- 17 Ocak 2012
- 383
- 0
- 46
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.721
merhaba kızlar kan testim de negatif çıktı.....
merhaba pasi hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor çok kilo aldın mı bebeğin ne durumda kaç cm olmuş kaç gram olsun tos paşa..
ben de artık doğuma kitlenmiş durumdayım zaman geçmiyor sanki sen sona yaklaştın darısı başıma..
burdaki arkadaşların bizim gibi bu duyguları yaşamalarını o kadar istiyorum ki hergün buraya gelip inş.güzel haberler okurum diye umutla açıyorum
canım pasim kendini fazla yorma doğuma çok az kalmış
gerçekten çok heyecanlı bir durum yaşamasamda tahmin edebiliyorum bi yanda korku bi yanda bebişle ilk karşılaşma heyecanı
allahım kolay doğumlar nasip etsinn sana.
cardelencimm canımm güsel dileklerin için saol
inşallah yakında bizlerde aynı heyecanlı süreçten geçeriz.
seninde sayılı gün kalmışş gelsin bebişllerrr
pasi neden normal değil cnm seninmi tercihin ?? umarım herşey yolunda ve güzel olu..
sende çok kısa zamanda allahın izniyle yaşayacaksın canım bu heyecanı korkuyu karmaşıklığı kısacası rabbim hepinize tez zamanda yaşatsın
iyi dileklerin için çok saol canım
canım kendi tercihim değil...
tüp bebek olduğu için doktorlar garantiye almak adına sezeryan tercih ediyorlar..
inşallahhhhh pasimmm inşallahhh o günler gelirmi acaba
Pasim Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın..dogunca resmını goster he bize merak edıyorum
saol hülyacım..
inşallah sağlıkla bir doğsunda resim kolay iş
merhaba kızlar kan testim de negatif çıktı.....
evet pko var zaten iki aydır gidiyorum dr a ilaç falan kullanıyorum gecikti ya benim yine gitcem iki gün sonra ilaçla adet görcem galiba..Canım sendede pko mu var ? eğer öyleyse bi doktora git kontrol altında ol
gelecekte bir gün gelecek....
saol canım.. evet hayırlı zaman değilmiş şimdi...hayırlısı olsun canım...zamanı var demekkı
evet pko var zaten iki aydır gidiyorum dr a ilaç falan kullanıyorum gecikti ya benim yine gitcem iki gün sonra ilaçla adet görcem galiba..
canım bende ayı senin gibiyim 3 aydır hep gecikiyordu bu ay bende ilaç içtim erkenden oldum şükür.kilonda değişiklik var mı?
saol canım.. evet hayırlı zaman değilmiş şimdi...
Selam kızlar nasılsınızzz,uzun zamandır gelemiyorum umarım herkes iyidir...
hiraaaaaa inanmıyorum yaa vallahi demin arkadaş listeme bakarken içimden geçirdim ne yapıyor diye bu kadar olur yaa
ben iyiyim kendi adıma aynı tas aynı hemam
sen nasılsın cnm??
Canımmmm Keşke Allah tan başka bişey isteseymişin
RABBİM İYİLİKLER VERSİN TATLIM,Bende iyiyim şükürler olsun,ben rahatsızdım eşim ameliyat oldu filan derken nete zaman bulamadım epeydir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?