Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bu yorumu kime yazdın? bide 29 çekmesiyle ilgisi ne anlamadım

arkadaşım ukalady gebeyim kan testi yaptırdım kesin diyor ateşe takılmayın diyor sen ısrarla yok gebe olsan düşmezdi adet olcaksın diyorsun.
kız kan testi yaptırmış kesin gebe sanırım sen yanlış okudun.

yazdım şimdi sana canım...yok kız ne belirtisi hem erken daha senin için ..ben kendi adıma artık belirti melirti aramıyom..sende durumlar nedir
ayy ne bılımmm daha oncelerı reglım bıterdı bır hafta sonra benım basdonmeler mıde bulantılar baslardıarada bırkasıklarım yokluyo ama galıba oda psıkolojık 5gun var bısı kalmadı

ozhanım hosgeldın

bebişimolsun oz_han benım vajınısmus topıgınden arkadasım oda hamıslık ıcın ugrasıyor buraya davet ettım

ayyy inşallahhh bu donmlerın sonucu bebiştir ama sen yınede yorgunluk degelırse surprız yapsın

ahh inşallah
ozhanım hosgeldın

bebişimolsun oz_han benım vajınısmus topıgınden arkadasım oda hamıslık ıcın ugrasıyor buraya davet ettım

özhanım hoşgeldin canım..iyi yaptın nilaycım..ne zamandır istiyorsun sende veya eşinde sorun varmı canım vajinismus demişsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…