- 17 Ocak 2012
- 383
- 0
- 46
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.641
merhaba kızlar nasılsınız ben daha regl olmadım ya
yarın evde test yapcam yoksa doktora gtcem..mrb cnm bence doktora git en azından bi söktürücü fln versin ...kan testi yaptrmışmıydın ???
incilimisin sende
12, günden itibaren yapmaya başla bu korkuya kapılmak için 6 ay çok erken cnm fazla stres yapma artık daha bilinçlisin bebek nasıl yapılır konusundaateş ölçme ve ovul test ilede en kısa zmanda gebesin inşallah...
merhaba kızlar nasılsınız ben daha regl olmadım ya
ya bilmiyorum ki. umutlanmak istemiyorumhadi hayırlısı canım inş bebişin vardır hıısedıyormusun bırseyler?
tamam canım elıme gecsın ınsallah... olsun artıkk dedım ya cnm evlılıgımde 4.yılıma gırıcez 3 yıl boyunca bebek dusunmek hayal bıle edemeyecegım kadar uzaktı ve imkansızdı ama vajıyı yenınce hemen olur sandım onun korkusu sardı benı nıye hala olmadı dıye...
ya bilmiyorum ki. umutlanmak istemiyorum
evet cnm çok zor bi süreçten geçmişsin sadece üzülmemen için diyorum ...olacak allahIN İZNİyle ...
sabahı bekliyorum sabırsızlıkla test yapmak için :)sen yınede umutlanma olursa suprız olsunama test yapp için rahatlasın en azından
sabahı bekliyorum sabırsızlıkla test yapmak için :)
inşallah canım saolinşallah pozitif çıkar canım hem senin için hemde topiğimize nazar değmesin her ay gebemiz çıkıyor bu ay boş kalmasın.
sabahı bekliyorum sabırsızlıkla test yapmak için :)
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum bende yumurtlama olmamıs doktorum öyle dedi ateş tablomda böyle 2gündürde ovulasyon tetsi yapıyorum ilk çizgipembe gibi 2.çizgi çok koyu çıkıyorr yumurtlama olması için 2de koyu olması lazım dimi bide ovulasyon testlerınde kritikler varmı yanı hergün aynı saatte falan olması ve su içilmeden yapılması gibi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sanada iyi haftalar canım..
bence bugünden beraberliğe başla ateşin baya düşmüş.
evet canım ovulasyon testini hergün aynı saatte yaparsan doğru sonuç alırsın.ayrıca 4saat sıvı tüketmeden ve 2 saatlik tutulmuş idrarla yapmalısın.ancak ozaqman doğru sonuç alırsın yoksa boşa gider.tablondanda henüz çatlamadığın anlaşılıyor ama yakındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?