- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.601
amin cnm inşşallah.....
baharrrrrrr
aman hemen de üstüne alındı delüüü
sen dedin aama ben napi alcam tabi üstüme hıhhh
oliiii kız listeye batın yazılmış hadi bakalım sıra hamile yazılmakta
inşallahhhhhhh.....oda olur bi gün ...
inşallah canım yakında olur.ama mart bize yaramadı gerçi kedilerden de bi ses seda yok bu sene.
onlar bile üşeniyor soğuktan
vlla ben hastayım her yerim dökülüyor şimdi 12. gün artık çalışmalara başlama zamanı ama nasıl olacak bilmiyorum:2:buz gibi havalarda
yazı dört gözle bekliyorummm bende ...:82:
kız sen kocanı naptın dünakşam
sinirsiz gördüm seni
galiba acıdın adama dırdır etmedin.
hastalığı boşver çalışmalara tam gaz devam
geçmiş olsun cnm..sınavlarında iyi geçer umarım nisanda ilk sınav hadi göriim senii..
biz bahçeci umut olarak düşünüyoruz ama bakalım...o bayanı tvde çok izledim teknik teknoloji bakımından çok donanımlı bi merkez bende eşime bu kadından bahsetmiştim ama adını sevinç diye yazıp arama yaptırmıştım çok isabet oldu yazman...karar aşamasındayız zaman konusunda her an herşey olabilir mayıs ile ağustos arasında bi dönem bakalım herşeyin hayırlsıı hakkımızda ben hla belki doğldan olur diye düşünüyorum ama eşim boşver diyor çift olsun farkı kpat diyor
Çok teşekkür canım benimm.
Evet araştırmışsın sen zaten bencede çok iyi bir merkez,bu kadının abisi idi sanırım Murat Taşdemir sonra o eşiyle trafik kazasında vefat etti.ablamı o tedavi etti onlar ( micro enjeksiyon denediler) sonuç,iki tane yaramaz mı yaramaz erkek yeğenlerim olduşimdi 13 yaşındalar.
Dün bende dinledim seval hocayı,tekrar edilen tedaviler alınan aynı sonuç oluyorsa zaman kaybıdır diyordu.
çift mi ama belli bir yaşa kadar tek embriyo verilmiyo mu ben öyle biliyorum doğrudur dimi? ama rabbim size iki tane birden sağlıklı hemde doğal yolla melekler nasip etsin inşallah
hayırlısı hakkımızda cnm...ama bu merkezi araştırdım doktoru çok soğuk ve ilgisiz bulmuş geneli ve negatifle sonuçlandıktan sonra neden tutmadığının araştırılmadığından şikayetçi araştırırken memorial hastanesininde memnun hastaları çok ...tel embriyo transfer ediyorlarmış çoğunluklada bakalım araştırcam bundan sonra ot çöp kür ilaç tansa merkez araştırmakla vakit geçiricem..geçmiş olsun cnm..sınavlarında iyi geçer umarım nisanda ilk sınav hadi göriim senii..
biz bahçeci umut olarak düşünüyoruz ama bakalım...o bayanı tvde çok izledim teknik teknoloji bakımından çok donanımlı bi merkez bende eşime bu kadından bahsetmiştim ama adını sevinç diye yazıp arama yaptırmıştım çok isabet oldu yazman...karar aşamasındayız zaman konusunda her an herşey olabilir mayıs ile ağustos arasında bi dönem bakalım herşeyin hayırlsıı hakkımızda ben hla belki doğldan olur diye düşünüyorum ama eşim boşver diyor çift olsun farkı kpat diyor
Çok teşekkür canım benimm.
Evet araştırmışsın sen zaten bencede çok iyi bir merkez,bu kadının abisi idi sanırım Murat Taşdemir sonra o eşiyle trafik kazasında vefat etti.ablamı o tedavi etti onlar ( micro enjeksiyon denediler) sonuç,iki tane yaramaz mı yaramaz erkek yeğenlerim olduşimdi 13 yaşındalar.
Dün bende dinledim seval hocayı,tekrar edilen tedaviler alınan aynı sonuç oluyorsa zaman kaybıdır diyordu.
