- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Niye haklıymış hiçte değil.Eşe sardınız, kayınvalideye sardınız, buradaki yorumlara sardınız.
Kim haklı diye sorup eşin haklı diyenleri empati yoksunu ilan etmek...
Siz haklısınız tamam.
Ayrıca beni uyandırmak yerine gidip sabaha kadar Facebook’ta gezen annesine gitseydi çok makbule geçerdi zira o kadın akşama kadar uyuyor sonrasında.
Sinirlenmekte çok haklısın ama bu öfke seni yer bitirir....ne sende ne de evinde huzur bırakmaz.Bu konuşmayı gece değil gündüz yapsan belki sonuç daha yapıcı bir şekilde cozulurdu.Bence ikinizin de çok yorgun/gergin/aç olduğunuz anlarda keskin cümleler kurmamaya ,tartismamaya çalışEviyse anahtarını alarak gidecek ayrıca ben evliyim diye onun hizmetkarı değilim her daim kapıyı açacak.Ben sabahtan akşama kadar çalışan biriyim dinlenmek Benin de hakkım
Bu kadar kişi bir açıklama yapıyor, dönüp bir daha düşüneyim demiyor. Ama kendisi hariç herkes empati yoksunu oluyor.Eşin haklı dicektim ama madem sadece sizden yana yorumlar istiyorsunuz biz gidelim buralardan.
Eviyse anahtarını alarak gidecek ayrıca ben evliyim diye onun hizmetkarı değilim her daim kapıyı açacak.Ben sabahtan akşama kadar çalışan biriyim dinlenmek Benin de hakkım
Ayrıca beni uyandırmak yerine gidip sabaha kadar Facebook’ta gezen annesine gitseydi çok makbule geçerdi zira o kadın akşama kadar uyuyor sonrasında.
Başka şeylerden dolmuş heralde kocasına yoksa Kapıyı aç sarıl kocana geri yat yani ne var.Bu kadar kişi bir açıklama yapıyor, dönüp bir daha düşüneyim demiyor. Ama kendisi hariç herkes empati yoksunu oluyor.
Sinirlenmiş olabilirsiniz konu sahibi, bu konuda hak verdim size. Ama hem uzatarak, hem de diğer yorumlarınızda abarttıkça abartmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?