- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.261
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar..
ahh ahh o güzel haberi almak için 1.5 yıl bekliyom bakalım rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi...evet umarım düşmemiştir..
bende iyiyim çok şükür.. eşim yine çalışıyo bende tek başıma oturuyorum..hg canım iyiym kendi adıma sen nasılsın
umarım daha fazla beklemezsin cnm ...ben ne kadardır istediğimi hesap bile edemiyorum artık3 yıl diyorum geçiyorum
sonnur da hiç uğramaz oldu ..hiranur zaten hiç gelmiyoo..baharda uğramamışşş
bende iyiyim çok şükür.. eşim yine çalışıyo bende tek başıma oturuyorum..
evet dediğin gibi... 13 martyalnızlık bazen iyi bazen sıkıcı dimi..senin bat neydi
evet dediğin gibi... 13 mart
iyi yapmışsın canım tahlil yaptırmakla.hormonlarında değişme varmı görmüşsündür.
ayrıca bekleme kararını destekliyorum.çok doğru karar canım.
hakkında hayırlısı olsun.
inşallah hiçbirimiz beklemeyiz daha fazla canım...evet sonnurda gitti..hira zaten çoktandır yok gitti...kız bahar sana cvp yazmışya görmedinmi
bilmem.. çıkmadık candan umut kesilmez diyerek bekliyorum işte..evet aynı gün batımız..ee ne durumdasın az kaldı?
hoşgeldin..............selam kızlar ben geldiimmmmmmmmmmmm.(getırıldim)nasılsınız bakalım olımberacıgım 2.de tutmamıs uzuldüm ama sabır az kaldı olucak ınsallah.
saol nasılsın.....hoşbulduk sende hoşgeldin..
sen deyince gördüm cnm vallabnm baharın msjlarıyla bi sorunum var ama nedendir bilmiyorumm
baharcım sanada burdan cvp vereyim bilgisayar monitörden baktım sadece prolaktin tam sınırda idi 18.6 sınır benimki 18,7 çıkmıştı diğerleri normal deerlerdi ama çıktı olarak alınca yazarın buraya yorumlarız..hcg 2.39 çıktı geçen seferkide 2.65 iid sıfır olması gerekmezmiydii...
kızlar çıkıyorum sizi seviyorum toplaşalım yarın öpüldünüz...
güneycim sanda slm vermemişim bu arada hoşgldin diyim ve kaçayım ben
selam kızlar ben geldiimmmmmmmmmmmm.(getırıldim)nasılsınız bakalım olımberacıgım 2.de tutmamıs uzuldüm ama sabır az kaldı olucak ınsallah.
bilmem.. çıkmadık candan umut kesilmez diyerek bekliyorum işte..
ıyıyım canım sagol aynı degısen bıse yok sen nasılsınsaol nasılsın.....
iyi geceler canm bende öpüyorum seni...
hoşgeldin canım..getirildim derken
evet hayırlısı..şimdilik bi belirti yok..ee tabiki öyle biz her ay öyle diyoruz..hayırlısı olsun
ıyıyım canım sagol aynı degısen bıse yok sen nasılsın
benden de iyilik çok şükür...
ee tabiki öyle biz her ay öyle diyoruz..hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?