- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.381
merhaba nasılsınız bayanlar..
hoşbuldum..henüz bişey yok.. galiba yine düzensizleşti ben ilaçla düzenli görüyodum ilaç kullanmadım bu ay yine gecikti.. sen oldun mu...hosgeldınn cnmm ben ıyı olmaya calısıyorumm senıle reglı gunumuz aynıydı varmı degısıklıler sen nasılsın?
hoşbuldum..henüz bişey yok.. galiba yine düzensizleşti ben ilaçla düzenli görüyodum ilaç kullanmadım bu ay yine gecikti.. sen oldun mu...
Günaydın can arkadaslarım
herkese selam olsun oncelikle
halecim aşılama olmamış hayırlısı olsun canım belki bu ara verdigin ay kendiliğinden gelir
olmazsada benim gibi tuple gelir tüp kardesi olurlar
melisim seninde gelmiş bu ay kırmızılar inşallah uzun zaman gelmediği günlerde yakında canım
baharım canım senden artık bu ay umutluyum ilacın bitmiş geldimi kırmızılar
naz canım seninde gelmiş sanırım gelmez olasica ama nacizane tavsiyem hsg ihmal etme
hülya canım kulağımı cinlatmissin duydum geldim
sonnur canım ablana çok gecmis olsun sfnjnde tedavin şimdiden hayırlı olsun aynı zamanda eşinin yeni iside
nilay çok fazla karsilasamadik seninle ama testin negatif çıkmış henüz adet olmadın testler erken donemde yanıltıcı olabiliyor
unuttuğum olduysa kusura bakmayın
diğer hamilelerimizde iyidir inşallah
bana gelince günler hızla geçiyor heyecan artıyor
Rabbim saglikla kavusmamizi nasip etsin inşallah
dualarım hep sizinle ameliyata girmeden liste yapıp tek tek isimlerinizi okuycam
yazmassam heyecandan unuturum kesin
o yüzden garantiye alicam haftaya Çarşamba kontrolum var belki doktor dogum için bir tarih verir öğrendiğim gibi sizinle paylasicam
sizleri seviyorum sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin olurmu
sonnurcum çok geçmiş olsun umarım güzel sonuçlanır..testleri yenilemeniz en güzeli tabiki...bak bana adetliyken kanda gebelik testi baktırıyorum oderece
sağlık olsun cnm kendine en az 6 ay süre tanı bunun için.....yeni döngün hayırlı olsun ateş ölçmeye başlarsanda yumurtlama gününü buluruz.. ama adet gelmediyse testi dha sonra tekrarlayıp yinde olmazsa kanda baktırmakta fayda var çünkü idrar testlerine güvenmiyorum kesinlikle...
oyyyy pasimmmm 2 aşılamada tutmadı eveet bugün eşimle beraber tüp bebek merkezleri araştırdık doktorumuzdan tavsiye aldık..istanbulda yaptırcaz aksilik olmazsa bahçeci umutu düşünüyoruz umarım bi mucize ile gelir bebeğim paralarda bana kalır
kızlarrrrr doktora gittim kan testlerime baktı sorunsuz dedi...
karın ultrasonundan baktı ...küçük küçük yumurtalar vardedi yani kistler...fakat işe yarayabileceğini düşündüğü 8-9-10 mm lik 3 tanede yumurta var dedi:44::44:ama tabi bi ihtimal...
prolaktini sordum diğer testlere göre yüksek olabilir ama normal sınırlarda dedi ve arkadasından ekledi belkide bu yükselen prolaktin sayesinde hamile kalırsın dediii ..bi daha aşılama yaptrma dediondan sonraaaaa ımmmmmm iğne skın kullanma dedi sonra ameliyet olmak zorunda bile kalabilirsin dedi....anlattıda anlattı bu arada bu başka bi doktor aşılamamı yapan değil...sonra eşim tüp bebek merkezini aradı ve danışma için randevu verdiler...bakalım kısmet
pasim sen nerd yaptrıdın tavsiye edeceğin merkez varmı????
