• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saat oldu hala haber yok

Sana hala trip atıyor, bir şeyi yok sadece seni telaşlandırmak istiyor çocukça... Ortaya çıktığında tavırlarının yumuşak olmasını tavsiye etmem. Kısa, öz ve anlamlı konuş. Aynı hareketi tekrar etmeye kalkarsa da ilişkiyi bitireceğini söyle.

Bugün sevgilimle biraz tartıştık. Yani ses yükselmedi ama gerekli tripler atıldı. Ben ters ters cevap verirken giydi montunu oflaya poflaya çıktı evden 5 buçukta. Bu saat oldu adamdan hala haber yok. İlk başta inat ettim aramadım ama saat 10da aradım açmadı. 11de aradım yine açmadı. 11 buçukta bi daha aradım tabi ki yine açmadı.whatsapptan mesaj attım neden açmıyosun diye iletildi ama okumadı. Yine aradım yine açmadı. İyimser olmaya çalışıyorum arkadaşlarından birine gitmiştir orda kalıyodur diye ama içim içimi yiyo. Ya allah göstermesin başına bi şey geldiyse bi şey olduysa offf ne kadar ararsam arıyım açmıyo. Hiçbi arkadaşının da numarası yok bende kimseyi de arayamıyorum. Ağlamaktan helak oldum nerde bu adam ya başına bi şey geldiyse allah göstermesin offff. Nolur içimi rahatlatcak bi şey söyleyin bi akıl verin bana ben nasıl ulaşıcam bu adama kafayı yemek üzereyim. İnşallah sırf beni sinirlendirmek için açmıyodur telefonu offfffff elimden hiçbi şey gelmiyo nolur içimi rahatlatın nolur. Polisi aramayı düşünüyorum artık ufff polisi aramak için erken ama galiba bi şey yapmazlar. Hastaneleri arasam şu isimli bi hasta geldi mi diye bilgi verirler mi?
Bilerek yapiyodur burnun surtsun akillan diye erkek bu bilirsin sen hic arama o gelir bu sefer dicek neden beni aramadi falan merk etcek gelck

O değil de birlikte yaşadığın adamın hiçbir arkadaşıyla görüşmüyor olman (tlf numarası yok) biraz tuhaf. Biz sözlümle birlikte yaşamıyoruz ama en yakın arkadaşanın eşinin numarası var bende onunla arkadaşım hatta. Sözlüm tanıştırdı arkadaş olduk.

O değil de birlikte yaşadığın adamın hiçbir arkadaşıyla görüşmüyor olman (tlf numarası yok) biraz tuhaf. Biz sözlümle birlikte yaşamıyoruz ama en yakın arkadaşanın eşinin numarası var bende onunla arkadaşım hatta. Sözlüm tanıştırdı arkadaş olduk.

Gorusuyordur telefonu yoktur belki sadece. Görüşmese de ne olacak ki :)

Gorusuyordur telefonu yoktur belki sadece. Görüşmese de ne olacak ki :)

Görüşmekten kastım hani numarası olması. Yaşadığın adamın çevresiyle o samimiyete ulaşmış olmalısın bence yani adamla birlikte yaşıyosun hiç mi arkadaşları gelip gitmiyor eve. Onlar gelince odaya mı kapanıyor?

Arkadaşlarından birinin numarası olsa onu arar haber almaya çalışırdı diye

Görüşmekten kastım hani numarası olması. Yaşadığın adamın çevresiyle o samimiyete ulaşmış olmalısın bence yani adamla birlikte yaşıyosun hiç mi arkadaşları gelip gitmiyor eve. Onlar gelince odaya mı kapanıyor?

Arkadaşlarından birinin numarası olsa onu arar haber almaya çalışırdı diye
Yo görüşüyoruz da niye numaralarını alayım adamların durduk yere?

Yo görüşüyoruz da niye numaralarını alayım adamların durduk yere?

Durduk yere değil canım hiç mi ihtiyaç olmadı bi süpriz için bi bişey için ya da ne bileyim bu adamların hepsi mi bekar?
Bi adamla birlikte yaşayabilmek için illa belli aşamalardan geçmek lazım ha dann diye ilk günden birlikte yaşamaya başladıysanız o ayrı ona bişey diyemem

Durduk yere değil canım hiç mi ihtiyaç olmadı bi süpriz için bi bişey için ya da ne bileyim bu adamların hepsi mi bekar?
Bi adamla birlikte yaşayabilmek için illa belli aşamalardan geçmek lazım ha dann diye ilk günden birlikte yaşamaya başladıysanız o ayrı ona bişey diyemem
Dann diye ilk günden beraber yaşamaya başladık hatta beraber yaşamaya başladık öyle sevgili olduk

Ne alaka bizde 3 yıldır beraberiz yeni evliyiz bütün arkadaşlarını tanırım bütün arkadaş ortamına iş ortamına sokar beni ama hiç kimsenin numarası yok bende.benm kız arkadaşlarımın numarasıda onda yok olmasında zaten

Heyyy maşşaallllaaahhhhh o zaman böyle sabaha kadar yol gözlemeniz normal neyse kârlı tarafından bakın boşama gibi bir derdiniz yok
Ablacım bak sinirim zaten ennnnnn tepemde. Sabah sabah bu ne konuyu saptırma çabası bu ne haddi olmayan meselelelere burnunu sokma azmi anlamadım. Sana bu konuda fikrini soran oldu mu?????

Ne alaka bizde 3 yıldır beraberiz yeni evliyiz bütün arkadaşlarını tanırım bütün arkadaş ortamına iş ortamına sokar beni ama hiç kimsenin numarası yok bende.benm kız arkadaşlarımın numarasıda onda yok olmasında zaten

Arkadaşlarının sevgilisi nişanlısı veya eşlerinin de mi yok?
Bence sizde bir sorgulayın derim niye yok?
Anlamıyorum hiç mi bir insanın sevdiği kişinin en yakın arkadaşına işi düşmez? Biz fazla süprizciyiz heralde.

Back
X