• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saçlara biraz yardım gerek

Konuyu da dağıttık ama, konu sahibi afedersin...
Bu saç loreal majirel 7.45 ile boyanmış. Google görsellerden aratıp bakabilirsin. Yalnız zemin renginin çok açık olması lazım, başka türlü ancak açtırman gerekir. Ben de bu renge bayıldım :KK36: Zaten istediğin renkte hem kızıllık hem bakırlık var (loreal majirel kumral bakır akaju)
Saçım şuan bu renk, tutar herhalde diye düşünüyorum. Çok teşekkürlerr bu arada <3

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 56
Saçım şuan bu renk, tutar herhalde diye düşünüyorum. Çok teşekkürlerr bu arada <3
Saçların çok açık değilmiş, koyu tutabilir ama akar zamanla. Oksidanını 9 luk kullanmalısın. Loreal majirel 8.45 e de bakabilirsin, aynı rengin bi açığı bu. Ve bakırlık mı baskın olsun kızıllık mı baskın olsun istiyorsan ona göre mix ton ekle birazcık. Bu dediklerimi araştır canım, yabancı bloglardan falan.. YouTube dan videolar izle, kararını kendin ver :KK74:
Rica ederim :KK60:

Selam kızlar, iyi geceler :)

Eki Görüntüle 1811795
Şu an ki saç rengim bu, doğal boya yok

Eki Görüntüle 1811799
Böyle bi renge ulaşmak için ne renge boyamam gerek? Turunculuk olsun istemiyorum boyadıgımda küllü bi renk olsun istiyorum doğal olsun yani :) bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim :KK15:
Malesef ben de bu rengi evde kendin elde edemeyeceğini düşünüyorum :KK43:
Rengi bu derece küllü yapabilmek için kuaförler özel bişey uyguluyor sanırım. Ama henüz öğrenemedim :KK51:

Bence böyle bir renk evde yapılamaz.Benim de en sevdiğim renk bu,küllü kumral-küllü sarı falan.Ama gördüğüm hiçbir kuaför beceremiyor.en sonunda karamel oluyor herkes.yapabilen bir kuaför bulsam müptelası olurum.

Doğal saçın çok güzel bence boyamak yerine yazda geliyor saçına açıcı birşeyler sür güneşte dur (papatya suyu gibi) daha prof.şeylerde vardır araştırırsın çok güzel olur

Onlarda saçı turuncu bir biçimde açıyor biliyor musunuz:KK1: denendi tarafımdan.o açıcı jeller falan turuncuya dönük açıyor ne yazık ki

Malesef ben de bu rengi evde kendin elde edemeyeceğini düşünüyorum :KK43:
Rengi bu derece küllü yapabilmek için kuaförler özel bişey uyguluyor sanırım. Ama henüz öğrenemedim :KK51:

Saçlarımı açmayı denedim daha önce doğal yollarla pek bi değişim olmuyo ve evet malesef karamel tonlarında oluyo en fazla açılma :KK43: küllü tonları daha doğal buluyorum bide ben çok açık bi renk de istemediğim için böyle ben boyalıyım diye bağıran saçlarım olsun istemiyorum yani :KK48: boyamak isteme sebebim de hem değişiklik hem baya bi beyaz saçımın olması ( göze batıcak derecede! nedenini de bilmiyorum ama baya beyaz saçım var ya üstlerden üstlerden beyaza boyanmış tutamlar gibi :KK17: )
Araştırdım da biraz tanıdık kuaföre filan da sordum sanırım gümüş tonları katılarak elde ediliyo bu küllü tonlar, emin de değilim ama :) kuaförlere de güvenmiyorum açıkçası o yüzden gidip gönül rahatlığıyla boyatamıyorum çok kararsız bir durumdayım :KK35::KK48:

ben john frieda go blonder sprayle araları açıyorum küllü açılıyor ama saçın alt tonuyla alakalı olduğunu düşünüyorum orjinal zemin saç rengim zaten küllü kumral çünkü.

saç açıcı al .marketlerde satılıyor.onu saçına uygula.saçındaki tüm boyayı akıtacak ve saçın açık turuncu olacak.

eğer saçında turunculuk istemiyorsan ki ben de nefret ederim.her zaman ama her zaman saçını başında küllü olana renklere boya.

aynısını yaptım evde .önce açıcıyla açtım tüm boyayı akıtıp yıkadım.sonra küllü kumral,açık küllü kumral,küllü sarı bunları istediğin dozda karıştırıp sür.

çok güzel olduydu.sonra da zaten hep aynı rengi yapınca korumuş oluyorsun.

ilk açıcıyı kuaförden aldım gramla .kuaför dedi ki aman haaaa evde yapma saçın yanar da şöyle de böyle de korkuttu hem de nasıl.

ama ben korkar mıyım :KK12: yaptım oldu.

ve o günden sonra şunu anladım ki aslında hiç kuaföre ihtiyacımız yokmuş.saç açıcı kullanarak röfle bile yaparsın.

turunculuk istemiyorsan hep küllü boyalar kullanmalısın bilgisini de kuaför tanıdığımdan öğrendim.saolsun o gün bu gün hep uygularım rahatım.

Back
X