bu patron sarkıyor mu sarkmıyor mu??

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Merhaba kızlar,
Dert benim derdim değil. Eşimin yeğeniyle oturduk sohbet ediyoruz. Patronuyla ilişkisinden "rahatsız olduğunu" dile getirmesine rağmen verdiğim öneriden sonra onun başarısını kıskandığımı düşünüyor

İkimiz de ekran başındayız yorumlarınızı bekliyoruz.
Bu kızçe 25 yaşında bekar bir kadın. Yönetici asistanlığı pozisyonunda 3 ay gibi bir süredir çalışıyor.

Ama iş tanımı biraz farklı. Patron iş dışında da dışarıda görüşmek istiyor. Saat 8 de olsa çağırıyor. Müsait değilim cevabını kabul etmiyor.

Gittiklerinde iş konuşuyorlar. Ancak adam ilişkilerinden de bahsediyor. Seks hayatından da. Adam 36 yaşında, o da bekar.

Bunun dışında saçlarına dokunup a ne güzel diyebiliyor. Yani temas da var.
Ben bunun etik olmadığını profesyonelliğe aykırı olduğunu söyledim ki, kıskanıyor olabilir misin dedi bana.

Ayda 10 gün ofiste çalışıyor. Onun dışında gece yarısı da olsa patron nereye çağırıyorsa gidiyor ve maaşı da net 4000 tl. Bu sebepten ötürü ayrılmak istemiyor.

Dediğim gibi, iş ilişkisinden çıktığını söyledim. Ki bunu da o rahatsız olduğunu belirtince söyledim. Ama o da hemen neden ayrıl diyorsun diye beni suçluyor.

Ben de buraya yazmayı önerdim. eşime anlatsak problem çıkarabilir.
Siz ne diyorsunuz? Ne yapmalı?

Yönetici asistanlığı ve 4000 tl maaş.ortalamanın üstünde geldi bana.tavırlara gelince 3 ayda böyleyse bundan sonra dahada çirkinleşecek bariz.şunu da anlamadım bunun yanlış oldugunu anlaması icin sizin uyarmanıza yada bizim yorum yapmamıza neden ihtiyaç duyuyorki belli degil mi

Aynen kuzum. Diyor ki aramızda samimiyet var. Ben sadece utanıyorum. İşten ayrılmayacağım nasıl mesafe koyayım?
Ben bayan arkadaşlarımın bile seks hayatını bilmem :) Mahremiyetle samimiyeti karıştırmasın.
36 yaşındaki adamın seks hayatını dinleyince samimi olmuyor, aksine laçkalaşma oluyor.
Hani hoşlanıyor olsa adam, daha soft yaklaşasa, böyle seks hayatını falan anlatmadan kur yapsa hadi olur böyle şeyler vs. deriz de... Durum çok başka.

Bence kadın da farkinda bu durumun ama anlamazlığa yatıyor, isler iyice baya baya ciddilesince de "aa ben hic farketmemisim, hic de böyle biseyi sezmememisim ki ayy " demek için bahane hep. 15 yaşındaki kıza anlatsan o da anlar bu iliskinin nasıl bisey oldugunu.

Hanımefendi hem isimden olmayayım hem ilgilenileyim hissinde olabilir. Ki bunu da yadırgamam onun fikridir, ikisi de bekar insanlar istedikleri gibi yasarlar. Ama "aa yok canım sadece samimiyet var aramızda" diye kılıf uydurmasa bari

Bence de ortalamanın çok üstünde. Birkaç dil biliyor. Bu yüzden şirketten dil tazminarı veriyormuş.
Buraya yazmayı ben teklif ettim. Çünkü kafasını karıştırıyormuşum.

Bence kızın ilgi hoşuna gidiyor... istemem yan cebime misali... parası iyi diye insan huzursuz olduğu ortamda durmaz... ayrıca patron asistan ilişkileri dizilerdeki gibi romantik mutlu sonla bitmez kullanılmış mendil durumuna düsmesi yüksek ihtimal

Normalde böyle amiyane yorum yapmam.

Hanımefendi patronunuzun kişisel asistanı/yaşam koçu mu acaba?

Aksinde böyle bir ilişki düzeyi normal ve profesyonelce değil.
Patron ortayı açmış, hanımefendinin gole çevirmesine bekliyor. Aksinde kendi yeltense ileride olabileceklerin farkında. Yaşı kendinden küçük, liderlik vasfı var. Hatunun bağlanma potansiyeli yüksek. Bir nevi sen istedin durumuna getirmeye çalışıyor istediği biçimde ilişki yaşamak için ki tarzından ötürü bu konuda tam bir yaşlı kurt davranışı sergiliyor, kendine av süsü vermiş avcı bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…