- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Aynen kuzum. Diyor ki aramızda samimiyet var. Ben sadece utanıyorum. İşten ayrılmayacağım nasıl mesafe koyayım?Seks hayatını anlatıyor ve temas var e daha ne olması gerekiyormuş arkadaşın meseleye uyanması için?
Ya iyide samimiyetin de bir sınırı olmalı arkadaşın göz yummamalı buna o yumdukça devamı gelir Allah muhafazaAynen kuzum. Diyor ki aramızda samimiyet var. Ben sadece utanıyorum. İşten ayrılmayacağım nasıl mesafe koyayım?
Ben bayan arkadaşlarımın bile seks hayatını bilmem :) Mahremiyetle samimiyeti karıştırmasın.Aynen kuzum. Diyor ki aramızda samimiyet var. Ben sadece utanıyorum. İşten ayrılmayacağım nasıl mesafe koyayım?
Bence de ortalamanın çok üstünde. Birkaç dil biliyor. Bu yüzden şirketten dil tazminarı veriyormuş.Yönetici asistanlığı ve 4000 tl maaş.ortalamanın üstünde geldi bana.tavırlara gelince 3 ayda böyleyse bundan sonra dahada çirkinleşecek bariz.şunu da anlamadım bunun yanlış oldugunu anlaması icin sizin uyarmanıza yada bizim yorum yapmamıza neden ihtiyaç duyuyorki belli degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?