Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evetttttttttttttttttttttttt bende istiyom

olsunda cnm cinsiyetn ne önemi var bende ilk başlarda kız istiyordum ama ananın kaderi kıza diye vazgeçtim bnm yaşadıklarımı yaşamasın diye erkekler daha rahat oluyorlar ...

evet tabiki canım..kız allah seni emii

uğraşmayın ulen benimleee
bebiş senin kızın olcak tahimin böle
ama şu sana gönderdiğim kızın fotolarından sonra bende kız doğurmaya karar verdim. tabi allah verirse

sağlıkla olsun inşallah baharımmm

canım bu vitaminleri kendiliğinden mi aldın yani doktor tavsiyesi olmadan.
eczaneden isteyince veriyorlar mı direkt kaç para

çok araştırdım sonra gittim kendim aldım. tanıdık doktor var o da bişey olmaz çoğu insan sağlık için kullanabilir dedi. solgar biraz pahalı 26 tl miydi neydi. e vitaminide biri 10 tl biri 8 tl gibi bişey. çinko selenyum e vitamini bunlar doğurganlık ve spermler için gerekliymiş. e vitamini fazla alanlarda zaten araştırmalara göre doğurganlık çok fazlaymış. bunları gıdalardanda alabilirsin ama oturup her akşam bi kase ceviz, kabak cekirdeği vs. yermisiniz bilemiyorum. benim eşimde şeker var. şekeri olanlarda da bunlar vücutta fazla emilmeyebiliyomuş. kanında eksik bi mineral çıkmadı ama ben yine de onun için almıştım. onlar zaten günde ne kadar kullanman gerektiğine göre hazırlanmış tabletler. alıpta tek seferde on tane birden içmessen bi zararı yok. alıcaksan et yediğiniz günlerde e vitamini ve selenyumu (ikisi aynı anda spermlere çok faydalıymış) birlikte alsın eşin sebze yediysenizde çinko. sebebi çinko ile demir bi arada alınınca birinden birinin etkileşimi gidiyomuşmu ne öyle bişeydi sporcuların forumundan araştırmıştım. ben solagarın selenyumunu bulamadıgım için sadece çinko kullandık sen bulursan daha da iyi. bence faydası oldu diye düşünüyorum.

ateş tablom var ama ben öyle sabahın 6 sında 7 sinde ölçmüyorum. ne zaman uyanırsam o zaman ölçerim. 3 4 aydır ölçüyorum. hiç şaşıtmadı beni. ne zaman 35.9 ya da 36 yı görsem o gün hasta oldum. bu ayda öyle ölçtüm yazarım tabi ahanda işte:

1.gün : 35.9 (regl günü)
2.gün : 36.0
3.gün : 36.2 (regl bitti) çok az sürüyo benim.
4.gün : 36.3
5.gün : 36.3
6.gün : 36.4
7.gün : 36.3
8.gün : 36.5
9.gün : 36.4
10.gn : 36.5
11.gn : 36.5
12.gn : 36.2 (hıımmm uzayan akıntı var erken gıdakladım)
13.gn : 36.2 (yine uzayan akıntı)
14.gn : 36.4
15.gn : 36.5
16.gn : 36.5
17.gn : 36.4
18.gn : 36.5
19.gn : 36.6
20.gn : 36.7
21.gn : 36.5
22.gn : 36.6
23.gn : 36.4
24.gn : 36.6 (test yaptım negatif - 3 saat sonra hayalet bi çizgi)
25.gn : 36.3 (ben ağlar)
26.gn : 36.7 (beklenen adet günü )
27.gn : 36.8 (test yaptım erken gebelik testiyle negatif)
28.gn : 36.7 (nası yani)
29.gn : 36.7 (idrarda silik kanda 150 değer yani bugün) gece 4 te yattıgım için uykumu alamayınca sabah 9 da uyandıgımda ölçtüm 36.3 tü (uykusuzluk etkiliyor). vurdum kafayı yattım 11 de ölçtüm 36.7. normalde hasta olacak olsam kaçta ölçersem ölçeyim bi öyle bi böyle cıkmaz hep düşük çıkardı. gene düşük çıksaydı test filan yapmıcaktım yani böyle işte.

canım adet zamanı ya ondan geri yükselmiştir e adet zamanı bizde bi hararet bi ateşlenme oluyo ayaklarım falan yanar benim ozaman hep vücut ısısı çok olur öyle çıkması normal değerlerinin ondandır hamiş olsan değerlerin geri düşmezdi hep 37lerde giderdi diye biliyom ben bu arada bence 20. gününde yumurtlamışta olabilirsin

yok canım zaten topu topu 3 kez beraber olduk eşimle onlarıda öpücüklü resimle işaretledim. bende anlamadım ama tam adet günümde yükseldi işte herkeste farklı olabilir yani.

yok canım zaten topu topu 3 kez beraber olduk eşimle onlarıda öpücüklü resimle işaretledim. bende anlamadım ama tam adet günümde yükseldi işte herkeste farklı olabilir yani.

ay ne güzel fikirmiş o öyle öpücüklü resim ha neden topu topu 3 kere canım yaa görüşemiyomusunuz eşinle gün aşırı ilişkiye girin canım eşinizle. ilişkiden sonrada hemen kalkma en azından bi 20 dk yarım saat yat canım totonu kaldırmasan bile yok canım yaa ümitlenme boşuna hamiş olsan düşmezdi ateşin adet döneminde yükselmesi normal yakında görünür kırmızılar neyse kısmet bir dahaki çalışmalara artık

kızlar ben akşam itibari ile regl oldum ....ilk kez iğnenin 17. günü geldi adetim artık gecikmelerde umut vermiyor ateşimde bnmle dalga geçti resmen azına tükürdüğümmm

hakkında hayırlısı olsun inşallah daha fazla bekletmeden gelır bebişin...

canım benım de esımın hareketlılık %65 cıktı doktor bebege engel degıl demıs e vıtamını verdı ama almadımsizin hareketlılık kaç?

ne güzel moral vermişsin valla sağol ateş mateş hikaye ben kan testi yaptırdım pozitif yani.

kızlar nerdesiniz yaa..ateşime yorum yapacak bi babayiğit arıom..nie böle düştü ki?bu ay da kessem mi ümidi?

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ay nazcım ya karışık senin bu ay tablon ne desem bilemedimki...ay bide bana bak ya takıldı kaldı 36.5 e

canım benım de esımın hareketlılık %65 cıktı doktor bebege engel degıl demıs e vıtamını verdı ama almadımsizin hareketlılık kaç?

canım sizinki iyi maşallah...bizim baya düşüktü en son..ama şuanda durum nedir bilmiyorum

ay nazcım ya karışık senin bu ay tablon ne desem bilemedimki...ay bide bana bak ya takıldı kaldı 36.5 e

canım sizinki iyi maşallah...bizim baya düşüktü en son..ama şuanda durum nedir bilmiyorum

takılıp kalsın boşver..düşmesin de...benim tablodan bebek çıkmaz gibi degil mi?

takılıp kalsın boşver..düşmesin de...benim tablodan bebek çıkmaz gibi degil mi?

aa öyle deme tatlım henüz çok erken umudu kesmek için bekleyecez..ne tablolar gördük biz düştü aa adet geliyo dedik ertesi gün fırladı ve gebe tablosu oldu..yani hiç belli olmuyor canım..sen çalışmaları bıraktınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…