Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ıcmesı bırsey degılde ıctıkten sonra resmen burnundan gelıyo ınsanınıyyy neyse ben 15 gun yaptım sukur ama bırdaha dusunmuyorum

kız zaetn 2. 10 gunden sonra bağımlılık yapıyor en keyıflı yerınde bırakmışsın sen soğanı soğusun bırazdan yıne ıçıcemben adnan saracogluna maıl attım eger hıc adet olmuyorsan her ay ongun yapabılırsın dedı.ılaçlarlada kullanılabılırmiş bılgınıze..

iyi bhrım senden nbr ...hala göğüs uçlarım acıyor
tatlım sen doktora gitmedinmi hani kist oldumu diye bakıcaktı.valla seni korkutmayım ama benimde geçen ay boyunca gögüslerim acıdı heralde kisttenmiş.
ama prolaktinden de olabilir.hayıtı kullanıyorsan sorun değil düşer canım.
ayrıca baya hormon yükledin vücuduna onun da etkisi olabilir.ayrıca olicim sen şu son aşılamayı iğnelerle denesene
onlar daha iimiş hem rahim duvarını destekliyormuş hemde daha kaliteli olurmuş yumoşlar
.

inşallah gitmiştir canım.bende soğan yapıcam bu ay inşallahh.

ıcmesı bırsey degılde ıctıkten sonra resmen burnundan gelıyo ınsanınıyyy neyse ben 15 gun yaptım sukur ama bırdaha dusunmuyorum

kız zaetn 2. 10 gunden sonra bağımlılık yapıyor en keyıflı yerınde bırakmışsın sen soğanı soğusun bırazdan yıne ıçıcemben adnan saracogluna maıl attım eger hıc adet olmuyorsan her ay ongun yapabılırsın dedı.ılaçlarlada kullanılabılırmiş bılgınıze..

selam kızlar...herkesler burdaymış..
olimberacım eşimin değerleri iyi çıkmıştı.varikosel olma olasılığı var mı hala? sperm değerlerinin iyi olması yetmiyor mu ki?kusura bakma bilimyorum cahilliğimden soruyorum???
eşim de diyor ki git sen hsg ni çektir..bende kararsızım.yani bi kaç ay yumurta takibi çatlatma iğnesi faaln yapılsaydı die düşünyorum..off anam ne zormuş bu işler..tutmazsa tutmuyor işte.Rabbim OL demedikten sonra beklicez..bu arada adetim tam gelmedi..çok az damla şeklinde kahverengi akıntı gelmiş.yarına söker herhalde.adetimin 1. günü ne zaman saymalıyım sizce????

her gün akşam yarın sabah gidicem diyorum sonra uykudan ayılıp kalkamıyorum ama yarın gitcem aksilik olmaz kist varsada şaşırmıycam evet cnm ben iğne düşünüyorum hatta aşılamasız iğne düşünüyorum....hayıt kullanmıyorum cnm agnucaston almadım oluruna bıraktım sanki bu ay...

bu benım ılk ayımdıı ılk gunler zorlandım ama gercekten alısmıtım artık benım adetlerım duzenlıdır ıltıhabım vardı onlar ıcın ıctım bebiş olmasına yardımcı olur belkı dıyerekten ama sen de daha once ıcmıssın...benım bugun reglı olmam lazımdı olmadım normalde reglıden 4-5 gun once goguslerım sıser acır agrırdı kasıklarım agrır belım agrımya baslardı bu ay hıcbırı olmadı acaba sogandan mı kaynakllı yada hamılemıyım acaba agrı olmadııı off agrısa bır dert agrımsa bı dertdelırıcemmm

kızlar şimdi sıze bırşey sorcam ne yapmalıyım sızce?benım edebsız gorumcem benden sonr evlendı 2.cıyı dun dogurdu.edebsız dıyorum cunku 3 yılda ıkı kere dogurulurmubıde ıstemeden oldu dıyor saf mı ne anlamadımher neyse konumuzla alakası yok.şimdi kızlar gorumcem dogurdu ya oglu oldu allah bagıslasın ama kaynanmlar bana ben uzulmıyım dıyemı kıskanmıyım nazar etmıyım dıye mi bılmem ama oglan oldugunu soylemedıler.onlar ıcın erkek evlat onemlı bır kavram.ben de gorumcemı dun arayamadım hastanedeydı bugun de bır kere aradım acmadı arama hevesımde kactı sızce ne yapıyım yıne arıyımmı?

