Bu saat oldu hala haber yok

Boyle yapmasi icin ortada bir aldatilma hikayesi filan olmasi gerekir. Baska da su durumu gecerli sayabileceğim bir nokta olmaz. Eve de sag salim gelirse, agzini burnunu kirmak suretiyle ben hastanelik edebilirim. Hic haber vermeden eve gelmemenin bendeki karsiligi bu. Bu adam bi de büyüktü sanki dimi? 30 yasinda gibi hatırlıyorum. Gercekten tam bir ergen.

3 yillik evliyim. Esimin arkadaslarinin hepsini taniyorum, disarda da gorusuyoruz. Evimize de gelip gidiyorlar, gayet samimiyiz odaya kapanmiyorum ama numaralari yok. :) Cogunluguda bekar zaten.
Eşime ulaşamasam milleti arayip esim yaninizda mi diye sorusturmam zaten. :KK70: Esimle aramizda olan suprizleri milletten yardim alarak yapmadim. Herkesi toplayarak supriz yapmalari sevmem. Bir siz suprizci degilsiniz ama milleti toplamayi en cok seven olabilirsiniz.
Bir de sey saniyorlar surprizlere cagirdiklari insanlar cok egleniyor cok mutlu oluyor :D

Bu arada konu sahibi bu adamla kavga ediyorsunuz evi carpip gidiyor siz onun evinde kaliyorsunuz. Hic gurur yapasiniz gelmiyor mu? Size surekli burada kendine bir yer bul cik oradan dedik en cok da bu gibi durumlar yüzünden soyledik bunu.

Boyle yapmasi icin ortada bir aldatilma hikayesi filan olmasi gerekir. Baska da su durumu gecerli sayabileceğim bir nokta olmaz. Eve de sag salim gelirse, agzini burnunu kirmak suretiyle ben hastanelik edebilirim. Hic haber vermeden eve gelmemenin bendeki karsiligi bu. Bu adam bi de büyüktü sanki dimi? 30 yasinda gibi hatırlıyorum. Gercekten tam bir ergen.
Valla şimdiye kadar bi şeyini yakalamadım aldatmıyodur heralde ama benden sağlam bi dayak yiceği kesin

Bir de sey saniyorlar surprizlere cagirdiklari insanlar cok egleniyor cok mutlu oluyor :KK70:

Bu arada konu sahibi bu adamla kavga ediyorsunuz evi carpip gidiyor siz onun evinde kaliyorsunuz. Hic gurur yapasiniz gelmiyor mu? Size surekli burada kendine bir yer bul cik oradan dedik en cok da bu gibi durumlar yüzünden soyledik bunu.
Yani bunu çok söyledim psikolojik bağlamda çok sıkıntılarım vardı kafamda sesler vardı depresyon tanısı koyuldu şimdi ilaç kullanıyorum ilaçlar çok iyi geldi evden çıkıp gitmeyi kendi ayaklarımon üstünde durmayı ben de isterdim ama yalnız kalma korkum gururumun önüne geçiyo ne yazık ki

Yok aldatma derken, sizin aldatırsınız ve o da ceker gider gibisindendi. Baska herhangi bir tartisma konusu bunu yapmasına sebep olamaz.
Yok ya tartışma bu salağın içkili araba kullanmasından çıktı ben kızdım o 30 yoşomdoyom bön şömdöyö kodor böşöy olmodo dedi ben çemkirdim o çemkirdi sonra gelip sırnaştı ama ben devam ettirince çıktı gitti

Arkadaşlarının sevgilisi nişanlısı veya eşlerinin de mi yok?
Bence sizde bir sorgulayın derim niye yok?
Anlamıyorum hiç mi bir insanın sevdiği kişinin en yakın arkadaşına işi düşmez? Biz fazla süprizciyiz heralde.
Çok saçma bende de hiç birbirinin numarası yok .tanırım arkadaşlarını falan ama niye numaralarını alıyım ki .sevgilimdede yok aynı şekilde olmasın da zaten .

Ay onu yazacaktim da sonra eski konularımdan vurdunuz vicdansızlar:KK43: moduna girecek diye yazmadım :deli::deli::deli:
Ya valla eski konularını biliyodum o üyeye üzülüyodum da açıkçası ama bu ne cesarettir yiğidim demek istiyorum kendisine bi de kendi sayfasına burda herkes her şey hakkında yorum yapabilceğini sanıyo falan yazmış gelmiş kendisi benim sevgilimle yaşamama laf ediyo. Tuhaf

