Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar gurup gun doğarken den hayat bu yu dınlıyorum cok guzel bır şarkı dınleyebılrsenız tavsıye ederım..

iyi yaptın tatlımm kesinlikle.hem senin için rahatladı hemde onlar varsa ki akıllarında öyle düşünce silindi.
bizim bu durumumuzdan kimse suçlu değil hatta biz bile suçlu değiliz.
allah bizim için en güzel olanı en güüzel zamanda verecek inşallah.

Son düzenleme:

evet bencede kımbılır boyle olmasında ne hayır varda biz bilmıyoruz kımse de bılemez.isyan etmıyorum etmemeye çalısıyorum tek korkum da bu duruma ısyan etmek rabbım ınsallah en kısa zamnda hepımıze hayırlı evlatlar verır.

renkli doplerle cnm ama elle muayne en garantisi ama doktor çok anlayan biri dğilse bence makineyle bakılmasında fayda var...

bu şekilde bakıldığını bilmiyordum bizde tahlili tekrarlıcaz ama daha sonra.

Herkese günaydınn
Ablam dün rahim ameliyatı oldu,yanında kaldım.alınan parçaları biyopsiye gönderceklermiş merakımdan gittim hemşireye dedim ablamın rahmini görebilir miyim baktım bi poşetin içinde kanlı suda duruyolardı iğrenç bişeydi elledim sert bişeydi.
benimde ilacım dün bitti,diğer kutuları içmicem daha önce gittiğim doktora gidicem yeni bir tedaviye başlıcam.
Eşimde yeni bir işe başlıcak umarım hayırlısı olur.
Bebişş,naz,Bahar,Olimbera,Hayal,bahar yaklaştı baharın enerjisiyle sizde önümüzdeki ayda gebe olursunuz inşş
Nilay seninde sonucunu merakla bekliyorum ama gelmemişsin

gunaydın canım gecmıs olsun ınsallah sonuclarınız ıyı cıkar...ii bakabılmıssın ben bayılır gıderdım heralde
sabah erkenden kalktım test yapmak ıcın ama maalesef negatıf

Günaydın can arkadaslarım
herkese selam olsun oncelikle
halecim aşılama olmamış hayırlısı olsun canım belki bu ara verdigin ay kendiliğinden gelir
olmazsada benim gibi tuple gelir tüp kardesi olurlar
melisim seninde gelmiş bu ay kırmızılar inşallah uzun zaman gelmediği günlerde yakında canım
baharım canım senden artık bu ay umutluyum ilacın bitmiş geldimi kırmızılar
naz canım seninde gelmiş sanırım gelmez olasica ama nacizane tavsiyem hsg ihmal etme
hülya canım kulağımı cinlatmissin duydum geldim
sonnur canım ablana çok gecmis olsun sfnjnde tedavin şimdiden hayırlı olsun aynı zamanda eşinin yeni iside
nilay çok fazla karsilasamadik seninle ama testin negatif çıkmış henüz adet olmadın testler erken donemde yanıltıcı olabiliyor
unuttuğum olduysa kusura bakmayın
diğer hamilelerimizde iyidir inşallah
bana gelince günler hızla geçiyor heyecan artıyor
Rabbim saglikla kavusmamizi nasip etsin inşallah
dualarım hep sizinle ameliyata girmeden liste yapıp tek tek isimlerinizi okuycam
yazmassam heyecandan unuturum kesin
o yüzden garantiye alicam haftaya Çarşamba kontrolum var belki doktor dogum için bir tarih verir öğrendiğim gibi sizinle paylasicam
sizleri seviyorum sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin olurmu

sonnurcum çok geçmiş olsun umarım güzel sonuçlanır..testleri yenilemeniz en güzeli tabiki...bak bana adetliyken kanda gebelik testi baktırıyorum oderece
gunaydın canım gecmıs olsun ınsallah sonuclarınız ıyı cıkar...ii bakabılmıssın ben bayılır gıderdım heralde
sağlık olsun cnm kendine en az 6 ay süre tanı bunun için.....yeni döngün hayırlı olsun ateş ölçmeye başlarsanda yumurtlama gününü buluruz.. ama adet gelmediyse testi dha sonra tekrarlayıp yinde olmazsa kanda baktırmakta fayda var çünkü idrar testlerine güvenmiyorum kesinlikle...

oyyyy pasimmmm 2 aşılamada tutmadı eveet bugün eşimle beraber tüp bebek merkezleri araştırdık doktorumuzdan tavsiye aldık..istanbulda yaptırcaz aksilik olmazsa bahçeci umutu düşünüyoruz umarım bi mucize ile gelir bebeğim paralarda bana kalır
kızlarrrrr doktora gittim kan testlerime baktı sorunsuz dedi...
karın ultrasonundan baktı ...küçük küçük yumurtalar vardedi yani kistler...fakat işe yarayabileceğini düşündüğü 8-9-10 mm lik 3 tanede yumurta var dedi:44::44:ama tabi bi ihtimal...
prolaktini sordum diğer testlere göre yüksek olabilir ama normal sınırlarda dedi ve arkadasından ekledi belkide bu yükselen prolaktin sayesinde hamile kalırsın dediii ..bi daha aşılama yaptrma dedi ondan sonraaaaa ımmmmmm iğne skın kullanma dedi sonra ameliyet olmak zorunda bile kalabilirsin dedi....anlattıda anlattı bu arada bu başka bi doktor aşılamamı yapan değil...sonra eşim tüp bebek merkezini aradı ve danışma için randevu verdiler...bakalım kısmet
pasim sen nerd yaptrıdın tavsiye edeceğin merkez varmı????

günaydın sonnurcum.ablan için çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla çocukları vardı.
yani onun için sağlığı rahminden daha önemli allah acil şifalar versin.
seninde yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğini sana getirir.

