bu patron sarkıyor mu sarkmıyor mu??

İyilikten maraz doğar demişler boşverin yaşasın görsün Can'ınızı sıktığınıza deymez
Şikayet felan hoş değil

Reactions: KV_
Bariz bagira cagira asiliyor adam !
Bunu kabul ediyorsa hanim efendinin bilicegi is.
Ben ne kadar samimi olsamda siradan bi insnin seks hayatndan banane?
Cok itici ya.. yani sirf maas icin bilmem ne icin bole biseyede katlanilmaz rahatsz oluyosa . Ayrca yeterince sert birisi deil sanrm. Onun o hareketlerne sert cikmiyosa adamda devam ediyo saniyoki kizin hosuna gidiyo.
Vallahi kizdm arkadasiniza ne diyeyim

Hayrlisi..

Kesinlikle kötü niyetli oldugunu düşünüyoruk öte taraftan da asistanlık icin maas biraz yüksek geldi. Sayet müthiş iyi sirketlerde tecrübesi yoksa.. sadece 10 güngidilern sirkette..
adam ısınma turlari atiyor. 3 ay isinmak icin iyi bir süre.. eger samimiyetse bundan sonrasini oturup beklesin.. o samimiyet nerelere gidiyor...

25 yaşında kız eşşek kadar tabiri caizse, senin eşini de seni de bağlayan birsey yok, yigen de olsa bu böyle

Hatun da gayet memnun, kafam karıştı vırt zırt demesin hiç,yoldan İpsiz sapsız çirkin biri laf atsa kıyameti koparır ama bu adam zengin hoşuna gitti demek ki,yoksa her kadın anlar neyin ne olduğunu

Eşinin yeğeniymiş hatun kişi
O şikayet etmiş eşine konu sahibini
Oyy ben o noktayı kaçırdım kendi akrabanız zannettim. Hiç uğraşmayın doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Alan memnun satan memnunsa boşverin uğraşmaya değmez. Şikayet ediyor bir de. Yaşasın görsün belli ki sadece cinsellik amaçlı bir ilişkiden rahatsız olmayacak

Maaş iyi de patronun niyeti kötü.
Bana bi kere çok yaşlı bi amca iş teklif etmişti, sekteterlik gibi bişey. İlk başta kabul ettim. Eve gelince adam beni aradı, saçlarını sakın kesme ben uzun saçı çok severim dedi telefonu kapattım bi süre sonra geri aradım başka iş buldum dedim. Bi daha da aramadı. Ya bu adamlara bu sapıklığı yapma cesareti veren ne, para mı sadece Arkadaşın bu kadar saf olmasın, para için kimsenin saçıma dokunmasına seks hayatını anlatmasına müsade edemem.

Aynen kuzum. Diyor ki aramızda samimiyet var. Ben sadece utanıyorum. İşten ayrılmayacağım nasıl mesafe koyayım?

Ben bu anlatılanlardan sonra sana kıskanmakla itham edenin durumdan rahatsız olduğunu sanmıyorum zaten. Rahatsız olan kişinin maaşını bile gözü görmezdi ama herkes için geçerli olmuyor tabi. Bariz flörtleşiyorlar.

Kiz memnun,maasi da iyi.ihmal etmesin tabi gitsin.bence de kiskaniyosun.cunku cok normal.(!)birak herkes ne yapiyosa yapsin.25 yasinda bunun normal bi durum olmadigini alamayan birini ikaz etme bile.

Korkarım bu gidişle adam yatak odasına da çağıracak !Ortada kıskançlıktan çok koruma duygusu hissettim ayrıca her şey para mı ?

adam zengin, tipi iyi, maaş güzel. belki bir ömer defne aşkı olur da evleniriz, hayatım kurtulur modunda sanırım hanım kız.
ama patronu çakal. niye tek kadınla sınırlasın ki kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…