Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım msj kutun dolu buraya yazıyorum

canım benim sıkma canını şükret bak ne güzel 15mm oluyor yumurtan ben hiç yumurtlayamıyorum bıleee 2kez yaşadım bu duyguyu çok kötü senın en azından 15mm oluyorr bende bu ay kloemn kullandım sabah akşam 4gündürde incir kürü yapıyorum doktora gitmiycem yakı yapıştırcam adetımın 14,günü belime bakalım nolcak buayda öyle deniycem ben eşime başka doktora gidelim dediyorum en iyi doktor agittik zayıfla gel diyor başka ne doktora gitcezki diyorrr medıkalpark bahçelievler nadıde korkuta gittik orda tüp bebek merkezi var ordada aşılamam oluyormus oaray gidelim diyorum yok diyorr sen zayıfla aynı doktoruna gidelim diyorrr sende önümüzdeki ay incir kürü denesene canım hee bu arada senın gittiğin yer özeldi dimi bayan doktoru vardı hatırladıgım kadar aşılama için sen hiç fiyat aldınmı bide yerin ismi neydi canım bana yazarmısısn bide orayı araştırayım belki akşamları doktorlar oluyorsa oraya giderim

olsun balım sen yazda ben gülerim...senin oğlan baykuş pozisyonu almış alttaki yazılar çok güzel yeni uygulama sanırım...

saol canım benim..
evet yeni sanırım yada ben uzun zamandan beri ilk defa pc den girdiğim için yeni gördüm...
oğlan başaşağı duruyor ayaklar sağ kaburgamda allahın mucizesi rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin bu mucizeyi yaşamayı her duamda dilimdesiniz..

merhaba canım hatırladım seni ben bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum yaa bilmiyorum bakcam artık :) inş.kistin gitmiştir canım

selam canım sanırım yenisin topikte...
hakkında hayırlısı olsun nadide korkutun adı geçince yazmak istedim..
ben yıllar önce ilk bebek istemeye başladığımda nadide korkut başka bir hastanedeyken onunla başlamıştım tedavi süreçlerine..
açıkçası çok memnun kalmamıştım beni çok bilgilendirmediğini düşünmüştüm..
ama sen yinede bir git belki ogünden bugüne değişmiştir...

bu otomatikmenmi geldi tickerden sabep ...bende gebeşler kendi yapıyo sandımdı...sende bizim dualarımızdasın pasimmm ....baharla gelecek mucizenn inşallah sağlıkla sıhhatle...

bu otomatikmenmi geldi tickerden sabep ...bende gebeşler kendi yapıyo sandımdı...sende bizim dualarımızdasın pasimmm ....baharla gelecek mucizenn inşallah sağlıkla sıhhatle...

yok canım otomatik olmadı tam olarak..
kontrol panelinde bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyordu bende yazdım böyle oldu:26::26::26::26::26:
evet canım rabbim emeklerin karşılığını boş bırakmıyor..
sabırla duayla beklediğinde mükafatı geliyor..
sana dün yazdım tedavi olduğum yeri..
senin dediğin bahçecide arkadaşımda deneyecek
o rapor çıkarmaya çalışıyor...
inşallah tedavileriniz başarıyla sonuçlanır...

merhaba canım hakkınd hayırlısı olsun başka doktora gitcem bende aslında çok kılolu değilim 61 kıloyum sadece göbek var biraz gideceğim doktorada direk iğneyle başlayalım diycem aşılama şart benim için eşimdede sorun var bakalım kısmet artık

merhaba canım evet dün buldum bu topiği bide hayalle arkadaşız:) ne güzel doğumunuza az kalmış allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin geçen ay gittin nadıde hanıma çok şeker demişlerdi ama çok yavaş gitti tedavım klomen verdi50mg günde bir yumruta takıbıne aldı aşılama yapacaktı ama yumurtlamam olmadı 61 kıloyum bana zayıfla gel dedi biraz şaşırdım açıkcası ben zaten 2yıldır denıyorum olmuyorr sana gelmişim ya günde 2ver yada iğne ver dimi şimdi doktor arıyorum kendıme akşam gidebilceğinm bir yer olursa süper olcak çünkü iş yerinden izin almam çok zor oluyor tavsiye edebilceğim bir yer varmı acaba

rapor çıkarınca orda geçerli oluyormuymuş beni haberdaar edermisin cnm bu konudan ....hiç bilmiyorum şuand doğaldan umudu kestim ve sadece tüpe odaklndım yakında o topiklerde fink atmaya başlıycam bu aydanda bişi çıkmazsa ..çünkü tedaviyi bıraktıktan sonraki 2. ayda yumurtlamamıştım ve adetim 47 gün gelmişti..
progestanı kaçıncı gün kaç kaç içmem gerekiyor kızlar..ronya yumurtlama olduktan sonra 15. gün demişti sanırım ..günde iki tane o zman vaktinde gelir heralde ...

