Bu saatte niye mi ayaktayım?

insanlık hali unutmuş olamazmı yoksa sana garezimi var bilerekmi yapıyo. küfür etmesini asla doğru bulmuyorum ama adamın nasıl üstüne gittiysen patlamış. adamın kendi evi dururken annesinde teyzesinde ne işi var. dır dır söylenmek kendini doldurmak yerine yatağına dönseydin uyurdun. inşalah sinirini okuldaki çocuklardan çıkarmazsın. bide soruyo kim haklı diye tamam sen haklısın

Ne yapsaydı adam parkta mı yatsaydı?bi kereye mahsus olmuş böyle birsey her zaman olsa neyse...bi de gezmeden değil iş yerinden geliyor

İnsanlik hali unutmus olabilir anahtarini hem adam gece yarilarina kadar calismis, hayır kendi evi varken niye annesine akrabalarina gitsin küfür etmesi dogru değil tabi orasi ayri.

Ayrica emin olun annesine yada bir akrabasina gitse iste o zaman ugrasip dururdunuz esiyle kavga ettiler evden ayrıldı diye dedikodu bile cikarirlardi,zira anahtari unuttum dedigine kimse inanmaz,yani bir akrabam bana gelse anahtari unuttum siz de kalacam dese ilk aklima gelen esiyle kavga etti heralde derdim.

Şimdi bana adam napsın kapıda kalmış demeyin anasına gitsin orda kalsın benim huyumu biliyor ki anası sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyan tembel şahısın teki

Bir öğretmen oldugunuz icin size böyle bir günde bu cümleleri kurmak istemezdim ama kesinlikle çirkin üslubunuz sebebi ile kendime engel olamıyorum.
O kadar bencilsiniz ki o saatte işten gelen bir insana bu sizin kocanız , bir kapıyı dahi açmaktan acizsiniz..
O gece sadece kaçan uykunuz olmamış.Biraz " empati "

adam ısten calısmadan gelıyor bardan pavyondan alemden degıl
hergun olan bırsey degıl sonucta
gıtsın anasında kalsın anası tembelın tekı seklınde uslupla konustuysanız oda sıze oyuzden terbıyesız bır uslupla konusmus olabılır

surda yazdıklarınızı okudugumda sızınde hatanızı goruyorum adamın tek hatası karsısındakı ne kadar kıskırtırsa kıstırtsın sakin olmayı becerememıs olması baska bır hatası yok

Adam arabada kalsa -ya da annesinde - ,
Ertesi gün yeni konu başlığı ;
Kocam arabada yattım diyor ama aldatıldım mı ?
Eve gelmedi , üstünü kokladım bık bık..
Gerçekten tuhafsınız.
Adam helal para için gece 2ye kadar çalışıyor ,
Zile bastı diye eve mi almayacaksınız ?
Bu kafaya hiç ulaşmam inşallah.

Adam bide bir kac kere özür dilemis. Rüyanizda kv. Tartisiyormuydunuz? Uyanir uyanmaz esinize kv. Sarmissiniz gözünüzp acar acmaz akliniza ilk gelen o olmus. Adam uyuyor diye söyleniyorsunuz. Uyumayip napsin adam. Esim eve gec geldiginde anahtarla bile kapiyi acsa mutlaka gidip kapida karsilarim. Bugün iyi bir uyku cekin kendinize gelirsiniz belki kimin hakli oldugunu anlarsiniz.

Samimi olun, gece işten annesne geçseydi de o sebeple kavga ederdiniz gibi geldi bana. Küfür edip kendini bozmasaymış eşiniz haklı, ama siz burda yazdığınız gibi ona da tembel annene gitseydin falan dediyseniz onu bilemiyorum

Adam evde yatıp sırtını size dayasa iyi hoşta adamda işten gelmiş yorgun argın. Sende yorulmuş olabilirsin ama kırk yılda bir yaptığı birşey ise bu kadar sinirlenmenize gerek yok.

Adamın evi olduğu halde neden annesinde yatsın ayol saçmalığa bak. Neymiş annesi sabaha kadar Facebook'ta geziyormus bundan size ne?

Burada yazdığınız şekilde eşinize de soylediyseniz adam patlamış resmen.

Bence sizin sorununuz eşinizin işten ikide gelip sizi uyandırmasında değil direk eşinizin kendisiyle, yoksa normal bir evlilikte sorun olacak bir mesele değil bu, ne demek annesine, teyzesine gitsin ama ben uykumdan olmayayım...

millet kocam illa eve gelsin der sen anasına gitsin demişsin bence uyku sersemisin ne var adam yanına gelmiş bida arabayada yedeğini koyun anahtarın olsun bitsin

Anahtarını unutmuş olabilir geç de olsa evine gelmesi çok normal bence
Bu konuda tek anormal olay eşinizin küfretmesi gerçekten çok iğrenç bence bunun hesabını sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…