- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.141
kıskanırım tabi beni de öp tatlımmm ben eksik kalmıyım.
sana da yazcaktım ben ama bi taftan aklım oyunda bi taraftan bebiş beni taciz ediyor msn de
bi taraftan da kızlara laf yetiştiriyorum
tatlımm tabiki eskisi kadar sık gelmek zorunda değilsin sakın öyle düşünme bizim kimseye öyle bir düşüncemiz olamaz.
biliyoruz ki kalplerimiz bir ama sadece bi kaç arkadaşla.
nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
senmisin birinciii annnaaa kız nasıl yaptın o puanı varmı bi hilesi ben daha yeniyim sölesene
ben sadece aynıları eşleştiriyorum ve süreleri toplamaya çalışıom.
Canım kendımı hıc de mecbur hıssettıgım ıcın buralara suruklemıyorum sızınle keyıfle sohbet edıyorum sızlerle bır samımıyetım var sen naz ve melıs bana en yakın olanlarsınız sızlerı her duamda eklıyorum yenı forumumda sızlerle kurdugum ılıskıyı kolay kolay daha kımseyle kuramam zaman lazım
kızlar msn de ben nie yokummmm
Canım kendımı hıc de mecbur hıssettıgım ıcın buralara suruklemıyorum sızınle keyıfle sohbet edıyorum sızlerle bır samımıyetım var sen naz ve melıs bana en yakın olanlarsınız sızlerı her duamda eklıyorum yenı forumumda sızlerle kurdugum ılıskıyı kolay kolay daha kımseyle kuramam zaman lazım
hayır kızzzzbirinciye dil çıkarttım direk nickini yazmayım ayıp olur diyeee hehehe ben daha 24,000 lerdeyim yeni başladımmm anlıycannn
o gözler neydi bahar öyle şok oldun hahahaha
hayır kızzzzbirinciye dil çıkarttım direk nickini yazmayım ayıp olur diyeee hehehe ben daha 24,000 lerdeyim yeni başladımmm anlıycannn
o gözler neydi bahar öyle şok oldun hahahaha
baharın ödü koptuuuu
bebiş avatarın çok güzel olmuşşşş ...
ben daha 3 gündür fln oynuyorum cnmmm çömezdende öte... tavlayı bende iyi oynarım ama nette hiç oynamadımm bide ona bulaşmayımmmheee ozaman sen daha çömezsin oyunda
yakında orada benim adım yazacakkkk
ama varya yatınca kafamda sürekli eşleştiriyorum aynı şeyleri yanyana getirme isteği oluştu bende
kafayı yiyorum sanırım.
bi arada nette tavlaya sarmıştım.insanları üstüste koyup kapı falan yapıyordum kafamda sürekli zar atıyordum.
aama bebek için kafayı yemektense oyun için yemeye razıyım
baharın ödü koptuuuu
he kız bebiş bi an dedim noluyoruz.
hemen gidiodum puanımı yükseltmeye.
sakın gelll bişi daha sorcam sana...he kız bebiş bi an dedim noluyoruz.
hemen gidiodum puanımı yükseltmeye.
saol canım....ya böle şirin bi minnoşum olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakın gelll bişi daha sorcam sana...
inşallah melis ama senin oğlun olucak demedi deme
hadi yaa öylemi diyosun evet varmı artıran tahminleri alalımay bugünde okulda yardımcım kızınız olcak dedi
ya sağlıklı olsunda hiç önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?