çift mi ama belli bir yaşa kadar tek embriyo verilmiyo mu ben öyle biliyorum doğrudur dimi? ama rabbim size iki tane birden sağlıklı hemde doğal yolla melekler nasip etsin inşallah
Günaydın kızlaaarr
ben şimdi bu ay ilaç kullandığımdan mıdır nedir sürekli leke gördüm dünden beride yoğunlaştı bende adet oldum dedim bayada erken :26:
batımı hangi tarih yazsamki ben şimdi :26:
bnmde adetlerim hep lekelenmelele başlar ama ben tam söküldüğüm günü dikkate alıyorum cnm...
kızlar selam,
olimbera mahrum sanırım tüp bebek düşünüyorsun. lütfen kendini gerçekten hazır hissettiğin zaman bu işleme başla ve asla yalnız olma. ailenden bir kadın en azından bir hafta yanında olsun işlem sonrası. benden 8 yumurta alınmıştı. anestezi ile oldum. o anda hiç bir şey hissetmedim ama o gece benim için bir kabustu. çok dayanılmaz acı çektim. yumurtaların 5 tanesi döllendi. 3 tane embriyo transfer edildi. doktorum yüzde yüz tutacak diyordu. o aşamada progesteron iğneleri yapıyorki jeli enjekte ediyorlar ama ben o iğne ağrıları yüzünden benim psikolojim çok bozulmuştu. yanımda kimse yoktu. bir başımaydım sonuçta tutmadı...
sana diyeceğim o ki tüp bebeğe başlamadan önce kendini hazırla yanında birisi olsun ve hiç bir şeyi kafana takma...
eminim mükafatını alacaksın.
kızlar selam,
olimbera mahrum sanırım tüp bebek düşünüyorsun. lütfen kendini gerçekten hazır hissettiğin zaman bu işleme başla ve asla yalnız olma. ailenden bir kadın en azından bir hafta yanında olsun işlem sonrası. benden 8 yumurta alınmıştı. anestezi ile oldum. o anda hiç bir şey hissetmedim ama o gece benim için bir kabustu. çok dayanılmaz acı çektim. yumurtaların 5 tanesi döllendi. 3 tane embriyo transfer edildi. doktorum yüzde yüz tutacak diyordu. o aşamada progesteron iğneleri yapıyorki jeli enjekte ediyorlar ama ben o iğne ağrıları yüzünden benim psikolojim çok bozulmuştu. yanımda kimse yoktu. bir başımaydım sonuçta tutmadı...
sana diyeceğim o ki tüp bebeğe başlamadan önce kendini hazırla yanında birisi olsun ve hiç bir şeyi kafana takma...
eminim mükafatını alacaksın.
hayırlısı hakkımızda cnm...ama bu merkezi araştırdım doktoru çok soğuk ve ilgisiz bulmuş geneli ve negatifle sonuçlandıktan sonra neden tutmadığının araştırılmadığından şikayetçi araştırırken memorial hastanesininde memnun hastaları çok ...tel embriyo transfer ediyorlarmış çoğunluklada bakalım araştırcam bundan sonra ot çöp kür ilaç tansa merkez araştırmakla vakit geçiricem..
bnmde adetlerim hep lekelenmelele başlar ama ben tam söküldüğüm günü dikkate alıyorum cnm...
diyorumya bu doktorun abisi murat taşdemir o çok ilgili ve başarılı bir dr.muş.allah rahmet eylesin..
cnm ama bence acele etme derim.Ben stresin etkisine çok inanıyorum,yaz gelsin öyle başla araştırmaya fln.
belki bakarsın o şu bu derken geliverir bebişin
diyorumya bu doktorun abisi murat taşdemir o çok ilgili ve başarılı bir dr.muş.allah rahmet eylesin..
cnm ama bence acele etme derim.Ben stresin etkisine çok inanıyorum,yaz gelsin öyle başla araştırmaya fln.
belki bakarsın o şu bu derken geliverir bebişin
valla o kadar ilaç kür aşılama ile gelmedi ben pek doğaldan olacağını düşünmüyorum diyorumya olsa o da bi mucize olur sanırım...
böyle düşünmek beni rahatlatıyor aslında olacaksa tüple olacak diyorum ne ilişkide nede başka bişeyde kendimi kasmıyorum ..rahat bıraktım artık kendimi ...
yazmayı unutmuşum ama ben tercih ettiğim yerin sonuç olumsuz olduğunda araştıracakmı onuda dikkate alıcam ..senin araştırılmadımı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?