canı aşılama deneyeceksin anladığım kadarıyla...
ben dediğim gibi yıllar önce gittiğimde 2 ay yumurta takibi yapmıştı bana ilk ay olmadı 2. ay ben progestan kullanıldığını duymuştum..
onu sordum yani hani kibarca ne işe yarar bilidiğimden değil o zamanlar..
beni bir dövmediği kalmıştı sen bana işimimi öğreteceksin demişti sonra hastanenin maddi sebeplerinden dolayıda sıkı bir kavga etmiştik o günden sonra bıraktım daha da gitmedim..
yani akşam gidebileceğim er diyorsun ama ..
bahçelievler medicana ya gidiyorum ben doç. dr Süha Sönmez var...
2 aşılama denedim olmadı şimdi 2. tüp bebek ile hamileyim çok şükür..
öneriririm ben çok memnununm...
inanırmısın yılarca hep kadın doktorlara gittim çekindiğim için..
ama süha beyle tanışınca ne kadar büyük bir hata ettiğimi anladım...

canım bu bahçeci 2 tane var istanbulda..
biri anadolu diğeri avrupa yakasında..
bildiğim kadarıyla anadolu yakasında olan yani bahçeci umutta geçiyor..
arkadaşımda oraya gidecek mecbur..
bahçeci fulyada geçmiyormuş rapor..
ama benim olduğum yerde geçiyor..
arkadaşım denedi kasım ayında benim doktoruma olmadı..
eşinde ciddi problem var sayı çok az hareketlilik %5in altında morfoloji çoğu testte 0 ..
eşi başka yerde denemek istiyormuş..
sana tavsiyem tam karar vermeden başlama ..
daha sonra merkez değiştirmek bana çok mantıksız geliyor...

analdım canım bana biraz yavaş geldi doktor 1kez kloemn kullandım sonuç alamadım dedım heme sabah akşam dedim bana yine klomen verdı hemde günde 1tane şaşırdım biraz başından sağdı gibi geldi bana bende erkek doktor istiyorum canım ama eşim istemiyorr erkek doktorlar daha iyi kadınalar göreee ne güzel hamıle kalmsısın darısı bizim başımıza eşimdede sorun var varıkosel amelıyat oldu 1,5sene once ileri hareketlı sıfır morfolojı %3 en son onun içinn aşılama düşünüyoruz ama ben yumurtlayamıyorm kı sende mi pkolusun

yok pasim dört tane var bahçeci ...bizim istte ikamet edeceğimiz yere görede seçmeliyiz dedi eşim..bizim sayı problemi vs. gibi sorunlarımız yokya sanki bana çok ileri teknoloji bi yerdede yapılmasa olur gibi geliyor ama eşim en iyisi olsun diyor .bakalım iyice araştırcaz..danışma için randevu vermişlerdi ama dün dönüş olmamış bakalım hayırlısı herşeyin...iyice araştırcam ama sanırım avrupa yakasındaki yer olur ..ben umutu avrupa yakasında sanıryordum...

tek klomene cvp verilmezse günde iki olur onlada olmazsa 3 e çıkar onlada olmazsa iğne verilir ..bencede kesinlikle değiştir doktorunu bende 65 kiloyum bu zmana kadar gittiğim hiç bir doktor zayıflada gel demedi...ki şöyle sayıyorumda 9 tane fln olmuş...

anladım canım o zaman dediğin gibi senin yumurtalarının uyarılması şart..
benim eşimde istemiyordu canım ilk zamanlar..
ama aradan 6 yıl geçip elde bişey olmayınca ben tavrımı koydum ve bu doktora gideceğimi soyledim
belkide kısmet vakti geldiği için oldu..
canım bizde bir sorun bulunamıyor yumurtalıklarımda pco görüntüsü var ama yumurtlamam oluyor hormonlarım normal..
işte diyorum ya kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…