- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.181
arkadaşlar merhaba nasılsınız
arkadaşlar merhaba nasılsınız
aa öyle deme tatlım henüz çok erken umudu kesmek için bekleyecez..ne tablolar gördük biz düştü aa adet geliyo dedik ertesi gün fırladı ve gebe tablosu oldu..yani hiç belli olmuyor canım..sen çalışmaları bıraktınmı
dün itibariyle bıraktık canım..artık faydası olmaz herhalde...
iyi çok şükür.iyi o zaman iyi geceler.canım.iyiyiz canım sen napıon?öle uykum var ki sanırım 5 dk içinde çıkıp yatıcam
hoşbuldum grip oldum yatıyodum kaç gündür yaa.eşim de nöbette şimdi canım sıkılıyo bende bi gireyim dedim..merhaba hoşgeldin nerelerdeydin görünmüyodun canım
iyi çok şükür.iyi o zaman iyi geceler.canım.
hoşbuldum grip oldum yatıyodum kaç gündür yaa.eşim de nöbette şimdi canım sıkılıyo bende bi gireyim dedim..
kızlar benim çok ykum var.öpüyorum sizi..iyi geceler....dedikodumu yapmayın
tşk ederim nasıl olsun işte eşim saat7 de işe gitti bende girdim mutfağa temizlik yaptım can sıkıntısından..saat on buçuk olmuş..insanın uğraşacak başka bi şeyi olmayınca iştegeçmiş olsun canm dikkat et kendine..iyi yaptın ee sende durumlar nasıl
tşk ederim nasıl olsun işte eşim saat7 de işe gitti bende girdim mutfağa temizlik yaptım can sıkıntısından..saat on buçuk olmuş..insanın uğraşacak başka bi şeyi olmayınca işte
evet öyleymiş..bakalım inş hiçbirimiz olmayız :) sen çalışıyormusun...evet canm bende zaman bulamamaktan muzdaribim
sen ben ve nilay batlarımız aynı kızlar 13 martttttttttttttttt
evet öyleymiş..bakalım inş hiçbirimiz olmayız :) sen çalışıyormusun...
hıım ne güzel ne öğretmeni bu arada kaç yaşındasın....inşallah hayırlısı olsun..evet canım öğretmenim..
hıım ne güzel ne öğretmeni bu arada kaç yaşındasın....
ne güzel ya bende anasınıfı öğr olmak isterdim nasip olmadı büro yönetimi okudum şimdi kpss ye hazırlanıyorum..bende 22 yaşındayım..nerdesiniz peki.. bu arada benim adım hilal....anasınıfı öğretmeniyim...28 yaşındayım canım..sen
ne güzel ya bende anasınıfı öğr olmak isterdim nasip olmadı büro yönetimi okudum şimdi kpss ye hazırlanıyorum..bende 22 yaşındayım..nerdesiniz peki.. bu arada benim adım hilal....
bende memnun oldum melis..tşk ederim..iyi geceler allaha emanet ol...evet canım bende çok seviyorum mesleğimi..memnun oldum hilalcim bende melis...kpss de başarılar dilerim inşallah başarırsın..görüşmek üzere canm ben kaçıyorum iyi gecelerr
bende memnun oldum melis..tşk ederim..iyi geceler allaha emanet ol...evet canım bende çok seviyorum mesleğimi..memnun oldum hilalcim bende melis...kpss de başarılar dilerim inşallah başarırsın..görüşmek üzere canm ben kaçıyorum iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?