Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın kızlarrr

ha bu arada ben yanlış saymadıysam 5 defa klomen 4 defa çatlatmiğnesi iki kere aşılama ama sonuç ortada olmayınca zorlamayacaksın ama duramıyorm ne yapayımmm
ilaaahi ahahah haklısın oli olmayınca olmuyor zorlamıyacaksın :S zamanı var galiba anca kurcalıyoruz kendimizi :S

ay o yastık ne gıcık o pozisyonda yatmak üzerini örtememek üşümen vs vs kadınlık ne gıcık yaa

Son düzenleme:
Selam güzel bir gün diliyorum hepinizee...
ben 2 gündür iyice söküldüm şimdi ped yetiştiremiyorum o haldeyim.
yürüyüşte yapıyorum sanırım onunda etkisi oldu.
Melisimm beni 18 nisan olarak ekler misin

Selam güzel bir gün diliyorum hepinizee...
ben 2 gündür iyice söküldüm şimdi ped yetiştiremiyorum o haldeyim.
yürüyüşte yapıyorum sanırım onunda etkisi oldu.
Melisimm beni 18 nisan olarak ekler misin

hayırlısı ya üzülme bakalım
5 nisan benimkide benide eklesenz olmazmı

bugun ovulasyon testım geldı yarında reglım bıtıyor bı heyecan bastı benı inşallah hayırlısıyla gelır melegım...atesmıde aksatmadan her sabah aynı saatte olcuyorum...paylasayım sızınle...
reglımın 1.gununden ıtıbaren

3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com

reglım baslamadan once;13.03.12:::36.4
14.03.12:::36.3
15.03.12:::36.4
16.03.12:::36.1 reglı...

selam kızlar...hafta sonu çok hastaydım giremedim nete...iyisiniz umarım.benim adet bitti yımırtlamayı bekliyorum ya bu arada bişi sorcam.lazer epilasyon yaptırıyorum da sizce yumurtaya zarar verir mi?bu ay korunsam mı?fikri OLAN? gerci korunmasam da bebiş olmuyor orası ayrı )))

Canım Bebeğin içinde bulunduğu amniyotik sıvı iletken olduğundan iğneli epilasyon yöntemine başvurulmaması önerilmekteymiş... :44:

Nilaycım sıcaklık bir derece artınca anlıyorsun değil mi yumurtlama olduğunu???

yumurtaya bir zarar vermez merak etme ama hamileysen önermiyorlar. boşuna korunma.

hadi bakalım merakla bekliyorum.benim de bu gün bitti akşam sahalara döneceğiz

gecmıs olsun canım...

bende lazere gıdıyorum cnm sordum ordakılere reglı bıtımınde gelın dedı o zmn hamılelık yok nasılsa sorun olmaz dedı...ama yumoslar ıcın sanmıyorum yaa benım ark gıttı bıtırdı lazerı evlendı 2.ay hamıle kaldışans var millette

hayır bılmıyorum bu benım ılk ates olcum paylasıyorum onerılerınızı beklıyorumartık yarından sonra hergun paylasırımsonra benı kovarlar
burdan

Bende bebek istiyorum evleneli 6 ay oldu 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok beslenmem çok düzensiz sebze yemeklerini sewmiyorum nasıl olacak bilmiyorum 3 ay daha deniycem sonra doktora gitmeyi planlıyorum

Bende bebek istiyorum evleneli 6 ay oldu 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok beslenmem çok düzensiz sebze yemeklerini sewmiyorum nasıl olacak bilmiyorum 3 ay daha deniycem sonra doktora gitmeyi planlıyorum

canım bir yıl geçmeden doktorlar bir şey yapmıyor. ama kontrole git tabi. bir yıl içinde olmazsa o zaman ilgileniyorlar.

ne guzel yenı evlısın ...hakkında hayırlısı olsun ınsallah inş fazla bekletmeden gelır bebişin...

aman yok ben almayım kırmızıları... kapım kapalı. kaynana gibi kapıdan kovuyorum bacadan giriyor.

senin bat ne zaman

bendee yaa bıktım yıllardır

15 nisan canım inşaallah bu ay olsun artıkkk...2012 bebek yılı oldu herkez hamıle bu yıl dogurup modaya ayak uydurmak lazım dımı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…