Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet aynen oyle dıyoruz cunku elımızden bıse gelmıyor. kızlar kısmet herşey aslında hıcbır zamn cok umutlu olamamakta lazım umutla umutsuzluk arası kalmak en ıyısı

aynen öyle ne fazla ümitli olmalı nede fazla umutsuz olmamalıyız..anladınızmı dediğimi anlayın işte kafam bi milyon

umarım daha fazla beklemezsin cnm ...ben ne kadardır istediğimi hesap bile edemiyorum artık 3 yıl diyorum geçiyorum
sonnur da hiç uğramaz oldu ..hiranur zaten hiç gelmiyoo..baharda uğramamışşş

inşallah hiçbirimiz beklemeyiz daha fazla canım...evet sonnurda gitti..hira zaten çoktandır yok gitti...kız bahar sana cvp yazmışya görmedinmi

kızlar ben her zaman uğrayamıyorum,bu aralar ders çalışıyorum..
ateşimi ölçüyorum bi kenara not ediyorum. ama önceki aylara göre yüksek çıkıyor belki kullandığım ilaçtandır.
sizlerde iyisiniz umarım??

daha önce gelip yazdım ama kimse görmedi sanırım...

arada böyle ses ver işte merak ediyoruz..genelde geç saatte toplanabiliyoruz sende ozman lar uğra

kolay gelsin sonnur arada uğra bizler iyiyz aynen devam işte...

selam hepınıze...bu sıralar pek ugrayamadım bakıyorum kımsede pek degılıklık yokk 2 gun kaldı ınsallah gormeyız kırmızıları

slm kızlarrrr.....naz uğramıyorsun gebeş oldundamı gelmiyon

selam canım bence o gebe de bize söylemiyo

selam hepınıze...bu sıralar pek ugrayamadım bakıyorum kımsede pek degılıklık yokk 2 gun kaldı ınsallah gormeyız kırmızıları

selam nilay..şuan kimsede değişiklik yok çünkü en yakın bat sen ben ve güney o açıdan yani inşallah görmeyiz ama benim tablom adete yaklaştığımı söylüyor bu ay da hüsran yani inşallah siz görmezsiniz...

selam kızlarrr nasılsınızz
olicim prolaktinin yüksek değil canım normal değerlerde ama sen yine de çaresine bak.
hayıt yada dostinex kullan canım

selam kızlarrr nasılsınızz
olicim prolaktinin yüksek değil canım normal değerlerde ama sen yine de çaresine bak.
hayıt yada dostinex kullan canım

doktora göstercem sonuçları bakalım o nediycek bide o eksikti sanki yaaaa pofffffffff

yok anacım yok beni tüp paklar bu saatten sonra...

doktora göstercem sonuçları bakalım o nediycek bide o eksikti sanki yaaaa pofffffffff

yok anacım yok beni tüp paklar bu saatten sonra...

dur bebeğim ya hemen pes etmek yok.
bu duruma şükür inan bizim tek sorunumuz stres.
çünkü herşeyi deniyoruz ama olmuyor.
bu ay dinlenirken mümkün olduğunca kafanıda dinlendirmeye çalış başka şeylere yönel canım.
sakın adet gününü sayma.ne zaman olacağını unut ateşi herşeyi.
ben okadar çok seviyordum ki ateş ölçmeyi gün saymayı.
bana stres yapmıyor diyordum ama bu ay dk hapı kullanıp saymayınca ateş ölçmeyince
hepsinin aslında beni ne kadar çok yorduğunu farkettim

hayırlısı canım yaa ııce sıkılmaya basladım sımdıden allah sıze de sabır versın walla

eger reglı olursam kesınlıkle atese baslıcam bana o zaman yardımcı olursunuz degılmı? cunku hııc anlamıyorumm gun gun rapor vermeye calısıcam sıze birde ne zaman baslasam atese reglı bıtınce mı reglı basında falanmı?

ya işin garibidir kafamdan atayım diyorum bu seferde eşim başladı ilerde kilo alacaksın...ya hatırlatma diyorum ama eskiden konuşmamı istiyordun bu hakkından diyor bende istemiyorum diyorum unutyor...acaba ilk bebeğimiz kızmı olacak erkekmi diyor şaka gibi yaaaa...
ben ateş ölçüyorum cnm sadece bu ay birde polen yiyorum çay kaşığı ile ...bakalım unutsam glecek biliyorum ama unutamıyorummm ...küçük emrah gibi oldum unutabilsemmm

canım ateşe başlıycaksan adet olunca ilk gün başla en iyisi odur.
evet demesi kolayda işte unutması çok zorrr.
en güzeli kendini dışarı vurmak evde oldukça kendinle başbaşa oldukça düşünmemek mümkün değil.
gerçi dışarda da bi şekilde hatırlatanlar var.
oyyyyy bizim işimiz zor.şimdi ben korunuyorum diye böle rahat konuşuyorum canım bakma sen bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…