Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

açıkcası arzucum bu durumu çok ağrılı yaşayan nadir insanlardansın ...pek kimseden ağrı acı fln duymadım işin bileninede denk gelmek en iyisini bulmak çok öenmli ben listeme memorialıda aldım ...bence tekrarlarsan sende istteki bi merkezi değerlendir derim..umarım tekrarına gerek kalmaz..

ben iki ay popomun üstüne oturamadım

Arzu bencede sen tekrar düşünürsen bi daha iyi bir merkez seç ne o yaa ağrı sızı dedin benide korkuttun
bende hiç duymadım böyle ağır geçireni.

Valla bende o ilaçların kürlerin etkisininde stressiz etki yapacağını tahmin ediyorum
kesinlikle bencede...
konuyu açan arkadaşın hikayeside enteresan ve oda çocuk sahibi olmuş ne güzel senin aldığın macun bumu cnm..
benim ağrı eşiği çok düşük sanırım tatlım. tırsmaaaaaaa...

kendimi dayanıklı diye nitelendiririm her zman ama artık sıkıcaz dişimizi napalımmm:2:

oyhh dışarı çıkmak istiyorum burda hava güzel eşimi çıkaramıyorum ama

Arzu bencede sen tekrar düşünürsen bi daha iyi bir merkez seç ne o yaa ağrı sızı dedin benide korkuttun
bende hiç duymadım böyle ağır geçireni.

ya ben o dönem tek başımaydım. eşim doktor ama bana annem lazım. kahvaltı hazırlayacak beni biraz şımartacak biri lazımdı. diyorum ya psikolojim de artık iyice bozulmuştu. o dönem patladı gittiiiiiiiii. size bizi olmaz

benim macun salı gelecek. içeriğinde bayağı bir şey varmış gelsin onu yazıcam. misır çarşısında 25 yıldır yapılıyormuş benimki bayağı verim alan varmış. içinde geyik boynuzu tozu, keçi boynuzu giseng adaçayı ...... o kadar çok şey varmış ki annem 2.5 saat beklemiş hazırlanmasını. kocise aynı bana ayrı hazırlanmış sanırım onu kullanırken bir hafta cinsel ilişki olmayacakmış. yazmışlar bakalım gelsin bende burada yazarım.

oyhh dışarı çıkmak istiyorum burda hava güzel eşimi çıkaramıyorum ama
çek kolundan götürr

inşallah faydasını görürsünüz cnm..

off aman ne paralar dökülüyor bu iş uğruna umarım faydasını görürsünüz tatlım.

çek kolundan götürr

inşallah faydasını görürsünüz cnm..

inatçııııı çok fena yaa nese kızlar ben bi duş alayım sonrada işlerim var onları halledicem görüşürüz

ben karadenizli değilim de buraya taşındım. deniz olayını soracaktım. bu kadarenizde denize hangi mevsim giriliyor?????

valla canım sürekli yağmur olduğundan hiç giremeyebilirsin
yani batıya nazaran daha serin olduğundan,temmuz en uygun ay bence
sen orduda mısın? git gez bol bol mis gibidir benim memleketim Rize mesela

dun netten ovulasyon testını aldım atese de devam edıyorum allahım kac gundur hergun ard arda arkadaslrımdan bebek haberı alıyorum allahım bana da nasıp et dıyorum 6 ay oldu ama ben hıc ıyı degılım korkuyorum ya hıc olmazsa dıye...

12, günden itibaren yapmaya başla bu korkuya kapılmak için 6 ay çok erken cnm fazla stres yapma artık daha bilinçlisin bebek nasıl yapılır konusunda ateş ölçme ve ovul test ilede en kısa zmanda gebesin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…