Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saçlara biraz yardım gerek

LadyLiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
56
30
88
Selam kızlar, iyi geceler :)

Şu an ki saç rengim bu, doğal boya yok

Böyle bi renge ulaşmak için ne renge boyamam gerek? Turunculuk olsun istemiyorum boyadıgımda küllü bi renk olsun istiyorum doğal olsun yani :) bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

Birincisi 6,1 ikincisi 7,1
Açtırmadan da daha açık bir rengin tutacağını sanmıyorum

Birincisi 6,1 ikincisi 7,1
Açtırmadan da daha açık bir rengin tutacağını sanmıyorum

Aslında daha önce fındık kabuğu boyamıştım baya da açık olmuştu ama o daha karamel tonlarındaydı tabi öyle olsun istemiyorum

Can'ım kuaförde yaptırabilirsin onu tek renk değil bence keşke olsa hepimiz yapsak bi seferde

Bence böyle bir renk evde yapılamaz.Benim de en sevdiğim renk bu,küllü kumral-küllü sarı falan.Ama gördüğüm hiçbir kuaför beceremiyor.en sonunda karamel oluyor herkes.yapabilen bir kuaför bulsam müptelası olurum.

Fazla ton farkı yok açmanıza gerek yok bu saç için ama küllü olur mu bilemem. Nedir bu küllü merakı anlamadım herkeste benim saçım da doreye boguyorum hatta bakıra boyuyorum yine küllü oluyor çıldırcam kurtulamıyorum. Yüzüm zaten soluk beyaz iyice hortlak gibi oluyorum bana da söyleyin kızıl yansımalı parlak turuncumsu bi rengi nasıl elde ederim

Turuncumsu bir renk istiyorsan saçını istediğin bir renge boya sonra da akıt.dışarıda saçı boyalı ne kadar hatun varsa %95'i bakır-turuncu-dore.bence hangi renk olursa olsun saç akınca turuncu oluyorbir arkadaşım pembeye boyamıştı saçının bir kısmını.aktı o bile turuncu oldu

Doğal saçın çok güzel bence boyamak yerine yazda geliyor saçına açıcı birşeyler sür güneşte dur (papatya suyu gibi) daha prof.şeylerde vardır araştırırsın çok güzel olur

Valla bakıra boyadım 2 gün sonra yine soldu bi kere parlak dore sarı boyamıştım 1 yıkama sonra açık küllü sarı olmuştu. Herkes gider mersine ben giderim tersine

Doğal saçın çok güzel bence boyamak yerine yazda geliyor saçına açıcı birşeyler sür güneşte dur (papatya suyu gibi) daha prof.şeylerde vardır araştırırsın çok güzel olur
Onlarda saçı turuncu bir biçimde açıyor biliyor musunuz denendi tarafımdan.o açıcı jeller falan turuncuya dönük açıyor ne yazık ki

Valla bakıra boyadım 2 gün sonra yine soldu bi kere parlak dore sarı boyamıştım 1 yıkama sonra açık küllü sarı olmuştu. Herkes gider mersine ben giderim tersine
allah allah çok tuhaf ya saçın alt tonu ile ilgili bir şey o zaman bu

Onlarda saçı turuncu bir biçimde açıyor biliyor musunuz denendi tarafımdan.o açıcı jeller falan turuncuya dönük açıyor ne yazık ki
Benim dediğim güneşle açılsın papatya sürsün oksijen sürsün güneşle açılırsa turuncu olmaz

Ben söyleyeyim
Bence kullandığın kızıl yada bakır rengi ıgora mix tonları ile destekle. Yani mesela kızıl bi boyanın içine birazcık kızıl yoğunlaştırdığı koy. Bakır renge boyuyorsan bakır yoğunlaştırıcı ekle.. Bu şekilde capcanlı olacaktır, profesyonel kuaförler de böyle yapıyo. Ben de canlı bi bakır istedim mix ton katıcaktım ama yapmadım saçlarım bırak bakır, orta kahve oldu, çok pişmanım Dediğimi yaparsan mükemmel sonuç alacağına eminim ve kolay kolay akmaz ıgora, loreal majirel, koleston perfect gibi profesyonel renkler kullanırsan

Açtığım konuda bir arkadaş majirel 762 ile bu renge ulaşabileceğimi söyledi ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 42
Konuyu da dağıttık ama, konu sahibi afedersin...
Bu saç loreal majirel 7.45 ile boyanmış. Google görsellerden aratıp bakabilirsin. Yalnız zemin renginin çok açık olması lazım, başka türlü ancak açtırman gerekir. Ben de bu renge bayıldım Zaten istediğin renkte hem kızıllık hem bakırlık var (loreal majirel kumral bakır akaju)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…