Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hosgeldınn cnmm ben ıyı olmaya calısıyorumm senıle reglı gunumuz aynıydı varmı degısıklıler sen nasılsın?
hoşbuldum..henüz bişey yok.. galiba yine düzensizleşti ben ilaçla düzenli görüyodum ilaç kullanmadım bu ay yine gecikti.. sen oldun mu...

merhaba pasi hoşgeldin doğumada az kalmış sağlıcakla al oğlunu kucağına.dualarımız seninle...

canım ben sana bir öneri yapayım istanbuldan istanbul tüp bebek merkezi dr aret kamar..aynı anda hamile kaldığım bir yakınım buraya tüp bebek için başvurdu şuan 6 aylık hamile çok şükür bir problem yok ilk denemede tuttu.seninde şansın bol olsun bu dediğimi göz ardı etme çünkü çok yerden duydum bu adamı internetten araştır ok

inşallah cnm dikkate alcam bunuda ...çok saol..

topiğiniz hayılrı olsun inş.uğurlu gelir bu topik hepimize benimde bebğim olmuyor pkoluyum 25 yaşındayım 2 yıldır sitiyoruz ama olmadı eşimd evarıkosel vardı amelıyat oldu 1,5 sene olcak amelıyta olalı geçen ay tedavıye başlama kararı aldık klomen kullandım günde 1tane 7gün yumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlama olmadıgı için kaldı aşılamam 61kıloyum doktorum zayıfla gel dedi bana şimdi kılo vermek için uğraşıyorum bugun adetimin 10,günü bu ayda klomen kullandım iyi bir doktor bulursam gidip kontrol yaptırcam bulamazsamda bu ay böyle gececek galıbaa hepimiz için hayırlısı olsunn

pasiMMMMMMMMMMMMM naber ozledık senı nerlerdesın nasılsın bebiş nasıl.ecrın canım hoşgeldın

pasim ben amelıyata gırerken sana dua etmıştım o ay hamıle kaldın belkı sende bana edınce duan kabul olur.dua et hepımıze bız sana her zaman dua edıyoruz ıyı bır ınsansın herşey gonlunce olsun saglıklı bır sekılde al bebısını kucagına ınsallah

Son düzenleme:
Baharcim halecim saolun güzel dilekleiniz için
halecim dediğin merkezde arkadasımda deneyecek seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah illk denemede gelir miniginiz
benim yaptırdığım yeride tavsiyeederim elbette Bahçelievler Medicana hastanesi dediğim gibi hersey bahane Rabbim ol dedikten sonra hicbirsey engel değil
cardelen saol iyi dileklerin için Rabbim sanada sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

Hulyacim saol duaların için bende hep size dua ediyorum
dediğim gibi bende girerken size edicem Rabbim dualarımızı kabul etsin

bencede doktorunu degıstır canım 7 gun yumurta takıbı olmaz.he bıde zayıfla gel demesı cok sacma zaman kaybı oyalıyor seni gıbıme geldı.

Son düzenleme:

canım hoşgeldin bazen bende takılıyorum pkolu arkadaşlar topiğine.seni de ordan biliyorum.
inşallah bu ay klomen işe yarar canım.bende 1 ay klomen 1 ay serophene kullandım ama 1er ay arayla ikincide kist oldu bir aydırda doğumkontrolhapı kullanıyorum bitti şükür
inşallah kistte gitmiştir henüz muayene olmadım.

bahar gıttı kıstın ıcın rahat olsun bende de her ay olan bışe kıst dogum kontrol hapı kullanmadanda gıdıyıyor tedavıye ara bıle vermıyorum .eskı doktorum dogum kontrol hapı verırdı hep bosuna ama gereksız gıttı senın kıstın..se

kızzzz ağzın bal yesin inşallahh
hatta dur bal yemesinn bebek öpsün ağzınn
inşallah gitmiştirrrrrrrrrr

mrb bende pco luyum ben bir kez hap kullanıp iğneye geçtim.hap rahim duvarını inceltiyor dedi dr um hemde çok fazla gel git yapmadan daha hızlı bir şekilde sonuca ulaşmak için. yarın adet günüm ama hep gecikmeli olduğu için bir kaç gün daha bekleyecem. canım bende kiloluyum ama dr um hiç öyle bişe söylemedi moralini bozma klomen işe yaramazsa iğneye geçersin zaten. hayırlısı artık

gunaydın canım gecmıs olsun ınsallah sonuclarınız ıyı cıkar...ii bakabılmıssın ben bayılır gıderdım heralde
sabah erkenden kalktım test yapmak ıcın ama maalesef negatıf

Sağol cnm. ya ben senden umutluyum sanki var bişeyler

canımm arkadaşım çok sağol özledim seni ben yaa msn de de göremiyorum artık.
kaç hafta kaldı doğuma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…