- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.701
günaydın kızlar yeni güne merhabaaaa
sonnurcum yeni döngün hayırlı olsun ve bu son olsun inş.
hayırlısı ya üzülme bakalım
5 nisan benimkide benide eklesenz olmazmı
bendee yaa bıktım yıllardır
15 nisan canım inşaallah bu ay olsun artıkkk...2012 bebek yılı oldu herkez hamıle bu yıl dogurup modaya ayak uydurmak lazım dımı ama
sağolun kızlar. o zaman ben bu hafta gidiyim.adetin 11 günü falan oluyo ama yumurtlama olmuş olmuyo..ay bu kıl tüy beni öldürcek he.. bu arada burnum kıpkırmızı iğrenç bi moddayım
sağolun kızlar. o zaman ben bu hafta gidiyim.adetin 11 günü falan oluyo ama yumurtlama olmuş olmuyo..ay bu kıl tüy beni öldürcek he.. bu arada burnum kıpkırmızı iğrenç bi moddayım
benim de 11 nisan bakalım ben güzel haberi senden önce alıcam sen 4 gün sonra bebişine kavuşacaksın... bir buçuk yıl oldu çokkkk yoruldum beklemekten.
canım bir yıl geçmeden doktorlar bir şey yapmıyor. ama kontrole git tabi. bir yıl içinde olmazsa o zaman ilgileniyorlar.
canım kıl tüy deyince aklıma pko geliyor
trt de gülbende kadına bakın siz yaa nasıl zıplıyoo
trambolini tavsiye ediyolar acaba bizde yapsak belki yumurtlarız hemen
ne guzel yenı evlısın ...hakkında hayırlısı olsun ınsallah inş fazla bekletmeden gelır bebişin...
Arzucum bende internet yaptığım araştırmada 6 ay içinde gebe kalmazsan doktora başvurmak gerekli diye okumuştum:44:
Arzucum bende internet yaptığım araştırmada 6 ay içinde gebe kalmazsan doktora başvurmak gerekli diye okumuştum:44:
aslında doktordan doktora degısıyor ben vajıyı yendıkten sonra hemen gıttım 1 ay sonra gel dedı cunku vucut alıssın dedı ve klomene basladık 3 ay 2.ay progestan kullandım 3.ay da catlatma ıgnesı sımdıara verdık olmazsa mayısta tekrar cagırdı...
anladım tatlım. o iğnelerin nefis tadını bende bilirim. hakkımızda hayırlısı ben bu ay doğa hastanesine verdim kendimi. bitkilerle hamile kalacağım.
yumurtlamam bu günlerde ama benim adamın yüzüne bakcak iştahım yok nasıl grip olmuşum anlatamam :S
selam kızlar...hafta sonu çok hastaydım giremedim nete...iyisiniz umarım.benim adet bitti yımırtlamayı bekliyorumya bu arada bişi sorcam.lazer epilasyon yaptırıyorum da sizce yumurtaya zarar verir mi?bu ay korunsam mı?fikri OLAN? gerci korunmasam da bebiş olmuyor orası ayrı )))
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
yeter artık ya lanet okuycam nerdeyse ...90 bine yakın bi puan yaptım yine değişmedi skor ,soruyoruz cvp bile vermiyorlar bune yaa oynamıycam artıkkkk...
yeter artık ya lanet okuycam nerdeyse ...90 bine yakın bi puan yaptım yine değişmedi skor ,soruyoruz cvp bile vermiyorlar bune yaa oynamıycam artıkkkk...
teşekkür ederim canım
ne oynuyosunki
ne puanı ne skoru hediye ne bende oynayım ne o?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?