Yani bunu çok söyledim psikolojik bağlamda çok sıkıntılarım vardı kafamda sesler vardı depresyon tanısı koyuldu şimdi ilaç kullanıyorum ilaçlar çok iyi geldi evden çıkıp gitmeyi kendi ayaklarımon üstünde durmayı ben de isterdim ama yalnız kalma korkum gururumun önüne geçiyo ne yazık ki
Konu su an sevgilinizin evi terk etmesi cok da dagitmak istemiyorum ama sorunun temelinde de bu var bence. Adam biliyor ona muhtac oldugunuzu sizi kaybetme korkusu yok cekip gidiyor cunku geri dondugunde sizi orada bulacagini biliyor. Nereye kadar gider boyle bu adam siz mezun olana kadar size bakacak sonra siz calismaya baslayinca yollari ayirinca her seyi kabullenecek mi saniyorsunuz? Bakin bugun kavga ettiniz yarin bir sey olur ayrilabilirsiniz de e o zaman nasil olacak? Biraz toparlaninca yurt, is gibi durumlarinizi tekrar gozden gecirin nacizane tavsiyem ;)

Ay bi de o konusuna hafızam beni yanıltmıyorsa bizi kıskanıyorlar yazmıştı
O kadar hatırlamıyorum :)
Kendisinin yaptığı ikiyüzlülük bu arada. Ben iki yorum yaptım aynı onun size yaptığını yapmak istedim çünkü.
Kendisi laf söz gelmesin diye sevgilisiyle aynı eve girmeye çekinebilir kendi düşüncesi. Bu konuda bu kadar hassasken gelip sizin konunuza alakasız yerlerden girmesi çok değişik yani mantıklı bir düşünce yapısı yok.
Herkesin hayatı kendine ama bazıları bunu unutup "namus kumkumalığı" yapıyor hehe buna şark kurnazlığı derler işte ;)

Bir de sey saniyorlar surprizlere cagirdiklari insanlar cok egleniyor cok mutlu oluyor :KK70:

İyi de sürprizi bir de arkadaşlarının evinde yapıyor kendi evi olduğu halde sırf laf söz gelmesin diye :duduk:

Ya çok fenasiniz :KK70: keske gercek hayatta da boyle olsa. Biri hadsizlik yaptığında, bir anda cevresinde kendi yaptıklarını hatirlatan insanlar cikiverse. En Büyük KK

O kadar hatırlamıyorum :)
Kendisinin yaptığı ikiyüzlülük bu arada. Ben iki yorum yaptım aynı onun size yaptığını yapmak istedim çünkü.
Kendisi laf söz gelmesin diye sevgilisiyle aynı eve girmeye çekinebilir kendi düşüncesi. Bu konuda bu kadar hassasken gelip sizin konunuza alakasız yerlerden girmesi çok değişik yani mantıklı bir düşünce yapısı yok.
Herkesin hayatı kendine ama bazıları bunu unutup "namus kumkumalığı" yapıyor hehe buna şark kurnazlığı derler işte :KK66:
Bi de bunu yapıp üzerine alınan alınabilir demesi çok tuhaf bi şey söyleyeceksen açık açık söyle. Çevir kazı yanmasın hesabı onunkisi. Aman allahından bulsun şimdi gelir bana da sen beni kıskanıyorsun der

Ya çok fenasiniz :KK70: keske gercek hayatta da boyle olsa. Biri hadsizlik yaptığında, bir anda cevresinde kendi yaptıklarını hatirlatan insanlar cikiverse. En Büyük KK
Yapıyorum canım ben hoş olmuyor çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Burda beni sevmeyenler bu klavye delikanlısı diyordur eminim. Ama ben burda olduğum gibiyim. Gerçek hayatta da sevenim az çünkü çoğu kişi yalancı ikiyüzlü en az kendileri gibi olmamızı bekliyorlar anlaşabilmemiz için ;)

Konu su an sevgilinizin evi terk etmesi cok da dagitmak istemiyorum ama sorunun temelinde de bu var bence. Adam biliyor ona muhtac oldugunuzu sizi kaybetme korkusu yok cekip gidiyor cunku geri dondugunde sizi orada bulacagini biliyor. Nereye kadar gider boyle bu adam siz mezun olana kadar size bakacak sonra siz calismaya baslayinca yollari ayirinca her seyi kabullenecek mi saniyorsunuz? Bakin bugun kavga ettiniz yarin bir sey olur ayrilabilirsiniz de e o zaman nasil olacak? Biraz toparlaninca yurt, is gibi durumlarinizi tekrar gozden gecirin nacizane tavsiyem :KK66:
Birazcık daha kendimi toparlamayı bekliyorum sadece. Yani sırf yalnız kalmaktan korktuğum için sevgilimle yaşıyorum bunun farkındayım bu büyük güçsüzlük onun da farkındayım. Psikoloğum sevgilimle yaşamam hakkında hiç yorum yapmadı aslında belki bi dahaki seansta sorarım düşüncelerini

Back
X