Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

slm kızlarrrr...
naz o son beklenmeyen son ama napalım can sağlığı olsun...
yumrtlman gayet güzel bence eşin tekrardan labaratuarda sperm tahlili versin ve varikosel muaynesi olsun derim...nacizane fikrim...

slm kızlarrrr...
naz o son beklenmeyen son ama napalım can sağlığı olsun...
yumrtlman gayet güzel bence eşin tekrardan labaratuarda sperm tahlili versin ve varikosel muaynesi olsun derim...nacizane fikrim...

olicim bu varikosel muayenesini eşimde oldu ama dr elle baktı..ultrason isteyelim diyorum bi adı falan varmı ne dicem dr a?

oooo hayalcimmm nabersin bakalımmm...nolacak bu sonumuz ya fikri olan varmı
ağlanacak halimize güler oldum ben bu ay hamiş kalabilirim ozman
ıyı olmaya calısıyorum uyusuk yumurtalarım yavaş buyuyor. sanırım bu ayda gecıcek boşa.aman ya salla gıtsın sonumuzuda hıc merak etmıyorum. zatenn her ay aynı şeyle karsılasıyoruz ama bıkmadan usanmadan her ay uzuluyoruz
hoşbulduk canım sende hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım adet sendromu işte
sen nasılsın durumlar nasıl

benim durumlarda nanay dıyelım kısacaay kızlar varya kafayı yedım sanırım ıcımde bıtmek tukenmek bılmeyen bır enerjı var guluyom herşeye

bende geldimmmmmmmm sizi duydummm özellikle hayalcimm senin sesine geldimmmm

renkli doplerle cnm ama elle muayne en garantisi ama doktor çok anlayan biri dğilse bence makineyle bakılmasında fayda var...

anladım canım saol..önceki dr baya genç bişidi güvenemedim bu sefer bide dopler yapılmasını isticem..bide erkeklerde hormon testleri yapılıyomu bilgin varmı

Hoşgeldin canım oh be ozledım valla bıraz daha toplansaknaber bahar durumlar nasıl bıttımı ılacın

evet birarada olamıyoruz uzun zamandır.
bende hepinizi özlüyorum hepinizden güzel haberler almak istiyorum.
birimizden biri şu şeytanın bacağını kırabilsek gerisi gelcek ama.
o şampiyon kim olacak acaba.
ilacım bitti canım ama daha doktora gitmedim ben kist gitmişmi diye sormak için.
ama hiç gidesim yok sıkıldım artık.kist mmist umrumda değil.
canı sterse gitmiştir napimm.

test aldım canım sabah ılk ıdrarımla yapıcam...bakalım

kıstın gıttı bahar emın olabılırsın ılacı bıle boşuna içtin ama olsun aklında kalmadı.valla canım son şampıyon ılk şampıyon farketmez ama yapıcak bır şey yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…