Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Canım kendımı hıc de mecbur hıssettıgım ıcın buralara suruklemıyorum sızınle keyıfle sohbet edıyorum sızlerle bır samımıyetım var sen naz ve melıs bana en yakın olanlarsınız sızlerı her duamda eklıyorum yenı forumumda sızlerle kurdugum ılıskıyı kolay kolay daha kımseyle kuramam zaman lazım

nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
senmisin birinciii annnaaa kız nasıl yaptın o puanı varmı bi hilesi ben daha yeniyim sölesene
ben sadece aynıları eşleştiriyorum ve süreleri toplamaya çalışıom.

hayır kızzzz birinciye dil çıkarttım direk nickini yazmayım ayıp olur diyeee hehehe ben daha 24,000 lerdeyim yeni başladımmm anlıycannn
o gözler neydi bahar öyle şok oldun hahahaha

çokkkk sağol bebeğimmmm duaların seni en güsel şekilde bulsun.
evet demek istediğim buydu biz sadece bebk için birarada değiliz ayynı zamanda artık arkadaşızz.

kızlar msn de ben nie yokummmm

evet sende gel haydiiii

canım benim saol tatlım duaların için eksik olma...tabi kız bizden iyisini bulamazsın

Son düzenleme:
hayır kızzzz birinciye dil çıkarttım direk nickini yazmayım ayıp olur diyeee hehehe ben daha 24,000 lerdeyim yeni başladımmm anlıycannn
o gözler neydi bahar öyle şok oldun hahahaha

heee ozaman sen daha çömezsin oyunda
yakında orada benim adım yazacakkkk
ama varya yatınca kafamda sürekli eşleştiriyorum aynı şeyleri yanyana getirme isteği oluştu bende
kafayı yiyorum sanırım.
bi arada nette tavlaya sarmıştım.insanları üstüste koyup kapı falan yapıyordum kafamda sürekli zar atıyordum.
aama bebek için kafayı yemektense oyun için yemeye razıyım

ben daha 3 gündür fln oynuyorum cnmmm çömezdende öte... tavlayı bende iyi oynarım ama nette hiç oynamadımm bide ona bulaşmayımmm
baharın ödü koptuuuu

sormaaaa hamileyim desem o kadar açılmazdı

uğraşmayın ulen benimleee
bebiş senin kızın olcak tahimin böle
ama şu sana gönderdiğim kızın fotolarından sonra bende kız doğurmaya karar verdim. tabi allah verirse

hadi yaa öylemi diyosun evet varmı artıran tahminleri alalım ay bugünde okulda yardımcım kızınız olcak dedi
ya sağlıklı olsunda hiç önemli değil

olsunda cnm cinsiyetn ne önemi var bende ilk başlarda kız istiyordum ama ananın kaderi kıza diye vazgeçtim bnm yaşadıklarımı yaşamasın diye erkekler daha rahat oluyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…