- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Bugün sevgilimle biraz tartıştık. Yani ses yükselmedi ama gerekli tripler atıldı. Ben ters ters cevap verirken giydi montunu oflaya poflaya çıktı evden 5 buçukta. Bu saat oldu adamdan hala haber yok. İlk başta inat ettim aramadım ama saat 10da aradım açmadı. 11de aradım yine açmadı. 11 buçukta bi daha aradım tabi ki yine açmadı.whatsapptan mesaj attım neden açmıyosun diye iletildi ama okumadı. Yine aradım yine açmadı. İyimser olmaya çalışıyorum arkadaşlarından birine gitmiştir orda kalıyodur diye ama içim içimi yiyo. Ya allah göstermesin başına bi şey geldiyse bi şey olduysa offf ne kadar ararsam arıyım açmıyo. Hiçbi arkadaşının da numarası yok bende kimseyi de arayamıyorum. Ağlamaktan helak oldum nerde bu adam ya başına bi şey geldiyse allah göstermesin offff. Nolur içimi rahatlatcak bi şey söyleyin bi akıl verin bana ben nasıl ulaşıcam bu adama kafayı yemek üzereyim. İnşallah sırf beni sinirlendirmek için açmıyodur telefonu offfffff elimden hiçbi şey gelmiyo nolur içimi rahatlatın nolur. Polisi aramayı düşünüyorum artık ufff polisi aramak için erken ama galiba bi şey yapmazlar. Hastaneleri arasam şu isimli bi hasta geldi mi diye bilgi verirler mi?