Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın kızlar yeni güne merhabaaaa
sonnurcum yeni döngün hayırlı olsun ve bu son olsun inş.

sağol baharcım bende öyle umuyorum ama malesef ben artık gebeliği geçtim düzenli adet görsem kendiliğimden..
senin bat yazmıyor ne zaman cnm

hayırlısı ya üzülme bakalım
5 nisan benimkide benide eklesenz olmazmı

sağol cnm ya ben önceden üzülmüyordum ama artık bende takmaya başladım hafiften
ama olsun mutluluk için elimden geleni yapıcam yapıcaz daha kolay gebe kalıcazz

sağolun kızlar. o zaman ben bu hafta gidiyim.adetin 11 günü falan oluyo ama yumurtlama olmuş olmuyo..ay bu kıl tüy beni öldürcek he.. bu arada burnum kıpkırmızı iğrenç bi moddayım

bendee yaa bıktım yıllardır

15 nisan canım inşaallah bu ay olsun artıkkk...2012 bebek yılı oldu herkez hamıle bu yıl dogurup modaya ayak uydurmak lazım dımı ama

benim de 11 nisan bakalım ben güzel haberi senden önce alıcam sen 4 gün sonra bebişine kavuşacaksın... bir buçuk yıl oldu çokkkk yoruldum beklemekten.

sağolun kızlar. o zaman ben bu hafta gidiyim.adetin 11 günü falan oluyo ama yumurtlama olmuş olmuyo..ay bu kıl tüy beni öldürcek he.. bu arada burnum kıpkırmızı iğrenç bi moddayım

canım kıl tüy deyince aklıma pko geliyor

trt de gülbende kadına bakın siz yaa nasıl zıplıyoo
trambolini tavsiye ediyolar acaba bizde yapsak belki yumurtlarız hemen

benim de 11 nisan bakalım ben güzel haberi senden önce alıcam sen 4 gün sonra bebişine kavuşacaksın... bir buçuk yıl oldu çokkkk yoruldum beklemekten.

hadi inşallah canım allah hepımızın hakkında hayırlısını versın...bebiş isteyen herkez bır an once kavussun inşallahh...amiinnnnnnn

ben de aynı canım yaa 3.5 yıl oldu 6 aydır da ıstıyoruz ınsallah daha fazla bekletmez rabbım bızı ınan gucum kalmadı...

Arzucum bende internet yaptığım araştırmada 6 ay içinde gebe kalmazsan doktora başvurmak gerekli diye okumuştum:44:

yok canım bir yıl içinde olmazsa gideceksin. ben bir yıl olmadan iki doktora gittim. sen folik asit kullan bir yıl bekle dediler. ama yaşın kaç bilmiyorum. 35 üzeriyse o zaman gidebilirsin.

Arzucum bende internet yaptığım araştırmada 6 ay içinde gebe kalmazsan doktora başvurmak gerekli diye okumuştum:44:

aslında doktordan doktora degısıyor ben vajıyı yendıkten sonra hemen gıttım 1 ay sonra gel dedı cunku vucut alıssın dedı ve klomene basladık 3 ay 2.ay progestan kullandım 3.ay da catlatma ıgnesı sımdıara verdık olmazsa mayısta tekrar cagırdı...

anladım tatlım. o iğnelerin nefis tadını bende bilirim. hakkımızda hayırlısı ben bu ay doğa hastanesine verdim kendimi. bitkilerle hamile kalacağım.

anladım tatlım. o iğnelerin nefis tadını bende bilirim. hakkımızda hayırlısı ben bu ay doğa hastanesine verdim kendimi. bitkilerle hamile kalacağım.

gecen ay sogankuru yaptım bu ay ıncır yıcem hergunesıme kecıboynuzu pekmezı ovul testı ates bırde bole deneyelım

yumurtlamam bu günlerde ama benim adamın yüzüne bakcak iştahım yok nasıl grip olmuşum anlatamam :S

bende epilasyon yaptırmak istiyordum doktorumla görüştüm doktorum çocuk düşünüyorsan kesinlikle olmaz dedi yaptırma cnaım benım

yeter artık ya lanet okuycam nerdeyse ...90 bine yakın bi puan yaptım yine değişmedi skor ,soruyoruz cvp bile vermiyorlar bune yaa oynamıycam artıkkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…