Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ahh ahh o güzel haberi almak için 1.5 yıl bekliyom bakalım rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi...evet umarım düşmemiştir..

umarım daha fazla beklemezsin cnm ...ben ne kadardır istediğimi hesap bile edemiyorum artık 3 yıl diyorum geçiyorum
sonnur da hiç uğramaz oldu ..hiranur zaten hiç gelmiyoo..baharda uğramamışşş

umarım daha fazla beklemezsin cnm ...ben ne kadardır istediğimi hesap bile edemiyorum artık 3 yıl diyorum geçiyorum
sonnur da hiç uğramaz oldu ..hiranur zaten hiç gelmiyoo..baharda uğramamışşş

inşallah hiçbirimiz beklemeyiz daha fazla canım...evet sonnurda gitti..hira zaten çoktandır yok gitti...kız bahar sana cvp yazmışya görmedinmi

iyi yapmışsın canım tahlil yaptırmakla.hormonlarında değişme varmı görmüşsündür.
ayrıca bekleme kararını destekliyorum.çok doğru karar canım.
hakkında hayırlısı olsun.

inşallah hiçbirimiz beklemeyiz daha fazla canım...evet sonnurda gitti..hira zaten çoktandır yok gitti...kız bahar sana cvp yazmışya görmedinmi

sen deyince gördüm cnm vallabnm baharın msjlarıyla bi sorunum var ama nedendir bilmiyorumm
baharcım sanada burdan cvp vereyim bilgisayar monitörden baktım sadece prolaktin tam sınırda idi 18.6 sınır benimki 18,7 çıkmıştı diğerleri normal deerlerdi ama çıktı olarak alınca yazarın buraya yorumlarız..hcg 2.39 çıktı geçen seferkide 2.65 iid sıfır olması gerekmezmiydii...
kızlar çıkıyorum sizi seviyorum toplaşalım yarın öpüldünüz...
güneycim sanda slm vermemişim bu arada hoşgldin diyim ve kaçayım ben

selam kızlar ben geldiimmmmmmmmmmmm.(getırıldim)nasılsınız bakalım olımberacıgım 2.de tutmamıs uzuldüm ama sabır az kaldı olucak ınsallah.

iyi geceler canm bende öpüyorum seni...

selam kızlar ben geldiimmmmmmmmmmmm.(getırıldim)nasılsınız bakalım olımberacıgım 2.de tutmamıs uzuldüm ama sabır az kaldı olucak ınsallah.

hoşgeldin canım..getirildim derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…