Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

inşallah canım yakında olur.ama mart bize yaramadı gerçi kedilerden de bi ses seda yok bu sene.
onlar bile üşeniyor soğuktan

vlla ben hastayım her yerim dökülüyor şimdi 12. gün artık çalışmalara başlama zamanı ama nasıl olacak bilmiyorum:2:buz gibi havalarda
yazı dört gözle bekliyorummm bende ...:82:

vlla ben hastayım her yerim dökülüyor şimdi 12. gün artık çalışmalara başlama zamanı ama nasıl olacak bilmiyorum:2:buz gibi havalarda
yazı dört gözle bekliyorummm bende ...:82:

kız sen kocanı naptın dünakşam
sinirsiz gördüm seni
galiba acıdın adama dırdır etmedin.
hastalığı boşver çalışmalara tam gaz devam

Günaydın kızlaaarr
ben şimdi bu ay ilaç kullandığımdan mıdır nedir sürekli leke gördüm dünden beride yoğunlaştı bende adet oldum dedim bayada erken :26:
batımı hangi tarih yazsamki ben şimdi :26:

kızlar selam,
olimbera mahrum sanırım tüp bebek düşünüyorsun. lütfen kendini gerçekten hazır hissettiğin zaman bu işleme başla ve asla yalnız olma. ailenden bir kadın en azından bir hafta yanında olsun işlem sonrası. benden 8 yumurta alınmıştı. anestezi ile oldum. o anda hiç bir şey hissetmedim ama o gece benim için bir kabustu. çok dayanılmaz acı çektim. yumurtaların 5 tanesi döllendi. 3 tane embriyo transfer edildi. doktorum yüzde yüz tutacak diyordu. o aşamada progesteron iğneleri yapıyorki jeli enjekte ediyorlar ama ben o iğne ağrıları yüzünden benim psikolojim çok bozulmuştu. yanımda kimse yoktu. bir başımaydım sonuçta tutmadı...
sana diyeceğim o ki tüp bebeğe başlamadan önce kendini hazırla yanında birisi olsun ve hiç bir şeyi kafana takma...
eminim mükafatını alacaksın.

evet cnm nick name değiştirdim ..yanımda ablam ve annem olacak ..eniştem şehir dışına çıkacağı ve 15-20 gün evde olamyacağı döenme getircez yani mayısın ilk haftası yüksek ihtimalle( sırf daha rahat olmam için ablamla eniştemin fikri)dönüşümdede eğerki sonuç pozitif olursa yine ablam gelecek ve bir ay kalacak ...hazır hssetme konusuna gelince hazır hissetme kısmından çok içimdeki istek beklenti hasret gurbet işte aklana gelebilecek bebekle ilgili herşey..hazırdanda daha hazırım..ağrıya acıya artık alıştık zaten ...
belki bi mucize olur bu iki ay içinde ...

yazmayı unutmuşum ama ben tercih ettiğim yerin sonuç olumsuz olduğunda araştıracakmı onuda dikkate alıcam ..senin araştırılmadımı ...

yazmayı unutmuşum ama ben tercih ettiğim yerin sonuç olumsuz olduğunda araştıracakmı onuda dikkate alıcam ..senin araştırılmadımı ...

tatlım biz karamanda yaşıyorduk ozaman. konyada bir profun çalıştığı çok da kaliteli olmayan bir yere yaptırmıştık. karaman konya arası git gel artık pestilimiz çıkmıştı. bir de o kadar demoralize olduk ki tutmayınca ne doktorun yüzünü ne hastanenin yüzünü görmek istedik. ben de çok ağrı çektiğim için eşim artık doktor yok dnleneceksin dedi. biz gitmedik.

ben bu ay annemin yaptırdığı macuna çok güveniyorum. bakalım tutarsa tarifini yazdırmış onu burada yazacağım. bu ara doğal yöntemlere taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…