• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saat oldu hala haber yok

Ablacım bak sinirim zaten ennnnnn tepemde. Sabah sabah bu ne konuyu saptırma çabası bu ne haddi olmayan meselelelere burnunu sokma azmi anlamadım. Sana bu konuda fikrini soran oldu mu?????

Paarrrdoooonnn?
Bacım buraya bir konu açıyorsan yorumlara eleştiriye açık olman gerekiyor değil mi?
O yorum yazsın bu yazmasın diye bir filtre konulmuş mu? Hayııııır
O zamann kendi filtleri kendin koy okuma :KK15:
Buraya herkese açık bir konu yazıyorsan bende o had var fikrimi de sormuş oldun. :KK25:

Arkadaşlarının sevgilisi nişanlısı veya eşlerinin de mi yok?
Bence sizde bir sorgulayın derim niye yok?
Anlamıyorum hiç mi bir insanın sevdiği kişinin en yakın arkadaşına işi düşmez? Biz fazla süprizciyiz heralde.
Yokkkk herkesle mıç mıç olmak zorundamıyız hepsinin nişanlısı eşi kafa dengim olmak zorundamı illa arkadaşlık etmek zorundamıyım.ben hiç bi eksiklik görmüyorum tanışıyorum ama illa canım cicim moduna geçmem gerekmiyo.siz tanışmışsınız biriyle kafalarınız uyuşmuştur almışsınızdır numarasını arkadaş olmuşsunuz ama siz bi arkadaş edindiniz diye siz normalsiniz biz anormal değiliz

Anlamıyorum hiç mi bir insanın sevdiği kişinin en yakın arkadaşına işi düşmez? Biz fazla süprizciyiz heralde.
Bilmem ki lise cağında kaldınız siz heralde,arkadaşa sürpriz yaptırma olayını lisede bitirdik biz.
Başbaşa romantik ortamlarda daha özel şekillerde yapıyoruz sürprizi numaraya da gerek kalmıyor. Tavsiye ederim,özel hayatınız renklenir.

Evet sürprizcisiniz herhalde, yoksa neden bu kadar yadırgayasınız.
Bende de yok eşimin arkadaşlarının numarası, nesi garip bu kadar?

Paarrrdoooonnn?
Bacım buraya bir konu açıyorsan yorumlara eleştiriye açık olman gerekiyor değil mi?
O yorum yazsın bu yazmasın diye bir filtre konulmuş mu? Hayııııır
O zamann kendi filtleri kendin koy okuma :KK15:
Buraya herkese açık bir konu yazıyorsan bende o had var fikrimi de sormuş oldun. :KK25:
Bacım buraya açtığım konunun senin yaptığın eleştirilerle en ufak alakası yok. Gereksiz konuşmayı marifet görüyor olabilirsin git ötede konuş densizliğini benim önümde yapma.

Bilmem ki lise cağında kaldınız siz heralde,arkadaşa sürpriz yaptırma olayını lisede bitirdik biz.
Başbaşa romantik ortamlarda daha özel şekillerde yapıyoruz sürprizi numaraya da gerek kalmıyor. Tavsiye ederim,özel hayatınız renklenir.

Yokkkk herkesle mıç mıç olmak zorundamıyız hepsinin nişanlısı eşi kafa dengim olmak zorundamı illa arkadaşlık etmek zorundamıyım.ben hiç bi eksiklik görmüyorum tanışıyorum ama illa canım cicim moduna geçmem gerekmiyo.siz tanışmışsınız biriyle kafalarınız uyuşmuştur almışsınızdır numarasını arkadaş olmuşsunuz ama siz bi arkadaş edindiniz diye siz normalsiniz biz anormal değiliz

Oo müthiş laf soktunuz baya liseli ooo napayım sağa mu eğileyim taş gelmesin??

Valla kusura bakmayın evlenmeden aynı eve giren herşeyini açan “modernlik” adı altında “mıçmıç” olabilen kendine gram saygısı olmayan başlarına bir iş bir zorluk gelince de vaaayy efendim erkek bana bunu bunu yaptı ayrıldı bıraktı çığlıkları atan hanımcıklarım bazı şeyleri hakediyor. Üzerine alınan alınabilir. Burada hikayeleri okuyoruz o yüzden “bana asla olmaz” demeyin. Ben böyle bir hayat yaşamadığım halde bana asla olmaz demiyorum hiçbir şey için.

Aynı evde evlilik dışı yaşamak mıçmıçlık değil ama arkadaşlarıyla görüşmek birşeyler paylaşmak mıçmıçlık, liselilik. Kendi görüşünüz saygı duyarım.

Kapatın adamlarınızı evlerinize. Hadi eyvallah :KK48::KK39:

Valla kusura bakmayın evlenmeden aynı eve giren herşeyini açan “modernlik” adı altında “mıçmıç” olabilen kendine gram saygısı olmayan başlarına bir iş bir zorluk gelince de vaaayy efendim erkek bana bunu bunu yaptı ayrıldı bıraktı çığlıkları atan hanımcıklarım bazı şeyleri hakediyor. Üzerine alınan alınabilir. Burada hikayeleri okuyoruz o yüzden “bana asla olmaz” demeyin. Ben böyle bir hayat yaşamadığım halde bana asla olmaz demiyorum hiçbir şey için.

Aynı evde evlilik dışı yaşamak mıçmıçlık değil ama arkadaşlarıyla görüşmek birşeyler paylaşmak mıçmıçlık, liselilik. Kendi görüşünüz saygı duyarım.

Sana ne kadın? Şimdi sana görmemişin sözlüsü olmuş tutmuş bi tarafını koparmış dicem ayıp olcak. Görmemiş

Konu sahibi hala haber yok mu? Whatsapptan tekrardan yaz merak ediyorum, polise gidicem başına bir şey mi geldi? Mesajımı görünce hemen dön bana de...Adam bilerek görüldü yapmıyorsa bu sayede cevap verir diye düşünüyorum. Hakikaten de adam çok düşüncesiz. Aklınca burnunu sürtüyor...Bir şey olduğu yok emin ol.

Konu sahibi hala haber yok mu? Whatsapptan tekrardan yaz merak ediyorum, polise gidicem başına bir şey mi geldi? Mesajımı görünce hemen dön bana de...Adam bilerek görüldü yapmıyorsa bu sayede cevap verir diye düşünüyorum. Hakikaten de adam çok düşüncesiz. Aklınca burnunu sürtüyor...Bir şey olduğu yok emin ol.
Mesaj attım ama hala dönüş yok şu an sadece uyuduğunu ümit ediyorum

Yavvv he he siz bi arkadaş edinmişsiniz diye mükemmelsiniz sözlünüzde sizi biriyle tanıştırmış diye dünyanın en mükemmel erkeği.ben size gayet normal bi dille kafa dengi çıkmış arkadaş olmuşsunuz dedim her tanısan insan uyumlu olmak zorunda degil.sırf tanıştım diye sürekli iletişimde olmak görüşmek zorunda degilim.ama siz hala algılama sorunu yasıyorsunuz kocalarımızı eve kapatmıyoruz gayet aktif sosyal hayatlarımız var.heleki benimki milli sporcu şehir şehir ülke ülke geziyo ve hiç rahatsız olmuyorum bence siz bakış açınızı değiştirmelisiniz

Back
X