- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.161
olsunda cnm cinsiyetn ne önemi var bende ilk başlarda kız istiyordum ama ananın kaderi kıza diye vazgeçtim bnm yaşadıklarımı yaşamasın diye erkekler daha rahat oluyorlar ...
uğraşmayın ulen benimleee
bebiş senin kızın olcak tahimin böle
ama şu sana gönderdiğim kızın fotolarından sonra bende kız doğurmaya karar verdim.tabi allah verirse
ismi eden wood canım facebookta fan sitesi bile var.bu ne gerçek olamayacak kadar güzelmaaşallah bu çocuk iyi yaşamış nazardan çatlamadan
ismi eden wood canım facebookta fan sitesi bile var.
bundan sonra bi fanıda benim
allah bizlerede nasip etsinn maşallahhhh
canım bu vitaminleri kendiliğinden mi aldın yani doktor tavsiyesi olmadan.
eczaneden isteyince veriyorlar mı direkt kaç para
ahh canım benim ya okudukça bana umut geldi gerçekten...benimde 1.5 yılı geçti eşimde hareketlilikte sorun var bekliyoruz işte..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım..peki ateş tablon varmıydı paylaşırmısın sakıncası yoksa?
ateş tablom var ama ben öyle sabahın 6 sında 7 sinde ölçmüyorum. ne zaman uyanırsam o zaman ölçerim. 3 4 aydır ölçüyorum. hiç şaşıtmadı beni. ne zaman 35.9 ya da 36 yı görsem o gün hasta oldum. bu ayda öyle ölçtüm yazarım tabi ahanda işte:
1.gün : 35.9 (regl günü)
2.gün : 36.0
3.gün : 36.2 (regl bitti) çok az sürüyo benim.
4.gün : 36.3
5.gün : 36.3
6.gün : 36.4
7.gün : 36.3
8.gün : 36.5
9.gün : 36.4
10.gn : 36.5
11.gn : 36.5
12.gn : 36.2 (hıımmm uzayan akıntı var erken gıdakladım)
13.gn : 36.2 (yine uzayan akıntı)
14.gn : 36.4
15.gn : 36.5
16.gn : 36.5
17.gn : 36.4
18.gn : 36.5
19.gn : 36.6
20.gn : 36.7
21.gn : 36.5
22.gn : 36.6
23.gn : 36.4
24.gn : 36.6 (test yaptım negatif - 3 saat sonra hayalet bi çizgi)
25.gn : 36.3 (ben ağlar)
26.gn : 36.7 (beklenen adet günü )
27.gn : 36.8 (test yaptım erken gebelik testiyle negatif)
28.gn : 36.7 (nası yani)
29.gn : 36.7 (idrarda silik kanda 150 değer yani bugün) gece 4 te yattıgım için uykumu alamayınca sabah 9 da uyandıgımda ölçtüm 36.3 tü (uykusuzluk etkiliyor). vurdum kafayı yattım 11 de ölçtüm 36.7. normalde hasta olacak olsam kaçta ölçersem ölçeyim bi öyle bi böyle cıkmaz hep düşük çıkardı. gene düşük çıksaydı test filan yapmıcaktım yani böyle işte.
canım adet zamanı ya ondan geri yükselmiştir e adet zamanı bizde bi hararet bi ateşlenme oluyo ayaklarım falan yanar benim ozaman hep vücut ısısı çok olur öyle çıkması normal değerlerinin ondandır hamiş olsan değerlerin geri düşmezdi hep 37lerde giderdi diye biliyom benbu arada bence 20. gününde yumurtlamışta olabilirsin
yok canım zaten topu topu 3 kez beraber olduk eşimle onlarıda öpücüklü resimle işaretledim. bende anlamadım ama tam adet günümde yükseldi işte herkeste farklı olabilir yani.
kızlar ben akşam itibari ile regl oldum ....ilk kez iğnenin 17. günü geldi adetim artık gecikmelerde umut vermiyor ateşimde bnmle dalga geçti resmenazına tükürdüğümmm
ahh canım benim ya okudukça bana umut geldi gerçekten...benimde 1.5 yılı geçti eşimde hareketlilikte sorun var bekliyoruz işte..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım..peki ateş tablon varmıydı paylaşırmısın sakıncası yoksa?
ismi eden wood canım facebookta fan sitesi bile var.
bundan sonra bi fanıda benim
allah bizlerede nasip etsinn maşallahhhh
ay ne güzel fikirmiş o öyle öpücüklü resim haneden topu topu 3 kere canım yaa görüşemiyomusunuz eşinle gün aşırı ilişkiye girin canım eşinizle. ilişkiden sonrada hemen kalkma en azından bi 20 dk yarım saat yat canım totonu kaldırmasan bile yok canım yaa ümitlenme boşuna hamiş olsan düşmezdi ateşin adet döneminde yükselmesi normal yakında görünür kırmızılar neyse kısmet bir dahaki çalışmalara artık
kızlar nerdesiniz yaa..ateşime yorum yapacak bi babayiğit arıom..nie böle düştü ki?bu ay da kessem mi ümidi?
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benım de esımın hareketlılık %65 cıktı doktor bebege engel degıl demıs e vıtamını verdı ama almadımsizin hareketlılık kaç?
ay nazcım ya karışık senin bu ay tablon ne desem bilemedimki...ay bide bana bak ya takıldı kaldı 36.5 e
canım sizinki iyi maşallah...bizim baya düşüktü en son..ama şuanda durum nedir bilmiyorum
takılıp kalsın boşver..düşmesin de...benim tablodan bebek çıkmaz gibi degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?