Bu saat oldu hala haber yok

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Bugün sevgilimle biraz tartıştık. Yani ses yükselmedi ama gerekli tripler atıldı. Ben ters ters cevap verirken giydi montunu oflaya poflaya çıktı evden 5 buçukta. Bu saat oldu adamdan hala haber yok. İlk başta inat ettim aramadım ama saat 10da aradım açmadı. 11de aradım yine açmadı. 11 buçukta bi daha aradım tabi ki yine açmadı.whatsapptan mesaj attım neden açmıyosun diye iletildi ama okumadı. Yine aradım yine açmadı. İyimser olmaya çalışıyorum arkadaşlarından birine gitmiştir orda kalıyodur diye ama içim içimi yiyo. Ya allah göstermesin başına bi şey geldiyse bi şey olduysa offf ne kadar ararsam arıyım açmıyo. Hiçbi arkadaşının da numarası yok bende kimseyi de arayamıyorum. Ağlamaktan helak oldum nerde bu adam ya başına bi şey geldiyse allah göstermesin offff. Nolur içimi rahatlatcak bi şey söyleyin bi akıl verin bana ben nasıl ulaşıcam bu adama kafayı yemek üzereyim. İnşallah sırf beni sinirlendirmek için açmıyodur telefonu offfffff elimden hiçbi şey gelmiyo nolur içimi rahatlatın nolur. Polisi aramayı düşünüyorum artık ufff polisi aramak için erken ama galiba bi şey yapmazlar. Hastaneleri arasam şu isimli bi hasta geldi mi diye bilgi verirler mi?

Bunun %100 ü yok ama %99 bisey olmamıştır kara haber tez ulasir derler. En iyisi acin bi film izleyin kk de takilin. Kafanizi zihninizi baska yone yoneltin ikide bir de arayip bir yerini kaldirmayin.
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama elimde değil hiç böyle yapmazdı muhakkak açardı telefonunu kavga etmiş de olsak

Böyle habersiz çekip gitmesi çok yanlış fakat belli ki çok sinirlenmiş. Emin ol mutlaka ama mutlaka bir arkadaşında kalıyor. Seni de meraklandırıp vicdan yaptırıyor işte. Çok merak ediyorsan sevgilinin arkadaşlarından birini ara, kesin onlara açar sen de öğrenmiş olursun..

Kötü haber tez yayılıır.. bunu bilir bunu söylerim dediğin gibi kötü bişey olsa duyardın bi şekilde. Seninki kıymete binmeye çalışıyor bence daha da düşme üzerine şayet sen haklıysan

Kızlar ben de sizin gibi düşünerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama 7-8 saat oldu haber olmayalı. Eğer cidden bilerek açmıyosa o telefonu elimden çekiceği var yemin ediyorum ki inşallah öyledir inşallah :(

Kızlar ben de sizin gibi düşünerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama 7-8 saat oldu haber olmayalı. Eğer cidden bilerek açmıyosa o telefonu elimden çekiceği var yemin ediyorum ki inşallah öyledir inşallah :KK43:

Tabi ki öyle. Sözde senin burnunu sürtmek, vicdan yaptırmak istiyor. Mesaj atıp “acil beni ara çok çok önemli, aciiiiil” yazsaydın panikle hemen arardı. Tabi daha sinirlenir miydi bilemem. Şimdi de emin ol bilmem kaçıncı rüyasındadır:)

Tabi ki öyle. Sözde senin burnunu sürtmek, vicdan yaptırmak istiyor. Mesaj atıp “acil beni ara çok çok önemli, aciiiiil” yazsaydın panikle hemen arardı. Tabi daha sinirlenir miydi bilemem. Şimdi de emin ol bilmem kaçıncı rüyasındadır:)
Hiç aklıma gelmedi o telaşla keşke öyle yazsaydı hayır bunun içip içip araba kullanmak gibi pis bi huyu var zaten her dışarı çıktığında bu yüzden geriliyorum bi de haber alamayınca iyice elim ayağıma dolandı ama bi şey olsa biri açardı dimi ya hem kötü haber tez yayılır gerçekten de inşallah iyidir

Hiç aklıma gelmedi o telaşla keşke öyle yazsaydı hayır bunun içip içip araba kullanmak gibi pis bi huyu var zaten her dışarı çıktığında bu yüzden geriliyorum bi de haber alamayınca iyice elim ayağıma dolandı ama bi şey olsa biri açardı dimi ya hem kötü haber tez yayılır gerçekten de inşallah iyidir

Kaza filan yapmis olsaydi haberi gelirdi mutlaka.
Bilerek acmiyordur belki eve gelmeyecektir.

Msj yazınca whatsapp a girmeden üstte çıkıyor mu hani başka yerde dolaşırken orada okuyup vicdan yaptirtiyordur belki..Eğer öyleyse dışarı çıktım karakola gidiyorum merak ettim yazip bekle.
Mesaj gelince ana ekranda görünüyor tuş kilidini açmadan da. Çok merak ettim falan diye mesaj attım ama bi de yem atayım bakayım. Gerçi kim bilir uyuyodur şimdi. İnşallah uyuyodur

Yazdım bakalım beklicem yarım saat yine cevap gelmezse artık uyumaya çalışıcam yoksa böyle zaman geçmek bilmiyo cidden dakikaları sayıyorum

Ama çevrimiçi falan olma sessiz bekle o merak etsin eğer yaptığı oyunsa. ..tabi adam mışıl mışıl uyuyor biz arkasından is ceviriyorsak çok komik olur:confused:buraya yaz bari haber alınca :deli:

Ama çevrimiçi falan olma sessiz bekle o merak etsin eğer yaptığı oyunsa. ..tabi adam mışıl mışıl uyuyor biz arkasından is ceviriyorsak çok komik olur:confused:buraya yaz bari haber alınca :deli:
İnşallah haber alırım da yazarım. İnşallah sırf gıcıklığına böyle bi şey yapıyodur da onun kemiklerini kırarım ahhhh kimse alamaz elimden kimse

Back
X