- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.661
günaydınnnnnnnnnnn
nefis bir tada sahip olan soğan suyumu içiyorum. sabah da bir kaçık bal tarçın çörekotu yedim... akşama da kocişle keçi boynuzunu sulandırıp içiyoruz. şimdi çıkıp kaju ve havuç alacağım. spermenleri güçlendiriyormuş. macunum gelene kadar bunlar bunlar sonra macun... bu arada yumurtlaması bitenler ananas bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş tüp bebek topiklerinde hep bu yazıyor. bol bol ananas yiyin.
inşallah pozitif çıkar canım hem senin için hemde topiğimize nazar değmesin her ay gebemiz çıkıyor bu ay boş kalmasın.
ananas yine iyi diğer yediklerimize bakarak...hayıttı hiç sevmedim ben ..incir kürüde içimi bayıyordu..soğan suyu güzel..bal tarçın çörek otuda fenaaaydı ..aadaçayı da gideri var..polende fena değil..yarabbim şu hallerimizi sen gör :S içmediğimiz yemediğimiz kalmıyor...cok sıkıldım şunu yiyim bunu yiyim üfff
bi arkadasımda hayt otu falan bi karışım yollamış yarın evde bakıyımda sizede yazayım
anammm ne güzel olur kızzzz inşallah rüyaların tezden gerçeğe dönüşür bende bugün rüyamda erkek bebek gördüm ve bir sürüü balık trtemz bi dere...çok güzeldi rüyammm...bahar kız ruyamda senı gordum hamıleydın
ananas yine iyi diğer yediklerimize bakarak...hayıttı hiç sevmedim ben ..incir kürüde içimi bayıyordu..soğan suyu güzel..bal tarçın çörek otuda fenaaaydı ..aadaçayı da gideri var..polende fena değil..suya koyup içitğim kağıtlarda fena değil (dualar)
anammm ne güzel olur kızzzz inşallah rüyaların tezden gerçeğe dönüşür bende bugün rüyamda erkek bebek gördüm ve bir sürüü balık trtemz bi dere...çok güzeldi rüyammm...
o bebek bnm olaydı ne vardı sankiii
ahahahahaha oda iyiymiş ben bi sogan suyu denedim valla bööö
ney ne işe yarar ne zaman yapılır sen bana bi msj atsana hiçbirini denemediim başka
bahar kız ruyamda senı gordum hamıleydın
ananas yine iyi diğer yediklerimize bakarak...hayıttı hiç sevmedim ben ..incir kürüde içimi bayıyordu..soğan suyu güzel..bal tarçın çörek otuda fenaaaydı ..aadaçayı da gideri var..polende fena değil..suya koyup içitğim kağıtlarda fena değil (dualar)
anammm ne güzel olur kızzzz inşallah rüyaların tezden gerçeğe dönüşür bende bugün rüyamda erkek bebek gördüm ve bir sürüü balık trtemz bi dere...çok güzeldi rüyammm...
hayalcim süpersinnn inşallahhhh gerçek olurrr rüyaların bak kendim için istemiom sırf senin rüyan gerçekleşsin istiyorum
olicim seninde güsel dileklerin için saol.belkim bu hayal kendi gebede beni gördüm sandı.neyse içimizden biri kalsında ben mayısa da razıyım.
hayalcim süpersinnn inşallahhhh gerçek olurrr rüyaların bak kendim için istemiom sırf senin rüyan gerçekleşsin istiyorum
olicim seninde güsel dileklerin için saol.belkim bu hayal kendi gebede beni gördüm sandı.neyse içimizden biri kalsında ben mayısa da razıyım.
eger ruyam işe yararsa bır dahakıne senı gorerım
ınşallah canım bat ne zamn senın?
selam millet dicem ama kimseler yok :26::26::26::26::26:
herkesin keyfi yerindedir inşallah...
görümcem geldi 5 günlüğüne kayınvalidemdeyim hergün
çarşamba gidiyor benimde kontrolüm var çarşamba...:18::18::18::18::18::18:
heyecan dorukta belki doktor sezeryan için tarih verebilir
bir buçuk yıllık bebek özlemi sonucu öğrendiklerim
mideniz çok sağlam olacak
kocanızı binbir nazla balla bademle beslerken siz aklınıza gelen en iğrenç lezzetlerin tadına varacaksınız
bir elinizde takvim öbür elinizde test çubuğu haydi tam zamanı diye eşinizin peşinde koşacaksınız
belinizin altında yastıkla çok rahatsız bir şekilde yatabildiğiniz kadar yatacaksınız. bazen sağa bazen sola bazen bisiklet sürer gibi vücudunuz şekilden şekile girecek.
ilişki öncesi türk kahvesi içmesi için yalvaracaksınız
ona havuç suyu size soğan suyu
sonuç olarak spermenler yolu yine bulamayacak elinizde tek çizgi, bozuk bir mide ve kırmızı kartla bir ay daha sona ermiş olacak
DEPRESYON İÇİNDE REGL DÖNEMİNİ GEÇİRİP ERTESİ AY YİNE YENİ YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ.
merhaba arkadaşlar kimse yok ya...test te çıkmadı bişey bende gidip kan tahlili yaptırdım yarın belli olcak..
canım pasim kendini fazla yorma doğuma çok az kalmışselam millet dicem ama kimseler yok :26::26::26::26::26:
merhaba pasi hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor çok kilo aldın mı bebeğin ne durumda kaç cm olmuş kaç gram olsun tos paşa..
ben de artık doğuma kitlenmiş durumdayım zaman geçmiyor sanki sen sona yaklaştın darısı başıma..
burdaki arkadaşların bizim gibi bu duyguları yaşamalarını o kadar istiyorum ki hergün buraya gelip inş.güzel haberler okurum diye umutla açıyorum
pasi neden normal değil cnm seninmi tercihin ?? umarım herşey yolunda ve güzel olu..selam millet dicem ama kimseler yok :26::26::26::26::26:
bir buçuk yıllık bebek özlemi sonucu öğrendiklerim
mideniz çok sağlam olacak
kocanızı binbir nazla balla bademle beslerken siz aklınıza gelen en iğrenç lezzetlerin tadına varacaksınız
bir elinizde takvim öbür elinizde test çubuğu haydi tam zamanı diye eşinizin peşinde koşacaksınız
belinizin altında yastıkla çok rahatsız bir şekilde yatabildiğiniz kadar yatacaksınız. bazen sağa bazen sola bazen bisiklet sürer gibi vücudunuz şekilden şekile girecek.
ilişki öncesi türk kahvesi içmesi için yalvaracaksınız
ona havuç suyu size soğan suyu
sonuç olarak spermenler yolu yine bulamayacak elinizde tek çizgi, bozuk bir mide ve kırmızı kartla bir ay daha sona ermiş olacak
hayat acımasız
DEPRESYON İÇİNDE REGL DÖNEMİNİ GEÇİRİP ERTESİ AY YİNE YENİ YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?