- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.221
bebişimolsun cnm belırtılerın varmı yaaa
bencede bekle hakkında hayırlısı bırde bana bak esım bebek ıstıyor AMA ben bıraz daha dıyorum subat ayı 29 cekıyor normalde bugun adet olmam gerekırdı bılmıyorum yarın olur muyum ıstıyorum gıbı aman bılomıyorum
bende sana yazmstım
ayy bende de bırsey yok gecen aylar 50 tane bulurdummmacaba belırtım yok dıye hamıs mı olucam anlamadımkı
alakası adet gununu hesaPLAMAK 28 gunde bır oluyor ya normalde ıste adetımız gectı mı gecmedı mı onun ıcın
ay ne güzel fikirmiş o öyle öpücüklü resim haneden topu topu 3 kere canım yaa görüşemiyomusunuz eşinle gün aşırı ilişkiye girin canım eşinizle. ilişkiden sonrada hemen kalkma en azından bi 20 dk yarım saat yat canım totonu kaldırmasan bile yok canım yaa ümitlenme boşuna hamiş olsan düşmezdi ateşin adet döneminde yükselmesi normal yakında görünür kırmızılar neyse kısmet bir dahaki çalışmalara artık
ayy ne bılımmm daha oncelerı reglım bıterdı bır hafta sonra benım basdonmeler mıde bulantılar baslardıyazdım şimdi sana canım...yok kız ne belirtisi hem erken daha senin için ..ben kendi adıma artık belirti melirti aramıyom..sende durumlar nedir
haklısın bebım 1 gun gectı yarın olmazsam test yapsam cık mı acaba
ayy ne bılımmm daha oncelerı reglım bıterdı bır hafta sonra benım basdonmeler mıde bulantılar baslardıarada bırkasıklarım yokluyo ama galıba oda psıkolojık 5gun var bısı kalmadı
tamamen psikolocikkk
ay benimde başım dönüyor bu aralar ama benimki yorgunluktan
ayyy inşallahhh bu donmlerın sonucu bebiştir ama sen yınede yorgunluk de gelırse surprız yapsın
ozhanım hosgeldın
bebişimolsun oz_han benım vajınısmus topıgınden arkadasım oda hamıslık ıcın ugrasıyor buraya davet ettım
ozhanım hosgeldın
bebişimolsun oz_han benım vajınısmus topıgınden arkadasım oda hamıslık ıcın ugrasıyor buraya davet ettım
ahh inşallah
özhanım hoşgeldin canım..iyi yaptın nilaycım..ne zamandır istiyorsun sende veya eşinde sorun varmı canım vajinismus demişsin ama
sağol canım, hoşbulduk.. inşallah en kısa zamanda isteyen herkes güzel haberler veriri burdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?