Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam cardelens ..hamdolsun iyiyim sen nasılsın sende kolaylamışsın maşallah...
bebeğim en son 2 kilo civarında dedi doktorumuz bakalım yarın kontrolüm var ne kadar büyütmüşüz sıpayı
bende burdaki tüm arkadaşlarıma hep duacıyım vakti geldiğinde onlarıda bulacak mucizeleri

sende çok kısa zamanda allahın izniyle yaşayacaksın canım bu heyecanı korkuyu karmaşıklığı kısacası rabbim hepinize tez zamanda yaşatsın
iyi dileklerin için çok saol canım

Canım sendede pko mu var ? eğer öyleyse bi doktora git kontrol altında ol
gelecekte bir gün gelecek....
evet pko var zaten iki aydır gidiyorum dr a ilaç falan kullanıyorum gecikti ya benim yine gitcem iki gün sonra ilaçla adet görcem galiba..
hayırlısı olsun canım...zamanı var demekkı
saol canım.. evet hayırlı zaman değilmiş şimdi...

Selam kızlar nasılsınızzz,uzun zamandır gelemiyorum umarım herkes iyidir...

hiraaaaaa inanmıyorum yaa vallahi demin arkadaş listeme bakarken içimden geçirdim ne yapıyor diye bu kadar olur yaa
ben iyiyim kendi adıma aynı tas aynı hemam
sen nasılsın cnm??

hiraaaaaa inanmıyorum yaa vallahi demin arkadaş listeme bakarken içimden geçirdim ne yapıyor diye bu kadar olur yaa
ben iyiyim kendi adıma aynı tas aynı hemam
sen nasılsın cnm??

Canımmmm Keşke Allah tan başka bişey isteseymişin
RABBİM İYİLİKLER VERSİN TATLIM,Bende iyiyim şükürler olsun,ben rahatsızdım eşim ameliyat oldu filan derken nete zaman bulamadım epeydir..

Canımmmm Keşke Allah tan başka bişey isteseymişin
RABBİM İYİLİKLER VERSİN TATLIM,Bende iyiyim şükürler olsun,ben rahatsızdım eşim ameliyat oldu filan derken nete zaman bulamadım epeydir..

ama sevindim seni gördüğümee
sen nasıl oldun tedavin bitti mi? eşinin rahatsızlığı neydi

kilomda değişiklik yok zaten kilo problemim yoktu benim pko kilolularda oluyo genelde dedi dr.ilaçla adet görüyom iki aydır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…