Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Hıc unutur muyum Melıscım askolsun her gun gelıp bakıyorum sıze okuyorum yazılarınızı bende beklemedeyım doktora gıdecegım gunu ıple cekıyorum hepımız bıseylerı beklıyoruz ıste Allahtan hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın ben annemdeyım cepten gırıyorum o yuzden rahat yazamıyorum

baharrrrr sana bişi sorcammm majhong dıamondons ta kaç puan yaptın ?????:44::44:

o ne kızzzzzzzzz

çizgi kalsın o zaman..doğru nereye çeksen çizgiyi elimizde kalıyor
batı istersen 14 mart die yaz canım

ukalady senin de bebiş hayırlı olsun...dua et Rabbim bizlere de nasip etsin

çizgin kalsın bakalım canım..tamam 14 ü yazıyorum...

biliyorum canm unutmadığını saol...herşey yolundadır inşallah tatlım..uğra yine canım girebildiğin zamanlar kendine ve bebişimize dikkat et

sağol tatlım tabi ki bizlere umut oldun.benimde 1.5 seneyi geçti böyle aylar sonra kendiliğinden kalanları duyunca çok seviniyorum.allah tamamına erdirsin.
bahar seni dinleyebilirim bi muayne olayımda üzülmedim cnm neden bilmiyorum ama diğer ayı düşünnüyorumda kafayı yiycek gibi olmuştum
..
lütfen dnle tatlım eğer bu ay ara verirsen diğer aya hem daha çok umudun olacak bi şansın daha olduğu için hemde bomba gibi girceksin.
eşinede söyle bu ay ara verelim de bak senden çok onunda psikolojisi önemli onlar içinde hiç kolay değil hastaneye gidip sperm vermek.

baharrrrr sana bişi sorcammm majhong dıamondons ta kaç puan yaptın ?????:44::44:

baya puan yaptım olicim 55000 küsürlerdeyim 63,sıraaya geldim sanırım.hergün oynuyorum bebiş bana kızıyor ama ben birincilik yolunda ilerliyorum.

özletme kendini banuşkommmm...

canm öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah...peki sende ve eşinde bir sorun varmıydı ne zamandır istiyordunuz? ve herhangi bir yöntem kullandınmı ay çok sordum dimi

benim hormonlarda bişey cıkmamıştı 6 ay önce gittim ilk sadece prolaktin az yüksekti ilaç vermişti doktor ama bikaç kez içtim sonra içmedim bile takipte etmedim ne durumda diye. arkasından aynı hafta rahim filmi çekildim. tüplerim açıkmış ama biraz yapışıklık vardı dedi doktor ilacı verirken zorlandım dedi. 3 ay deneyin sonra olmassa gel dedi ama ben gitmedim. sonrasında eşime bakıldı onun sonuçlarını hastanedeki doktor iyi diye yorumladı ama başka bi doktora sordum oda harekette sorun var dedi tekrar yaptırın filan dedi. bu ay gidecektik hatta eşim için. adetlerim aşırı sancılı ve azıcık oldugu için ben kist filan var herhalde, eşimde bişey yoksa bikaç ay sonra tam teşekküllü direkt bi tüp bebek merkezine giderim diye düşünüyordum. daha cok yeni 2 3 gün geçti adetimden ateşim falanda düşüktü regl olacagım gün yükseldi bigün once dibe vurmuştu cok ağlamıştım yine gebe değilim diye ama baktım diğer günde yüksek gittim predictör aldım negatif yine ağla ağla ee bugunde ateşim yükse cıkınca bu işte bi iş var dedim gittim kan testi yaptırdım. sonuç pozitif

oyunmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu olimbera sendemi kızzz

canlarım bide ben cok cay kahve tüketiyordum onu kestim. eşime keçiboynuzu kürü yaptım ama sadece bi ay. yarısını döküyodu hatta. bi de eczaneden evicap 400 ıu ve 100ıu (bu kendim için) ve solgar çinko aldım. onları içtik gecen ay etkisi var mı bilmiyorum bi de ayaklarımı diktim. bi gün e vitamini bigün çinko şeklinde. bide meryem suresini okudum dinledim babam filanda okumuş. öyle Rabbim sizede nasip etsin inş.

Hıc unutur muyum sızı kızlar bende sızlerle cok sey paylastım burda hepınızı gayet ıyı anlıyorum ıyı kotu bende gectım bu yollardan sımdı yolumu ayırmıs degılım sadece kendı forumuma cok daha fazla vakıt ayırıyorum o kadar bu da gayet normal benım ogrenecek cok seyım oluyor cunku. Baharcım senı de opuyorum kıskanma :)

canım bu vitaminleri kendiliğinden mi aldın yani doktor tavsiyesi olmadan.
eczaneden isteyince veriyorlar mı direkt kaç para

ahh canım benim ya okudukça bana umut geldi gerçekten...benimde 1.5 yılı geçti eşimde hareketlilikte sorun var bekliyoruz işte..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım..peki ateş tablon varmıydı paylaşırmısın sakıncası yoksa?

amin canım inşallah....dua et bizim içinde...meleklerimiz gelsin bir an önce

kıskanırım tabi beni de öp tatlımmm ben eksik kalmıyım.
sana da yazcaktım ben ama bi taftan aklım oyunda bi taraftan bebiş beni taciz ediyor msn de
bi taraftan da kızlara laf yetiştiriyorum
tatlımm tabiki eskisi kadar sık gelmek zorunda değilsin sakın öyle düşünme bizim kimseye öyle bir düşüncemiz olamaz.
biliyoruz ki kalplerimiz bir ama sadece bi kaç arkadaşla.

dikkatini çekerim 191,800
ama olursanda havam olur birinci benim arkadaşım yazaarım ordaki (191,800 )yazan kısıma

nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
senmisin birinciii annnaaa kız nasıl yaptın o puanı varmı bi hilesi ben daha yeniyim sölesene
ben sadece aynıları eşleştiriyorum ve süreleri toplamaya çalışıom.

aaaaaaa benmi taciz ediyorum kim nerde ne zaman nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…