Bu saatte niye mi ayaktayım?

Ayrıca beni uyandırmak yerine gidip sabaha kadar Facebook’ta gezen annesine gitseydi çok makbule geçerdi zira o kadın akşama kadar uyuyor sonrasında.

Anasina burdan bile dil uzatiyorsunuz, adam gece agzina geleni soylemekte hakli.
Agresif biri oldugunuz taa burdan belli alinmayin gucenmeyin.

Eviyse anahtarını alarak gidecek ayrıca ben evliyim diye onun hizmetkarı değilim her daim kapıyı açacak.Ben sabahtan akşama kadar çalışan biriyim dinlenmek Benin de hakkım
Sinirlenmekte çok haklısın ama bu öfke seni yer bitirir....ne sende ne de evinde huzur bırakmaz.Bu konuşmayı gece değil gündüz yapsan belki sonuç daha yapıcı bir şekilde cozulurdu.Bence ikinizin de çok yorgun/gergin/aç olduğunuz anlarda keskin cümleler kurmamaya ,tartismamaya çalış

Eşin haklı dicektim ama madem sadece sizden yana yorumlar istiyorsunuz biz gidelim buralardan.
Bu kadar kişi bir açıklama yapıyor, dönüp bir daha düşüneyim demiyor. Ama kendisi hariç herkes empati yoksunu oluyor.

Sinirlenmiş olabilirsiniz konu sahibi, bu konuda hak verdim size. Ama hem uzatarak, hem de diğer yorumlarınızda abarttıkça abartmışsınız.

Eviyse anahtarını alarak gidecek ayrıca ben evliyim diye onun hizmetkarı değilim her daim kapıyı açacak.Ben sabahtan akşama kadar çalışan biriyim dinlenmek Benin de hakkım

siz sabahtan akşama çalışıyorsunuz o adam da gecenin 2sine kadar çalışıyor. hepimiz insanız unutabiliriz bu ne öfke bu ne sinir? küfür etmesi asla kabul edilebilir bir şey değil ama sizde susmuyorsanız eşinizin sabrı tükenmiştir, kusura bakmayın ben burdan aldım negatif elektriğinizi.

biraz empati kurun, gece yarılarına kadar eş ve çocuğunuz için çalışıyorsunuz ama ayda yılda bir anahtar unuttunuz diye eşiniz nasıl beni uyandırırsın uykum hafif diye kavga çıkarıyor, çok çok ayıp yaptığınız şey..

Ayrıca beni uyandırmak yerine gidip sabaha kadar Facebook’ta gezen annesine gitseydi çok makbule geçerdi zira o kadın akşama kadar uyuyor sonrasında.

bir de size ne kadının kaça kadar uyanık olup kaça kadar uyuduğundan? neden bu sizi rahatsız ediyor? kadın ister face de gezer ister insta da gezer isterse gece çıkıp sokaklarda gezer siz neden rahatsızsınız? canınıza yazık bunu kendinize yapmayın

Delirdiniz mi yahu? Siz çalışıyorsunuz da adam ne yapıyor? Gecenin 2sinde uykusunu uyuyamadan işten geliyor. Çocuk dediğinizde 10 yaşında. Uyandın, emzireyim, altını değiştireyim, dur ağzına yemek tutayım derdi mi var? Bildiğiniz koca çocuk, birey.

Çok ayıp ve saygısızca yaptığınız. Telefonunuzu sesliye alsaydınız, gelince ara deseydiniz yada kendiniz alarm kursaydınız. Bu soğukta adam kendi evine de giremeyecekse ne diye evli ve sizinle yaşıyor o evde? Pes doğrusu. Bide üstüne kavga çıkartmışsınız.

Gecenin kaçında kaçkere zilimize basan komşularımız bile oldu
bişey demeden açtık kapıyı anahtarlarını evde unutmuşlar napalım şimdi öldürelim mi insanları

Bide bukadar öfkeyle anlattıgın senin eşin
Çok abartıyonuz gerçekten

Öğretmenmişsiniz
ya 1de cikiyosunuzdur yada 6da

Eve gelince gece 2ye kadar dinlenmişsinizdir zaten

Bence siz başka bi sinirinizi
eşinizden çıkarmışsınız hepsi bu

abartmayın. burdan bencil ve geçimsiz göründünüz. siz çalışıyorsanız o da çalışmış evine gelmiş. insanlık hali unutulabilir. gece gece olay çıkaracağınıza açıp hemen yatsaydınız.

ayrıca kv.lidenize sarıyorsunuz da napıyorsa yapıyor, uyku saatlerinden size ne? yaşını başını almış kadın sizin çocuğunuz değil hesap mı verecek.

Başka şeylerden dolmuş heralde kocasına yoksa Kapıyı aç sarıl kocana geri yat yani ne var.

O değil de eşiniz eve gelmeden uyuyabilmenize hayret ettim. Evi varken neden başka yere gitsin?
Tamam belki çalışmıyoruz ama bizim de okula giden çocuklarımız var 7 dedim mi ayaktayız tee gecenin 1 ine kadar yani. Eşim 5 te bile gelse acarım kapıyı 2 sohbet etmesem bile burnundan getirmem.
Bu kadar abartmaya ne gerek vardi ?

Ayrica eşiniz gece baska bir yerde uyumaktansa sizin yaninizda uyumayi tercih etmis evine gelmek istemis. Bu mutlu olmaniz gereken bir durum

Güzelleik uykusundan taviz vermişsiniz. Ne büyük kabahat işlemiş o düşüncesiz kaba eşiniz. İşaret parmağınızla eşinizi işaret ederken diğer 4 parmak sizi gösteriyor. Konuya burdan baköayı deneyin derim.

Benumde uykum hassas. Anahtarini surekli evde unutup ayni seyi yapiyorsa haklisiniz.

İstisna unutup yapiyorsa haksizsiniz.

Kimun hakli oldugu onemli degil.
Ayni durumda ben ve esim farkli cevaplar verirdik.
Bana gore buyutulecek konu degil .evde huzur icin boyle konularda alttan alinmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…