Bu saat oldu hala haber yok

Tartismalardan sonra evden cikip giden adamlari niye ariyorsunuz ben de bunu anlamam. Gittiyse defolsun gitsin,normal hayatima devam ederim ben. Hic isim yok gece oturup da aglayacam hayati kendime zindan edecem
Valla başına bi şey geldi sandım sapasağlam geldi

tmm sinirlisiniz de bunlar nasıl ithamlar ya şok geçiriyorum bu kadar iğrenç bi insansa neden aynı evde yaşıyorsunuz ki? ayrıca kavga konusu neydi siz tribi uzatmışsınız da neden yani gereksiz bi kavga mı yoksa haklı msınıız ne bilelim.
Yahu ciddi ciddi sevgilime hakaret etmiyorum elbet. Kavga nedeni de alkollü araba kullanmasıydı

Valla başına bi şey geldi sandım sapasağlam geldi
E herhalde oyle ;) bir sey biliyoruz da soyluyoruz dimi. Yazik degil mi caniniza? Yatin uyuyun bir dahakine,sonra uyanin guzelce kahvaltinizi hazirlayin yiyin icin,sonra cikin az biraz dolasin iki magaza vitrin gezin,tinlamayin. Tinlanmadiklarini gorsunler de insan olsunlar

O kadar arayacağına : yangın çıktı, eve hırsız girdi yada bu kadar zaman sana ulaşamayınca karakola gidip kayıp ilanı verdim ,deseydin aramayı bırak ,topukları totosuna vura vura 5 dakikada nasıl geliyor eve bak :KK53:

" boz sovgolomlo oyno ovdo yoşoyoroz " culardan bir tanesinin sonuda mutlu bitsin dişimi kıracam :)
çok örneğini gördüm, istisnalar kaideyi bozmasada bir tane dahi mutlu biten olmaz mı, yok işte. birlikte yaşayıp sonra evlenenler dahi mutlaka bir yerden patlak veriyor. karı koca olamadan karı koca hayatı yaşamaktan hayır mı gelir... elbette istisna olanlar yaptıklarının hata olduğunu anlayıp ona göre davrananlardır.
çoğunun amacı sırf arkadaş çevresine hava, ay ben modernim imajı yapmak. konu sahibesininki galiba psikolojik nedenler, ki bu psikolojiyi düzeltmenin son yolu dahi olamaz.
okulunuzu okuyun önce, hayatınızı kurun, ne var yani kendinize böyle extra dertler yaratıyorsunuz...
2 yıl birlikte yaşadık.
Mezun olur olmaz atandım.
15 yıllık öğretmenim.
11 yıldır evliyiz. 18 yıldır birlikteyiz.
2 oğlumuz var.
Arz ederim.
Önden kırmayın çirkin gözükmesin.

Suan nasil burnundan getiriyorsunuz anlatir misiniz ?:)
Eve geldi açtım kapıyı hiiç konuşmadım. Ama içimden resmen parçalayasım geliyo nasıl sessiz kaldım anlamadım. Bi de gelmiş bana ee naptın falan diye soruyo. Katiyen o gün boyunca hiçbir kelime bile etmedim ertesi gün de sabahtan kütüphaneye gittim 11’e kadar orda kaldım sadece bi kez aradığında açıp kütüphanedeyim 11de çıkıcam dedim 11e doğru mesaj attı çık hadi kütüphanenin önündeyim diye almaya gelmiş beni :D ben de daha konularım bitmedi dedim yarım saat falan daha beklettim sonra eve geldik özür diledi falan ben de bi daha olmasın dedim barıştık şu an işkence çektirmiyorum :D

2 yıl birlikte yaşadık.
Mezun olur olmaz atandım.
15 yıllık öğretmenim.
11 yıldır evliyiz. 18 yıldır birlikteyiz.
2 oğlumuz var.
Arz ederim.
Önden kırmayın çirkin gözükmesin.

Hahahaha, mutluluklar efendim. Birliğiniz, dirliğiniz bozulmasın. :KK200:

Eve geldi açtım kapıyı hiiç konuşmadım. Ama içimden resmen parçalayasım geliyo nasıl sessiz kaldım anlamadım. Bi de gelmiş bana ee naptın falan diye soruyo. Katiyen o gün boyunca hiçbir kelime bile etmedim ertesi gün de sabahtan kütüphaneye gittim 11’e kadar orda kaldım sadece bi kez aradığında açıp kütüphanedeyim 11de çıkıcam dedim 11e doğru mesaj attı çık hadi kütüphanenin önündeyim diye almaya gelmiş beni :KK70: ben de daha konularım bitmedi dedim yarım saat falan daha beklettim sonra eve geldik özür diledi falan ben de bi daha olmasın dedim barıştık şu an işkence çektirmiyorum :KK70:
ucuz atlatmis o zaman :)

Back
X