- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Biz ne bilelim niye acmiyor?
Belki de seni sonsuza kadar terketti...
Belki de seni sonsuza kadar terketti...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafa dağıtmaya gitmiştir gazino fln... başka türlü açardı teli. Başına ne gelcek koca adamın bu kadar saf olmayın.Bugün sevgilimle biraz tartıştık. Yani ses yükselmedi ama gerekli tripler atıldı. Ben ters ters cevap verirken giydi montunu oflaya poflaya çıktı evden 5 buçukta. Bu saat oldu adamdan hala haber yok. İlk başta inat ettim aramadım ama saat 10da aradım açmadı. 11de aradım yine açmadı. 11 buçukta bi daha aradım tabi ki yine açmadı.whatsapptan mesaj attım neden açmıyosun diye iletildi ama okumadı. Yine aradım yine açmadı. İyimser olmaya çalışıyorum arkadaşlarından birine gitmiştir orda kalıyodur diye ama içim içimi yiyo. Ya allah göstermesin başına bi şey geldiyse bi şey olduysa offf ne kadar ararsam arıyım açmıyo. Hiçbi arkadaşının da numarası yok bende kimseyi de arayamıyorum. Ağlamaktan helak oldum nerde bu adam ya başına bi şey geldiyse allah göstermesin offff. Nolur içimi rahatlatcak bi şey söyleyin bi akıl verin bana ben nasıl ulaşıcam bu adama kafayı yemek üzereyim. İnşallah sırf beni sinirlendirmek için açmıyodur telefonu offfffff elimden hiçbi şey gelmiyo nolur içimi rahatlatın nolur. Polisi aramayı düşünüyorum artık ufff polisi aramak için erken ama galiba bi şey yapmazlar. Hastaneleri arasam şu isimli bi hasta geldi mi diye bilgi verirler mi?
Oo müthiş laf soktunuz baya liseli ooo napayım sağa mu eğileyim taş gelmesin??
Valla kusura bakmayın evlenmeden aynı eve giren herşeyini açan “modernlik” adı altında “mıçmıç” olabilen kendine gram saygısı olmayan başlarına bir iş bir zorluk gelince de vaaayy efendim erkek bana bunu bunu yaptı ayrıldı bıraktı çığlıkları atan hanımcıklarım bazı şeyleri hakediyor. Üzerine alınan alınabilir. Burada hikayeleri okuyoruz o yüzden “bana asla olmaz” demeyin. Ben böyle bir hayat yaşamadığım halde bana asla olmaz demiyorum hiçbir şey için.
Aynı evde evlilik dışı yaşamak mıçmıçlık değil ama arkadaşlarıyla görüşmek birşeyler paylaşmak mıçmıçlık, liselilik. Kendi görüşünüz saygı duyarım.
Kapatın adamlarınızı evlerinize. Hadi eyvallah![]()
bu kelimeleri yazarken yorulmadınız mıYok ya tartışma bu salağın içkili araba kullanmasından çıktı ben kızdım o 30 yoşomdoyom bön şömdöyö kodor böşöy olmodo dedi ben çemkirdim o çemkirdi sonra gelip sırnaştı ama ben devam ettirince çıktı gitti
ben sevgilimle aynı evde yaşadım 3 yıl sonra da evlendim ve bir çocuğumuz oldu pek datlı..." boz sovgolomlo oyno ovdo yoşoyoroz " culardan bir tanesinin sonuda mutlu bitsin dişimi kıracam :)
çok örneğini gördüm, istisnalar kaideyi bozmasada bir tane dahi mutlu biten olmaz mı, yok işte. birlikte yaşayıp sonra evlenenler dahi mutlaka bir yerden patlak veriyor. karı koca olamadan karı koca hayatı yaşamaktan hayır mı gelir... elbette istisna olanlar yaptıklarının hata olduğunu anlayıp ona göre davrananlardır.
çoğunun amacı sırf arkadaş çevresine hava, ay ben modernim imajı yapmak. konu sahibesininki galiba psikolojik nedenler, ki bu psikolojiyi düzeltmenin son yolu dahi olamaz.
okulunuzu okuyun önce, hayatınızı kurun, ne var yani kendinize böyle extra dertler yaratıyorsunuz...
