Arkadaşım ara ödeme yaparsan anca dediFaizler duser ama atiyorum 0.99tarzi değerlere dusemez herhalde sanmiyorum yani, bu cok mucizevi bi duzelme olur. Krediyi cekerken bankacinizla gorusun, faizler duserse faydalanir miyim diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım ara ödeme yaparsan anca dediFaizler duser ama atiyorum 0.99tarzi değerlere dusemez herhalde sanmiyorum yani, bu cok mucizevi bi duzelme olur. Krediyi cekerken bankacinizla gorusun, faizler duserse faydalanir miyim diye.
maaşın ne kadar olacak3 yıl çekersen 45 ve faizi 600 bin 5 yıl çekersem 35 faizi 1 milyon daha düşük çekmek daha mantıklı geldş
65 civarı ama ek ödemeler vs hariçmaaşın ne kadar olacak
sıkıntı çekersen 6 ay ara zamma kadar çekersin65 civarı ama ek ödemeler vs hariç
45 bin gözümü korkutuyor ya
Zaten aile evinde olduğum için sorun olacağını sanmıyorum kaç sene part time maaşla geçindim asgari alınca şükür ediyordumsıkıntı çekersen 6 ay ara zamma kadar çekersin
65-70 civarı ya rahat yaşıyordum evet tatile vs gittim harcadım ama kendimi biliyorum 70 geçse 70 harcarım 20 geçse 20 harcarımMaaşınız ne kadar?
Yani yeni atandığınız için çok üst düzey bir memur değilseniz 60 civarıdır diye düşünüyorum.
Ben olsam düzenli bir maaş aldığım ilk dk böyle bir borca girmem. Tamam tüm maaşınızı da harcamayın ama biraz keyif sürmek lazım bence. Ne bileyim birkaç ülke gezmek, istediğiniz üst baş kozmetik vs almak, nispeten pahalı etkinliklere katılmak gibi gibi
Ha ben bunları zaten çalışmazken de yapıyordum, rahat bir hayatım vardı derseniz o zaman tabi olabilir.
benim başıma aynısı geldi şimdi çalıştığım direk kredi borcuna gidiyor boşu boşuna ben olsam kredi çeker onunla altın alırdım ailemden de borç almazdımHerkes düşecek diyor bilmiyorum evler gerçekten durduğu yerde duruyor arabalar da öyle. Geçen sene teyzem altın bozdurup krediyle aldı ve şimdi bozdursa krediye ihtiyacı olmayacaktı
İhtiyaç kredisi çok fazla aileden neden almazsınız?benim başıma aynısı geldi şimdi çalıştığım direk kredi borcuna gidiyor boşu boşuna ben olsam kredi çeker onunla altın alırdım ailemden de borç almazdım
Ara odeme yapınca faiz degilde total odeme dustugu icin taksit tutarinizda azaltmaya giderler.Arkadaşım ara ödeme yaparsan anca dedi
Bu olmaz dedi ama kredini taşırsın dediAra odeme yapınca faiz degilde total odeme dustugu icin taksit tutarinizda azaltmaya giderler.
Eskiden kredi sozlesmeleri müşteriden yana olurdu, faiz artisindan etkilenilmezken faiz dususleri daha ilk aydan musteriye yansıtilirdi, simdi bu durumu kaldirdilar.
Yani atiyorum siz su an 3.49'dan cektiniz ama dediler ki faizler 2.89'a dustu, sizin hemen faizinizi dusururlerdi ve ona gore ana para, faiz ve taksit tutarlari duzenlenirdi.
Peki içinde kiracı olunca onunla yeni sözleşme mi yapılırFaizler düşmez, ev al
benim birikmiş altınlarım vardı yükselmesini beklesem kredi işine girmezdim yaklaşık 5 ,6 aydır ödeme yapıyorum geldiği gibi gidiyor maaşım Allah pişman etmesin ne diyeyimİhtiyaç kredisi çok fazla aileden neden almazsınız?
Bilmiyorum annem vs abin huzursuzluk çıkarabilir diyor çirkef bi de karısı varFaizler düşse ne olacak bu seferde ev fiyatları yükselecek, bu fiyata ev bulunmaz o zamanda , üç yıl olan hangisiyse alın.
Abiye aileniz yapmış zaten , o da arabasını altınları satsın çok istiyorsa alsın ev, sizlik bir şey yok bence.
 ama bulduğum evler 1.5 hep
  ama bulduğum evler 1.5 hepBende birikmiş sıfırbenim birikmiş altınlarım vardı yükselmesini beklesem kredi işine girmezdim yaklaşık 5 ,6 aydır ödeme yapıyorum geldiği gibi gidiyor maaşım Allah pişman etmesin ne diyeyim
daha iyi çünkü altınla almak mantıksız getirisi evden daha fazla , yerinde artıyor, ama bence sizin için çok mantıklı ev alamak bu arada ben 10 yıllık çektim ayda 25 ödemesi var tek mantıklı nokta o olduBende birikmiş sıfır
 simdi ben onu hic dinlemiyorum direk yapıyorum  sifir 2025 model araba aldim simdi de sukur  elinde para varsa yap bence
 simdi ben onu hic dinlemiyorum direk yapıyorum  sifir 2025 model araba aldim simdi de sukur  elinde para varsa yap bence
Karısına ne ana babanızın parasından, siz de çirkef olun abime araba için para verdiğinizde ben huzursuzluk çıkardım mi deyin, 500 bini hibe 500 bini borç olarak alıyorum diye anlaşın.Bilmiyorum annem vs abin huzursuzluk çıkarabilir diyor çirkef bi de karısı varama bulduğum evler 1.5 hep