- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.681
valla cnm ben yazmayı unutmuum ama ilk testere dişli asla pnçesi içtim ama çok değil aklıma geldikçe sonra soğn kürü yaptım arkasından incir havuç kürü sonra bal.çö.tarçın karışımı yaparken adaçayıda içtim...sonra hayıt içtim onu içemedim gittim onun ilacını aldım agnucaston en son bal polen karışımı yedim...
hayıt hormon dengesi adaçayı kaliteli yumurta için.soğan kist için incir yumurtlamak için havuç çatlamak için dua patlamak içinnn ayhhhh
sen bunları yapma bence ..adamda keçiboynuzu ve b.çt tüketti bnm tükettiğim aylarda..
ilaaahi ahahah haklısın oli olmayınca olmuyor zorlamıyacaksın :S zamanı var galiba anca kurcalıyoruz kendimizi :Sha bu arada ben yanlış saymadıysam 5 defa klomen 4 defa çatlatmiğnesi iki kere aşılama ama sonuç ortada olmayınca zorlamayacaksın ama duramıyorm ne yapayımmm
bir buçuk yıllık bebek özlemi sonucu öğrendiklerim
mideniz çok sağlam olacak
kocanızı binbir nazla balla bademle beslerken siz aklınıza gelen en iğrenç lezzetlerin tadına varacaksınız
bir elinizde takvim öbür elinizde test çubuğu haydi tam zamanı diye eşinizin peşinde koşacaksınız
belinizin altında yastıkla çok rahatsız bir şekilde yatabildiğiniz kadar yatacaksınız. bazen sağa bazen sola bazen bisiklet sürer gibi vücudunuz şekilden şekile girecek.
ilişki öncesi türk kahvesi içmesi için yalvaracaksınız
ona havuç suyu size soğan suyu
sonuç olarak spermenler yolu yine bulamayacak elinizde tek çizgi, bozuk bir mide ve kırmızı kartla bir ay daha sona ermiş olacak
DEPRESYON İÇİNDE REGL DÖNEMİNİ GEÇİRİP ERTESİ AY YİNE YENİ YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ.
Selam güzel bir gün diliyorum hepinizee...
ben 2 gündür iyice söküldüm şimdi ped yetiştiremiyorum o haldeyim.
yürüyüşte yapıyorum sanırım onunda etkisi oldu.
Melisimm beni 18 nisan olarak ekler misin
hayırlısı ya üzülme bakalım
5 nisan benimkide benide eklesenz olmazmı
selam kızlar...hafta sonu çok hastaydım giremedim nete...iyisiniz umarım.benim adet bitti yımırtlamayı bekliyorumya bu arada bişi sorcam.lazer epilasyon yaptırıyorum da sizce yumurtaya zarar verir mi?bu ay korunsam mı?fikri OLAN? gerci korunmasam da bebiş olmuyor orası ayrı )))
bugun ovulasyon testım geldı yarında reglım bıtıyor bı heyecan bastı benı inşallah hayırlısıyla gelır melegım...atesmıde aksatmadan her sabah aynı saatte olcuyorum...paylasayım sızınle...
reglımın 1.gununden ıtıbaren
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
reglım baslamadan once;13.03.12:::36.4
14.03.12:::36.3
15.03.12:::36.4
16.03.12:::36.1 reglı...
selam kızlar...hafta sonu çok hastaydım giremedim nete...iyisiniz umarım.benim adet bitti yımırtlamayı bekliyorumya bu arada bişi sorcam.lazer epilasyon yaptırıyorum da sizce yumurtaya zarar verir mi?bu ay korunsam mı?fikri OLAN? gerci korunmasam da bebiş olmuyor orası ayrı )))
bugun ovulasyon testım geldı yarında reglım bıtıyor bı heyecan bastı benı inşallah hayırlısıyla gelır melegım...atesmıde aksatmadan her sabah aynı saatte olcuyorum...paylasayım sızınle...
reglımın 1.gununden ıtıbaren
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
reglım baslamadan once;13.03.12:::36.4
14.03.12:::36.3
15.03.12:::36.4
16.03.12:::36.1 reglı...
Nilaycım sıcaklık bir derece artınca anlıyorsun değil mi yumurtlama olduğunu???
hadi bakalım merakla bekliyorum.benim de bu gün bitti akşam sahalara döneceğiz
hayır bılmıyorum bu benım ılk ates olcum paylasıyorum onerılerınızı beklıyorumartık yarından sonra hergun paylasırım sonra benı kovarlar
burdan
hakkımızda hayırlısı o zmn onumuzdekı ay beraber beklıcez kırmızılarıınsallah gelmezler yaaa
Bende bebek istiyorum evleneli 6 ay oldu 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok beslenmem çok düzensiz sebze yemeklerini sewmiyorum nasıl olacak bilmiyorum 3 ay daha deniycem sonra doktora gitmeyi planlıyorum
Bende bebek istiyorum evleneli 6 ay oldu 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok beslenmem çok düzensiz sebze yemeklerini sewmiyorum nasıl olacak bilmiyorum 3 ay daha deniycem sonra doktora gitmeyi planlıyorum
aman yok ben almayım kırmızıları... kapım kapalı. kaynana gibi kapıdan kovuyorum bacadan giriyor.
senin bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?