üzülme tatlım henüz adet olmadın eğer olursanda çok erken sakın kafaya takıp bizim gibi takıntı haline getirme bu bebek olayını.
çünkü biz iyi bişey yapmadık olmasını kolaylaştıralım derken daha zorlaştırdık.
yani senin için henüz çok erken ben senin yerinde olsam hiçbir şey araştırmadan sadece çalışmaları yapıp adetimi beklerdim.
ateş kür bilmem ne olaylarına girme eğer baktın uzun süre olmazsa denersin bu yöntemleri.
tabi eğer ölçmek istiyorsan yarın saabah başla biz sana yardımcı oluruz

oyyyyy canım pasimmmm çok az kalmışşşş allah hayırlı doğumlar nasip etsinnn.
güzel dileklerin içinnn desteğin için unutmadığın için çokkkkk teşekkür ederizzzzz.
bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz

tatlım sonuçların güsel çıkmasına sevindim ben sana demiştim zaten prolaktin yüksek değil diye.
yani doktorlar 30u bile normal diyor bazen.
inşallah o üç yumoştan biri bebiş olurda hiç uğraşmak zorunda kalmazsın.
allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

BAHRIM GÜNAYDIN ..ateş topiğindeki soruna burdan cvp vermek istiyorum ...kesinlikle alakası yok ona çare tüp bebek cnm..
aşılamada sadece spermin yumurtaya ulaşması kolaylaştırılıyor örn sen demiştinya kuruluk problemi sadece aşılama bi level atlatıyor 1. turu atlayıp ikinci tura geçiyorsun yani...yukardada yazdımya bu doktorum eğer devlette tp yaptrmak gibi düşünceniz yoksa aşılama prosedürünü geçiniz dedi açık açık sadece rapor düzenlerken aşılama denendimi denendi sonuç alındımı yok bu ibare yazılı olması gerektiği için aşılama yapılıyor özelde yapılan aşılamalara ise hepten karşıyım dedi bin ikibin verip bu işlem yaptırılmaz dedi devletteki hadi neyse gibilerinden...

aman tatlım birde başımıza bu çıkmasın
peki bunu anlamanın bi yolu yokmuymuş.
ya zaten devlet özel farkı pek yok artık.
çünkü eğer doktoruna düşersen devlette hem paran gitmiyor
hemde devlet doktorları daha çok vaka gördüğü için deneyim fazla diye düşünüyorum.

bu 6.ayım zaten canım 4yıllık evlıyım ne kadar zormus su vajı sorununu hıc yasamasaydım belkı bu kadar sabırsız olmayacaktım ama vardır bunda da bır hayır kırmıılar gelene kadar umudum varben dun sabahtan ıtıbaren ates olcmeye basladım burada demıstınız basla atesını bılelım falan dıye bır reglı olurmuyum bılmem ama olursan devam edıcem atese bı kac zaman da devam edım yazayım sıze sonrada tablo hazırlarım sızın gıbı...

uzuluyorum canım ya cok kısa zamandır bebek ısteyebılıyorum ama daha oncesınde derdım vajıydı hepsandım kı ılıskı durumum duzelır duzelmez hamıle kalırım sandım bır de sure uzayınca cevre baskısı gelıyor kıme ne ıse!!!

atese basladım bılebırde sadece sogan kuru yaptım

pardon cnm ben vajıden sonra bebek istediğiniz ilk ay sanıyordum ozman 9 ay ver kendine

isterdimki hiçbirini bilmeyim ne hormon değerlerini ne sperm analizlerini ne hsgnin nasıl çekildiğini ne kürleri.vs ...vs
doktor da burdan sonrası nasip kısmet hayırlı olan fln dedi ...dedim buda bizden...
aşılama için bende aynıi şeyi düşünüyorum ama tüp için imkanlar dahilinde özel olanı değerlendirmekte fayda var en azından yaklaşımlar açısından ...

pfff 1.5 yıl oluyor ve ben 5 yıllık evlı olmus oluyorumsabrım kalmadı

anladım cnm kafam çok karışıyor bi çok arkadala konuşup dertleşince...hatta bi arada seni başka bi arkadaşla karıştırmıtım vaji konusunda
olur cnm napalım hayırlısı olsun demekten başka ama adetin gelmezse bi kan testine git sen..

olsn canım sorun degıl

bakalım bir kaç gun gelmezse gıderım hıc gecıkmez aksıne one atar reglm ama anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…