- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.201
evet canm bende zaman bulamamaktan muzdaribim
sen ben ve nilay batlarımız aynı kızlar 13 martttttttttttttttt
kızlar günaydın...adet bu kadar erken geliyor olabilir mi???
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
su atesolayından hıcbısı anlamıyorum adet olursam bu ay kesınlıkle baslıyorum yarımedersınız dımı bana
kızlar günaydın...adet bu kadar erken geliyor olabilir mi???
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ben şu yorumu çıkardım senin birden fazla yumurtan var dedimya 1.yumurtan 12.gün çatlamış görünüyor ve ilk çatlayan yumoşa göre adeti hesaplarsak dpo 10 da oluyorsun..yani son 2-3 günün kaldı sanırım..ateşin düşmeye başlamış ama inşallah yarın ateşin fırlar ve mucizen gelir tatlım...ben böle yorumladım ama ateştekilere de bi sor nazcım
mantıklı meliscim..ateş ölçmedekiler cvp yazmadı bana.bir daha deniyim bakalım ne dicekler.ama senin yorumun mantıklı geldi.adetim yakın
ama inşallah adetin gelmez hayatım dur bakalım beklicez bikaç gün daha..iyi yönden düşünürsek yerleşme düşüşü sayabiliriz
üff bide benim tabloya bak ya ne bu böle
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben konuya fransız kaldım ates olayını anlamadım
çok istikrarlı gördüm seni
maşallah de..bak aynı dpo dayız benim ateş yerleri süpürmeye başladı bile..benimse yarınki ateşim yüsek çıkmazsa adet gelio demektir. klomen bi halta yaramamış demektir.
baya istikrarlıyım
inşallah ateşin yarın yükselir tatlım
inşallah tatlım inş...ama hiç umudum yok biliyormusun?sanırsam hsg yolları taştan........senin de inş bebişin gelmiştir bu ay..nolur gelmesin kırmızlar
son adet tarıhınız nezaman benımkı 7 subattı
evetyaaa belırtı yok ama bende sız de varmı bısıler hafıften kasıklarım yokluyo sankı ama psıkolojık dıye dusunuyorum....
yok canm ya ben artık belirti aramayı bıraktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?