hoşgeldin nazcım
en güzeli canım oluruna bırakmak bazen iyi geliyormuş.

test sonucunu heyecanla bekliyoruz canım.inşallah gebesindir.mart treni kaçmadan bi tane gebemiz çıksın.

valla seneler içinde tekrarlıyormuş..ama henüz bi sene bile olmadı son testimizde iyi çıktı ..sperm değerlerinn iyi olması değil kalitesini etkiliyor varikosel...kadın doğumcuya gitseniz bu değerle kesinlikle ameliyat önermez ve gayet iyi değerler der demişti ürolog....artık bilmiyorum cnm yaa ben aklıma tüpü koydum o yüzden rahat davranmaya çalışcam...benimde lekelerle başlıyor adetim hatta 3 gün fln ama ben söküldüğü günü ilk sayıyorum..

msj at aradım cnm müsait değildin sanırım açmadın de...tebrik ederim de yeter...
bende bunu anlamam kendi sıkıntımız bize yeter birde böyle nazar muhabbeti ederlerya sinir oluyorum....

Son düzenleme:

çok sacma sınır oluyorum bole ınsanlara ne olucak yanı dusunmelrı ıyıbırsey ama ben es aılesı olunca nedendır bılmem hep art nıyet arıyorum

allah bagıslasın o melegı sızlere bence aramalısın bu sefer gercekten kıskandıgını dusunebılırler...inşallahh en kısa zamandasen de kavusursun melegıne

hoşgeldin nazcım

en güzeli canım oluruna bırakmak bazen iyi geliyormuş.

test sonucunu heyecanla bekliyoruz canım.inşallah gebesindir.mart treni kaçmadan bi tane gebemiz çıksın.

bendee yaa korkuyorum bır yandanda bıran once sabah olsun ıstıyorum..inşallahh hepımızın hayırlısıyla gelır meleklerı...

msj at aradım cnm müsait değildin sanırım açmadın de...tebrik ederim de yeter...
bende bunu anlamam kendi sıkıntımız bize yeter birde böyle nazar muhabbeti ederlerya sinir oluyorum....

he valla ya sankı bızene ıster kızı olsun ıster oğlu banane.mesaj atsammm daha ayıp olmazmı kı bak arayıp konusamıyor salya sumuk aglıyor da mesaj atıyor derler gıbıme gelıyor

amin canım cümlemize rabbım nasıp eder ınşallah..sımdı sogan suyumu kafama dıkıyorum ve gorumcemı tekar arıyorum açmazsa da bılmıyorum ne olur artık..

anladım canım..eşim de hsg yi çektir eğer o iyi çıkarsa ben varikosel muayenesi olurum dedi...vallahi sıkıldım bööö geldi...bu ay adaçayı da içmiştim.şimdi eşim yine alacak.ama bu sefer sallama içmicem.bide bu ay sık ilişki yapmıcaz..10-13-16-19 günlerini belirledik.arkadaşım 1 yıldır bebek istiyordu..sık ilişki bize yaramadı dedi.benim dedigim gibi yapmışlar şuan hamile bide böle deneyim siz de...
nilaycım inş hamilesindir sen de..
hayal senin de profil resmin çok cici

teşekkur canım bende tam değiştırmeye karar vermiştim ki sen cıcı dıyorsun kalsın bari

he valla ya sankı bızene ıster kızı olsun ıster oğlu banane.mesaj atsammm daha ayıp olmazmı kı bak arayıp konusamıyor salya sumuk aglıyor da mesaj atıyor derler gıbıme gelıyor

hayalcim sen ısrarla ara onu gayet sevindiğini belli et çok mutlu konuş
senin üzüldüğünü düşünmesin asla.böyle durumlarda çok güçlü olmalıyız.
ayrıca kimsenin bebeği olduğu için üzülmeyiz manyakmıyız biz.
iice bizi o konuma sokuyor bazı insanlar.

konuştum az once cok mutlu konuştum bahar cunku mutlu oldum gercekten manyakmıyım uzuluyım anası bellı babası bellibıde dedım k kızı var 2.yasında kısaknıyormu nasıl?
dedı kı bıraz zor olucak ama ıdera edıcez artık dedı.bende dedım kı boşver ıyı yaptın arada cok yas farkı olması cok da ıyı değil ıkısını beraber gule gule buyut..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…