Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar günaydın...adet bu kadar erken geliyor olabilir mi???

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ben şu yorumu çıkardım senin birden fazla yumurtan var dedimya 1.yumurtan 12.gün çatlamış görünüyor ve ilk çatlayan yumoşa göre adeti hesaplarsak dpo 10 da oluyorsun..yani son 2-3 günün kaldı sanırım..ateşin düşmeye başlamış ama inşallah yarın ateşin fırlar ve mucizen gelir tatlım...ben böle yorumladım ama ateştekilere de bi sor nazcım

mantıklı meliscim..ateş ölçmedekiler cvp yazmadı bana.bir daha deniyim bakalım ne dicekler.ama senin yorumun mantıklı geldi.adetim yakın

çok istikrarlı gördüm seni
maşallah de..bak aynı dpo dayız benim ateş yerleri süpürmeye başladı bile..benimse yarınki ateşim yüsek çıkmazsa adet gelio demektir. klomen bi halta yaramamış demektir.

ben konuya fransız kaldım ates olayını anlamadım

aslında bununla ilgili bi topik var canım.orayı okursan çok daha fazla bilgi edinirsin.her sabah dil altından ateşini yazıp not ediyorsun.ateşin belli bi yerden sonra yüksek seyredio.o zaman yumurtlama olmuş demek.adete yakın eğer düşmezse hamişsin demek.düşerse adet gelio demek

inşallah tatlım inş...ama hiç umudum yok biliyormusun?sanırsam hsg yolları taştan........senin de inş bebişin gelmiştir bu ay..nolur gelmesin kırmızlar

umut her zaman olmalı canım...ama bence hsg işini erteleme lütfen..ahhh inşallah canım yaaaa 1.5 yılı geçti hayırlısıyla bitsin artık bu hasret

bencede bekle hakkında hayırlısı bırde bana bak esım bebek ıstıyor AMA ben bıraz daha dıyorum subat ayı 29 cekıyor normalde bugun adet olmam gerekırdı bılmıyorum yarın olur muyum ıstıyorum gıbı aman bılomıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…