merhaba pasi hoşgeldin doğumada az kalmış sağlıcakla al oğlunu kucağına.dualarımız seninle...
canım ben sana bir öneri yapayım istanbuldan istanbul tüp bebek merkezi dr aret kamar..aynı anda hamile kaldığım bir yakınım buraya tüp bebek için başvurdu şuan 6 aylık hamile çok şükür bir problem yok ilk denemede tuttu.seninde şansın bol olsun bu dediğimi göz ardı etme çünkü çok yerden duydum bu adamı internetten araştır ok
halecim aşılama olmamış hayırlısı olsun canım belki bu ara verdigin ay kendiliğinden gelir
melisim seninde gelmiş bu ay kırmızılar inşallah uzun zaman gelmediği günlerde yakında canım
naz canım seninde gelmiş sanırım gelmez olasica ama nacizane tavsiyem hsg ihmal etme
sonnur canım ablana çok gecmis olsun sfnjnde tedavin şimdiden hayırlı olsun aynı zamanda eşinin yeni iside
nilay çok fazla karsilasamadik seninle ama testin negatif çıkmış henüz adet olmadın testler erken donemde yanıltıcı olabiliyor
dualarım hep sizinle ameliyata girmeden liste yapıp tek tek isimlerinizi okuycam
o yüzden garantiye alicam haftaya Çarşamba kontrolum var belki doktor dogum için bir tarih verir öğrendiğim gibi sizinle paylasicam
pasim ben amelıyata gırerken sana dua etmıştım o ay hamıle kaldın belkı sende bana edınce duan kabul olur.duat hepımıze bız sana her zaman dua edıyoruz ıyı bır ınsansın herşey gonlunce olsun saglıklı bır sekılde al bebısını kucagına ınsallah
topiğiniz hayılrı olsun inş.uğurlu gelir bu topik hepimize benimde bebğim olmuyor pkoluyum 25 yaşındayım 2 yıldır sitiyoruz ama olmadı eşimd evarıkosel vardı amelıyat oldu 1,5 sene olcak amelıyta olalı geçen ay tedavıye başlama kararı aldık klomen kullandım günde 1tane 7gün yumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlama olmadıgı için kaldı aşılamam 61kıloyum doktorum zayıfla gel dedi bana şimdi kılo vermek için uğraşıyorum bugun adetimin 10,günü bu ayda klomen kullandım iyi bir doktor bulursam gidip kontrol yaptırcam bulamazsamda bu ay böyle gececek galıbaa hepimiz için hayırlısı olsunn
topiğiniz hayılrı olsun inş.uğurlu gelir bu topik hepimize benimde bebğim olmuyor pkoluyum 25 yaşındayım 2 yıldır sitiyoruz ama olmadı eşimd evarıkosel vardı amelıyat oldu 1,5 sene olcak amelıyta olalı geçen ay tedavıye başlama kararı aldık klomen kullandım günde 1tane 7gün yumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlama olmadıgı için kaldı aşılamam 61kıloyum doktorum zayıfla gel dedi bana şimdi kılo vermek için uğraşıyorum bugun adetimin 10,günü bu ayda klomen kullandım iyi bir doktor bulursam gidip kontrol yaptırcam bulamazsamda bu ay böyle gececek galıbaa hepimiz için hayırlısı olsunn
canım hoşgeldin bazen bende takılıyorum pkolu arkadaşlar topiğine.seni de ordan biliyorum.
inşallah bu ay klomen işe yarar canım.bende 1 ay klomen 1 ay serophene kullandım ama 1er ay arayla ikincide kist oldu bir aydırda doğumkontrolhapı kullanıyorum bitti şükür
inşallah kistte gitmiştir henüz muayene olmadım.
