliydi ama ona karsi bisey hissetmedigimden, sadece arkadas olarak gordugumden dolayi sorun yapmadim. Ben sevgi anlaminda bisey hissetmiyorum kizlar uzgun falan degilim sadece bi bosluga dustum sanirim cok alistim. Kendimi mi suclasam onu mu suclasam anlayamadim. Tavirlarini anlayamadim. Ilk zamanlar tersledigimde git dedigimde gitmeyen insan simdi sacma bi sebepten aninda gitti. Siz nasil yorumluyorsunuz bu olayi? Herkese simdiden tesekkurler.