- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.301
hayırlısı canım yaa ııce sıkılmaya basladım sımdıden allah sıze de sabır versın walla
eger reglı olursam kesınlıkle atese baslıcam bana o zaman yardımcı olursunuz degılmı? cunku hııc anlamıyorumm gun gun rapor vermeye calısıcam sıze birde ne zaman baslasam atese reglı bıtınce mı reglı basında falanmı?
hayırlısı canım yaa ııce sıkılmaya basladım sımdıden allah sıze de sabır versın walla
eger reglı olursam kesınlıkle atese baslıcam bana o zaman yardımcı olursunuz degılmı? cunku hııc anlamıyorumm gun gun rapor vermeye calısıcam sıze birde ne zaman baslasam atese reglı bıtınce mı reglı basında falanmı?
canım ateşe başlıycaksan adet olunca ilk gün başla en iyisi odur.
evet demesi kolayda işte unutması çok zorrr.
en güzeli kendini dışarı vurmak evde oldukça kendinle başbaşa oldukça düşünmemek mümkün değil.
gerçi dışarda da bi şekilde hatırlatanlar var.
oyyyyy bizim işimiz zor.şimdi ben korunuyorum diye böle rahat konuşuyorum canım bakma sen bana
o kesin ama bu ay çok rahatım 2. aşılamada tutmazsa çok üzülürüm diyordum ama nedense çok umursamadım tüpe gitcez ya sanırım onun rahatlığı var..hatırlatanlarda saolsun bir sor iki sor artık kötü niyet düşünüyorum ...
bu arada size bi sorum var 3 ay rgl olmayan bi kadın pcolu değilse başka ne gibi sebeplerle adet süresi uzar ????test deil şıklar yok yazılı yapyom...siz düşünürken ben bi dumanlanayım ...
hımmmm:44:
birincisi gebe olabilir
ikincisi pko olabilir
üçüncüsü kist olabilir
menapoza giriyor olabilir
bunların hiçbiri olmayabilir
bazen böyle şeyler olabilir
gebe değil pco yok ...23 yaşında menopoz:44::44:
süerkli bu şekilde oluyormuş bitane kızı var evlenir evlenmez hamile kalmış enteresan geldi bnada bi sorim dedim...
canım ateşe başlıycaksan adet olunca ilk gün başla en iyisi odur.
evet demesi kolayda işte unutması çok zorrr.
en güzeli kendini dışarı vurmak evde oldukça kendinle başbaşa oldukça düşünmemek mümkün değil.
gerçi dışarda da bi şekilde hatırlatanlar var.
oyyyyy bizim işimiz zor.şimdi ben korunuyorum diye böle rahat konuşuyorum canım bakma sen bana
hayırlısı olsun inşallah regl olmazsında gerek kalmaz..olursanda olduğun gün ateş ölçmeye başla tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum
hepınıze tesekkur ederımregl ine yakın ölçmeye başla kaç derece ateş ile oluyorun öğrenebilelim umarım gerek kalmaz bu konuda bütün arkadaşlar sana yardımcı oluruz ...koley gelsin...
hepınıze tesekkur ederım
reglı gunum normalde yarın o zaman ben bugun derece alayım hemen baslayayım bır yerde okumustum sabah erken saatte yataktan kalkmadan olculerek kagıda not almak gerekıyormus sızde oyle mı yapıyorsunuz?
o kesin ama bu ay çok rahatım 2. aşılamada tutmazsa çok üzülürüm diyordum ama nedense çok umursamadım tüpe gitcez ya sanırım onun rahatlığı var..hatırlatanlarda saolsun bir sor iki sor artık kötü niyet düşünüyorum ...
bu arada size bi sorum var 3 ay rgl olmayan bi kadın pcolu değilse başka ne gibi sebeplerle adet süresi uzar ????test deil şıklar yok yazılı yapyom...siz düşünürken ben bi dumanlanayım ...
merhaba kızlar.napıosunuz?şehir dışındaydım günlerdir giremedim.
meliscim hayırlısı olsun.ben de geliyorum arkandan.klomen işe yaramadı galiba..
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bizde uğramayınca seni gebeş ilan etmiştik ...
hayrlısı olsun...
evet canım her sabah yataktan kalkmadan 6 ile 8 arası bi saatte ölç.ama hergün aynı saatte ölç.en az 3 saat uyumak şartıyla
nerdesınız kızlar ya ne zamn gelsem kımse olmuyorbır tuturamıyorum hep ıskalıyorum beklıcem ıste belkı bır gelen olur zaten baharı hıc goremıyorum bahaaar nerdesın soniiiiiiiiiiiiii meliiiiiiiiiiiiiiiiiis bırde pasım vardı ama acaba o ne yapıyor.haberı olan varmı?
kızlar bugun reglı gunum normalde 2 gun one atar hep sogan kuru de uyguladım bu ay ne goguslerımde sıslık agrı var ne kasıklarımda reglı olacak gıbı degılım...test yaparsam sonucundan emın degılım napsam karar veremedım
hayırlısı olsun canımpes etmeden devam etmek lazım ınsallah en kısa zamanda dıledıgın hersey olur...
canımız saolsun..ama diyorum bizi tüp paklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?