Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hayırlısı olsun inşallah regl olmazsında gerek kalmaz..olursanda olduğun gün ateş ölçmeye başla tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum

regl ine yakın ölçmeye başla kaç derece ateş ile oluyorun öğrenebilelim umarım gerek kalmaz bu konuda bütün arkadaşlar sana yardımcı oluruz ...koley gelsin...

o kesin ama bu ay çok rahatım 2. aşılamada tutmazsa çok üzülürüm diyordum ama nedense çok umursamadım tüpe gitcez ya sanırım onun rahatlığı var..hatırlatanlarda saolsun bir sor iki sor artık kötü niyet düşünüyorum ...
bu arada size bi sorum var 3 ay rgl olmayan bi kadın pcolu değilse başka ne gibi sebeplerle adet süresi uzar ????test deil şıklar yok yazılı yapyom...siz düşünürken ben bi dumanlanayım ...

hımmmm:44:
birincisi gebe olabilir
ikincisi pko olabilir
üçüncüsü kist olabilir
menapoza giriyor olabilir
bunların hiçbiri olmayabilir
bazen böyle şeyler olabilir

hımmmm:44:
birincisi gebe olabilir
ikincisi pko olabilir
üçüncüsü kist olabilir
menapoza giriyor olabilir
bunların hiçbiri olmayabilir
bazen böyle şeyler olabilir

gebe değil pco yok ...23 yaşında menopoz:44::44:
süerkli bu şekilde oluyormuş bitane kızı var evlenir evlenmez hamile kalmış enteresan geldi bnada bi sorim dedim...

hayırlısı olsun inşallah regl olmazsında gerek kalmaz..olursanda olduğun gün ateş ölçmeye başla tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum

regl ine yakın ölçmeye başla kaç derece ateş ile oluyorun öğrenebilelim umarım gerek kalmaz bu konuda bütün arkadaşlar sana yardımcı oluruz ...koley gelsin...
hepınıze tesekkur ederım
reglı gunum normalde yarın o zaman ben bugun derece alayım hemen baslayayım bır yerde okumustum sabah erken saatte yataktan kalkmadan olculerek kagıda not almak gerekıyormus sızde oyle mı yapıyorsunuz?

evet canım her sabah yataktan kalkmadan 6 ile 8 arası bi saatte ölç.ama hergün aynı saatte ölç.en az 3 saat uyumak şartıyla

canım ya gec yumurtluyordur.yada sureklı yumurtluyordur.ben 2 ay once 2 kere yumurtladım 2 aya adet oldum.benımde arkadsım var aynı senın dedıgın gıbı oda ılk ay hamıle kaldı

evet canım her sabah yataktan kalkmadan 6 ile 8 arası bi saatte ölç.ama hergün aynı saatte ölç.en az 3 saat uyumak şartıyla

bugun derecemı aldım:)yarın reglı gunum normalde ınsallahh olmam yarın sabah baslıyorum olcmeye yarın musaıt olursan su ates olcme topıgıne de goz atıp tablo hazırlayayım

birde 3 saatı anlayamadım:44::44::44:

kızlar bugun reglı gunum normalde 2 gun one atar hep sogan kuru de uyguladım bu ay ne goguslerımde sıslık agrı var ne kasıklarımda reglı olacak gıbı degılım...test yaparsam sonucundan emın degılım napsam karar veremedım

nerdesınız kızlar ya ne zamn gelsem kımse olmuyorbır tuturamıyorum hep ıskalıyorumbeklıcem ıste belkı bır gelen olur zaten baharı hıc goremıyorum bahaaar nerdesınsoniiiiiiiiiiiiii meliiiiiiiiiiiiiiiiiisbırde pasım vardı ama acaba o ne yapıyor.haberı olan varmı?

ben geldim canım...

hayırlısı olsun canım..

canım sabah ilk idrarla bi test yap istersen..inşallah pozitiftir...

hayırlısı olsun canımpes etmeden devam etmek lazım ınsallah en kısa zamanda dıledıgın hersey olur...

saol canım inşallah...

canımız saolsun..ama diyorum bizi tüp paklar...

evet sağlık olsun ne diyelim..artık tüp mü paklar ne paklar bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…