bahar gıttı kıstın ıcın rahat olsun bende de her ay olan bışe kıst dogum kontrol hapı kullanmadanda gıdıyıyor tedavıye ara bıle vermıyorum .eskı doktorum dogum kontrol hapı verırdı hep bosuna ama gereksız gıttı senın kıstın..se
kızzzz ağzın bal yesin inşallahh
hatta dur bal yemesinn bebek öpsün ağzınn
inşallah gitmiştirrrrrrrrrr
gunaydın canım gecmıs olsun ınsallah sonuclarınız ıyı cıkar...ii bakabılmıssın ben bayılır gıderdım heralde
sabah erkenden kalktım test yapmak ıcın ama maalesef negatıf
sonnurcum çok geçmiş olsun umarım güzel sonuçlanır..testleri yenilemeniz en güzeli tabiki...bak bana adetliyken kanda gebelik testi baktırıyorum oderece
Çok sağol cnm benim, sen artık aşmışsın eczaneleride zengin ettin test ala ala
sağlık olsun cnm kendine en az 6 ay süre tanı bunun için.....yeni döngün hayırlı olsun ateş ölçmeye başlarsanda yumurtlama gününü buluruz.. ama adet gelmediyse testi dha sonra tekrarlayıp yinde olmazsa kanda baktırmakta fayda var çünkü idrar testlerine güvenmiyorum kesinlikle...
oyyyy pasimmmm 2 aşılamada tutmadı eveet bugün eşimle beraber tüp bebek merkezleri araştırdık doktorumuzdan tavsiye aldık..istanbulda yaptırcaz aksilik olmazsa bahçeci umutu düşünüyoruz umarım bi mucize ile gelir bebeğim paralarda bana kalır
kızlarrrrr doktora gittim kan testlerime baktı sorunsuz dedi...
karın ultrasonundan baktı ...küçük küçük yumurtalar vardedi yani kistler...fakat işe yarayabileceğini düşündüğü 8-9-10 mm lik 3 tanede yumurta var dedi:44::44:ama tabi bi ihtimal...
prolaktini sordum diğer testlere göre yüksek olabilir ama normal sınırlarda dedi ve arkadasından ekledi belkide bu yükselen prolaktin sayesinde hamile kalırsın dediii ..bi daha aşılama yaptrma dediondan sonraaaaa ımmmmmm iğne skın kullanma dedi sonra ameliyet olmak zorunda bile kalabilirsin dedi....anlattıda anlattı bu arada bu başka bi doktor aşılamamı yapan değil...sonra eşim tüp bebek merkezini aradı ve danışma için randevu verdiler...bakalım kısmet
pasim sen nerd yaptrıdın tavsiye edeceğin merkez varmı????
günaydın sonnurcum.ablan için çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla çocukları vardı.
yani onun için sağlığı rahminden daha önemli allah acil şifalar versin.
seninde yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğini sana getirir.
Sağol cnm benim,o ablamda hasta ama bu başka ablam iyi geçti şükür bugün taburcu oldu.
Acaba dr.bana hsg dicek mi diye düşünüyorum :18:
üzülme tatlım henüz adet olmadın eğer olursanda çok erken sakın kafaya takıp bizim gibi takıntı haline getirme bu bebek olayını.
çünkü biz iyi bişey yapmadık olmasını kolaylaştıralım derken daha zorlaştırdık.
yani senin için henüz çok erken ben senin yerinde olsam hiçbir şey araştırmadan sadece çalışmaları yapıp adetimi beklerdim.
ateş kür bilmem ne olaylarına girme eğer baktın uzun süre olmazsa denersin bu yöntemleri.
tabi eğer ölçmek istiyorsan yarın saabah başla biz sana yardımcı oluruz
oyyyyy canım pasimmmm çok az kalmışşşş allah hayırlı doğumlar nasip etsinnn.
güzel dileklerin içinnn desteğin için unutmadığın için çokkkkk teşekkür ederizzzzz.
bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz
tatlım sonuçların güsel çıkmasına sevindim ben sana demiştim zaten prolaktin yüksek değil diye.
yani doktorlar 30u bile normal diyor bazen.
inşallah o üç yumoştan biri bebiş olurda hiç uğraşmak zorunda kalmazsın.
allah yardımcın olsun.
Sağol cnm. ya ben senden umutluyum sanki var bişeyler
inşallah canım yaa bende umutlanmaya basladım hala bırsey yokk gelecek gıbı durmuyo ama yınede kendımı kaptırmamaya calısıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?