Allah mutluluğunuzu daim etsin efendim. ne güzel işte istisnalar içersindesiniz.ben sevgilimle aynı evde yaşadım 3 yıl sonra da evlendim ve bir çocuğumuz oldu pek datlı...
bu arada meslek sahibiyim de çok şükür okudum da...
Kızlar gelişme var sığır aradı az önce. Açtım telefonu napıyosun diyo bana. Deliriyorum mal deliriyorum. Nerdesin dedim arkadaşımdayım dedi. Niye açmadın telefonunu dedim uyuyodum dedi. Gerizekalı kış uykusunda sanki. Artık eve gelmeyi düşünmüyo musun dedim kahvaltımı yapıyım gelirim dedi yapma kahvaltı falan çabuk eve gel evde yaparsın dedim. Allahım öldürücem bunu öldürücem gerizekalı. Bi de nasıl gevrek gevrek konuşuyo sabaha kadar beni meraktan çatlatmamış gibi. Gelir yarım saate yaratıcı işkence tekniklerini bilen varsa acil yazsn
Aynı evde mi kalıyorsunuzBugün sevgilimle biraz tartıştık. Yani ses yükselmedi ama gerekli tripler atıldı. Ben ters ters cevap verirken giydi montunu oflaya poflaya çıktı evden 5 buçukta. Bu saat oldu adamdan hala haber yok. İlk başta inat ettim aramadım ama saat 10da aradım açmadı. 11de aradım yine açmadı. 11 buçukta bi daha aradım tabi ki yine açmadı.whatsapptan mesaj attım neden açmıyosun diye iletildi ama okumadı. Yine aradım yine açmadı. İyimser olmaya çalışıyorum arkadaşlarından birine gitmiştir orda kalıyodur diye ama içim içimi yiyo. Ya allah göstermesin başına bi şey geldiyse bi şey olduysa offf ne kadar ararsam arıyım açmıyo. Hiçbi arkadaşının da numarası yok bende kimseyi de arayamıyorum. Ağlamaktan helak oldum nerde bu adam ya başına bi şey geldiyse allah göstermesin offff. Nolur içimi rahatlatcak bi şey söyleyin bi akıl verin bana ben nasıl ulaşıcam bu adama kafayı yemek üzereyim. İnşallah sırf beni sinirlendirmek için açmıyodur telefonu offfffff elimden hiçbi şey gelmiyo nolur içimi rahatlatın nolur. Polisi aramayı düşünüyorum artık ufff polisi aramak için erken ama galiba bi şey yapmazlar. Hastaneleri arasam şu isimli bi hasta geldi mi diye bilgi verirler mi?
tmm sinirlisiniz de bunlar nasıl ithamlar ya şok geçiriyorum bu kadar iğrenç bi insansa neden aynı evde yaşıyorsunuz ki? ayrıca kavga konusu neydi siz tribi uzatmışsınız da neden yani gereksiz bi kavga mı yoksa haklı msınıız ne bilelim.Başının içinde beyin yok onun çok et yoktur avanak herif
Ben bu kendini ve ilişkisini övmeye gelen bayanın! eski mevzularını bilmiyodum merak ettim şimdi bi göz atıcam.yine kendine bakmadan etrafa ahkam kesen bi densiz desenizeO kadar hatırlamıyorum :)
Kendisinin yaptığı ikiyüzlülük bu arada. Ben iki yorum yaptım aynı onun size yaptığını yapmak istedim çünkü.
Kendisi laf söz gelmesin diye sevgilisiyle aynı eve girmeye çekinebilir kendi düşüncesi. Bu konuda bu kadar hassasken gelip sizin konunuza alakasız yerlerden girmesi çok değişik yani mantıklı bir düşünce yapısı yok.
Herkesin hayatı kendine ama bazıları bunu unutup "namus kumkumalığı" yapıyor hehe buna şark kurnazlığı derler işte![]()