- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.281
evet aynen oyle dıyoruz cunku elımızden bıse gelmıyor. kızlar kısmet herşey aslında hıcbır zamn cok umutlu olamamakta lazım umutla umutsuzluk arası kalmak en ıyısı
aynen öyle ne fazla ümitli olmalı nede fazla umutsuz olmamalıyız..anladınızmı dediğimianlayın işte kafam bi milyon
umarım daha fazla beklemezsin cnm ...ben ne kadardır istediğimi hesap bile edemiyorum artık3 yıl diyorum geçiyorum
sonnur da hiç uğramaz oldu ..hiranur zaten hiç gelmiyoo..baharda uğramamışşş
inşallah hiçbirimiz beklemeyiz daha fazla canım...evet sonnurda gitti..hira zaten çoktandır yok gitti...kız bahar sana cvp yazmışya görmedinmi
kızlar ben her zaman uğrayamıyorum,bu aralar ders çalışıyorum..
ateşimi ölçüyorum bi kenara not ediyorum. ama önceki aylara göre yüksek çıkıyor belki kullandığım ilaçtandır.
sizlerde iyisiniz umarım??
daha önce gelip yazdım ama kimse görmedi sanırım...
selam kızlar ben geldiimmmmmmmmmmmm.(getırıldim)nasılsınız bakalım olımberacıgım 2.de tutmamıs uzuldüm ama sabır az kaldı olucak ınsallah.[/QUOTE
evet cnm olmadı malesef hayırlısı bu imiş...az kaldı olacak inanıyorum buna ...
kızlar ben her zaman uğrayamıyorum,bu aralar ders çalışıyorum..
ateşimi ölçüyorum bi kenara not ediyorum. ama önceki aylara göre yüksek çıkıyor belki kullandığım ilaçtandır.
sizlerde iyisiniz umarım??
daha önce gelip yazdım ama kimse görmedi sanırım...
bebişim nasılsın iyi akşamlar
slm kızlarrrr.....naz uğramıyorsun gebeş oldundamı gelmiyon
selam hepınıze...bu sıralar pek ugrayamadım bakıyorum kımsede pek degılıklık yokk 2 gun kaldı ınsallah gormeyız kırmızıları
selam canım bence o gebe de bize söylemiyo
QUOTE]
niyeki nazarımızmı değer
selam kızlarrr nasılsınızz
olicim prolaktinin yüksek değil canım normal değerlerde ama sen yine de çaresine bak.
hayıt yada dostinex kullan canım
doktora göstercem sonuçları bakalım o nediycek bide o eksikti sanki yaaaa pofffffffff
yok anacım yok beni tüp paklar bu saatten sonra...
selam canım bence o gebe de bize söylemiyo
selam nilay..şuan kimsede değişiklik yok çünkü en yakın bat sen ben ve güney o açıdan yaniinşallah görmeyiz ama benim tablom adete yaklaştığımı söylüyor bu ay da hüsran yani inşallah siz görmezsiniz...
dur bebeğim ya hemen pes etmek yok.
bu duruma şükür inan bizim tek sorunumuz stres.
çünkü herşeyi deniyoruz ama olmuyor.
bu ay dinlenirken mümkün olduğunca kafanıda dinlendirmeye çalış başka şeylere yönel canım.
sakın adet gününü sayma.ne zaman olacağını unut ateşi herşeyi.
ben okadar çok seviyordum ki ateş ölçmeyi gün saymayı.
bana stres yapmıyor diyordum ama bu ay dk hapı kullanıp saymayınca ateş ölçmeyince
hepsinin aslında beni ne kadar çok yorduğunu farkettim
canım ateşe başlıycaksan adet olunca ilk gün başla en iyisi odur.hayırlısı canım yaa ııce sıkılmaya basladım sımdıden allah sıze de sabır versın walla
eger reglı olursam kesınlıkle atese baslıcam bana o zaman yardımcı olursunuz degılmı? cunku hııc anlamıyorumm gun gun rapor vermeye calısıcam sıze birde ne zaman baslasam atese reglı bıtınce mı reglı basında falanmı?
ya işin garibidir kafamdan atayım diyorum bu seferde eşim başladı ilerde kilo alacaksın...ya hatırlatma diyorum ama eskiden konuşmamı istiyordun bu hakkından diyor bende istemiyorum diyorum unutyor...acaba ilk bebeğimiz kızmı olacak erkekmi diyorşaka gibi yaaaa...
ben ateş ölçüyorum cnm sadece bu ay birde polen yiyorum çay kaşığı ile ...bakalım unutsam glecek biliyorum ama unutamıyorummm ...küçük emrah gibi oldum unutabilsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?