Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tamam canım elıme gecsın ınsallah... olsun artıkk dedım ya cnm evlılıgımde 4.yılıma gırıcez 3 yıl boyunca bebek dusunmek hayal bıle edemeyecegım kadar uzaktı ve imkansızdı ama vajıyı yenınce hemen olur sandım onun korkusu sardı benı nıye hala olmadı dıye...

evet cnm çok zor bi süreçten geçmişsin sadece üzülmemen için diyorum ...olacak allahIN İZNİyle ...

günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum bende yumurtlama olmamıs doktorum öyle dedi ateş tablomda böyle 2gündürde ovulasyon tetsi yapıyorum ilk çizgipembe gibi 2.çizgi çok koyu çıkıyorr yumurtlama olması için 2de koyu olması lazım dimi bide ovulasyon testlerınde kritikler varmı yanı hergün aynı saatte falan olması ve su içilmeden yapılması gibi

http://www.fertilityfriend.com/home/34b965

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnn
nefis bir tada sahip olan soğan suyumu içiyorum. sabah da bir kaçık bal tarçın çörekotu yedim... akşama da kocişle keçi boynuzunu sulandırıp içiyoruz. şimdi çıkıp kaju ve havuç alacağım. spermenleri güçlendiriyormuş. macunum gelene kadar bunlar bunlar sonra macun... bu arada yumurtlaması bitenler ananas bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş tüp bebek topiklerinde hep bu yazıyor. bol bol ananas yiyin.

evet canım ovulasyon testini hergün aynı saatte yaparsan doğru sonuç alırsın.ayrıca 4saat sıvı tüketmeden ve 2 saatlik tutulmuş idrarla yapmalısın.ancak ozaqman doğru sonuç alırsın yoksa boşa gider.tablondanda henüz çatlamadığın anlaşılıyor ama yakındır.

anladım canım o zaman saat 4den sonra sıvı tüketmiycem 8gibi yapacam testimi sabah yapamam çalısıyorum çünkü sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…