- 13 Nisan 2014
- 814
- 505
- 103
- 44
- Konu Sahibi queenofhaters
-
pratikte her sirkette ole olamiyor.ben bugun kiyafetini sacini begenmedim git eve ustunu degistir fon cektir diyenini de biliyorum.dogrudur bunlar demiyorum bakin karistirmayin birbirine.ama pek cok yerde boyle olabiliyor.cok kaliteli yerler elbette vardir.Ben biliyorum asistanlik nedir, nasil yapılır.
Mesela sacima dokunup ne guzel diyemez. Yatak maceralarini anlatamaz. Zira is taniminda bunlar olmaz.
canım nasıl gidiyor evde kriz çıkmadı inşallahAynen kuzum. Diyor ki aramızda samimiyet var. Ben sadece utanıyorum. İşten ayrılmayacağım nasıl mesafe koyayım?
kızın yaşı küçükmüymüşKizin yasi kucukmus.adam evlimi?sarkmayi birakmis;tacizlere baslamis.
Yok herhangi bir problem. Sadece eşim gerek yoktu burada yazmana dedi o kadar.canım nasıl gidiyor evde kriz çıkmadı inşallah
Yani adama gore.kiz 25 adam 36'ymis.kızın yaşı küçükmüymüş
canım o da o arkadaşın rızası dahilinde oldu sonuçta neyse iyi bari kriz çıkmamasına sevindimYok herhangi bir problem. Sadece eşim gerek yoktu burada yazmana dedi o kadar.
Ben istemiyorum,rahatsız oluyorum havasına girmiş kılıf ayarlamaya çalışmış ama cıks olmadıNasıl mesafe koyacakmış onu soruyor. Saçlarıma dokunup a ne güzel demiş. Yakın temas da onu rahatsız etmiş. Ben de sana asılıyor dedim. Yok öyle bi şey olamaz dedi sorun oldu.
evet adama gore kuçuk ama ben 25 yaşı kuçuk gorduğunu sandım ondan şaşırdım boyleYani adama gore.kiz 25 adam 36'ymis.
Ben doğru bulmuyorum bu gibi davranışta bulunan insanlarıKonunun kapatılmasını çoktan istedim.. Bu forumda konu açıyorsam ve burada insanları meşgul ediyorsam tabi ki konunun akıbetinden bahsetmek durumundayım. Kendisi evine gidince bakar mıı bakmaz mı bilinmez. Ama ben üstüme düşüne yaptığımı düşünüyorum.
Teşekkür ederim, hiç bu açıdan düşünmemiştim aslında.Ben doğru bulmuyorum bu gibi davranışta bulunan insanları
Deşifre etmek doğru değil formu iyi biliyorsunuz yapılabilecek yorumlar konusunda karşı tarafın incinme olasılığını hesaplamalıydınız
Yani ben olsam böyle düşünürdüm
Ve iki bekar reşit insan söz konusu yakınlaşma olabilir
Boşuna deşifre oldun, şimdi intikam hırsıyla geçmişe dönük tüm yorumlarını inceleyebilir. Keşke yeni üyelik alsaydınız yeğeneTeşekkür ederim, hiç bu açıdan düşünmemiştim aslında.
Kıskanıyorsun deyince ben o an sadece '' hayıır ben seni kıskanmıyorum' deyip kendimi aklamaya çalıştım'.
Doğru aslında kırılmış olabilir, forumdan böyle yorumlar gelebileceğini bilmiyordu.
Elbette yakınlaşma olabilir, bunu da desteklerdim ben kendimce.
Sadece sanırım adamın niyetinin farkında değildi.
Sağ olun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?