Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

naz tablonu gördüm ...
acele etme sakin sakin bekle adet gününe kadar bu düşüşler çıkışlar pek bişey ifade etmez canını sıkma o yüzden bu kadar panikte yapma raht ol ta burdan hissettim paniğini karamsarlığını

klomen kullandığım için umutluydum biraz.ama gördügüm kadarı ile bu ilaç beni alt üst ettti.panik yaptım evet...çünkü üzülüyorum.bebegimiz olsun çok istiyorum.bu ay da yok biliyorum.amannnnn ne diyim....neyse kızlar ben kaçar.yarınki ateşimi de eklerim..inş çok düşük çıkmaz...

tabiki bunu hepimiz istiyoruz rahat ol...ve bigün olucakta umarım yükselerek devam eder ateşin...

hepinizin dünya kadınlar gününü kutluyorum canlarım..hepinizi seviyorum...

bebişş seninde kadınlar günün kutlu olsun ve bütün hatunların....nedendir bilmem ama tablon çok hoşuma gittii

oku oku bitiremedim sayfaları kızlar...
ben bugün kan tahlili verdim hormonlarıma bktırdım hcg bile baktırdım...
ve tahmin ettiğim gibi prolaktinim yükselmiş tam sınırda çıktı doktora gösteremedim doğuma gitti beklemedim bende ...
kistim varmı bktırcam sonuçlarıda yorumlattırcamm umarım kist fln olmaz bu ay aşılama yaptırmıyorum dinlenmem gerekli olduğuna karar verdim...

iyi yapmışsın canım tahlil yaptırmakla.hormonlarında değişme varmı görmüşsündür.
ayrıca bekleme kararını destekliyorum.çok doğru karar canım.
hakkında hayırlısı olsun.

bebişş seninde kadınlar günün kutlu olsun ve bütün hatunların....nedendir bilmem ama tablon çok hoşuma gittii

saol canım ama nedense benim hiç hoşuma gitmiyo bu tablo hep aynııı

evet kimsecikler uğramamış
iyi yapmışsın canım stresli bi dönem geçirdin prolaktin yükselmesi normal tatlım..dinlen bu ay bencede diğer ay bakarsın duruma göre inşallah kist falan yoktur..

pazartesi gitcem yine cnm diğer değerlerim gayet iyi ama içim rahat olsun istiyorum...bugünün değerini girmemişsin cnm ??

benimde gıcığıma gidiyor hiç yükselmiyooo
zaten son 4 gün kaldı ve benim son 3 gün düşüşe geçer yarın düşerse adet geliyor demek benim için
sence bu tablonun sonu nedir?
bana kalsa sonu bebiş :)))
ronyada sabit giden tabloları çok sever ...o gnelde sonu bebeiş oluyo diye bnmki tamamen smetrik açıdan...

bana kalsa sonu bebiş :)))
ronyada sabit giden tabloları çok sever ...o gnelde sonu bebeiş oluyo diye bnmki tamamen smetrik açıdan...

inşallah canım hayırlısı olsun... evet ronya sabit tablolara bayılıyor bende yükselmiyo diye gıcık oluyom neyse düşmesinde sabite de razıyım
naz da girmemiş bugünkü ateşini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…