- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.601
yok eşime kızgınımya henüz onu düşünmuyorum
benimkide defolup gıtse 2 gün ama köyü merkesin içinde evıme 15 dk arabayla zırt bırt gelır gıder uyuz
gıcık oldum
ayy kızınca oyle oluyoo gonlunu alır tatlım sımdı sen bunları dusunme strese gırme
Yusuf yusuf :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Görüşürüz yarın dua edın
Yusuf yusuf :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Görüşürüz yarın dua edın
elosorce bugün 1 de hsg çekilecekti umarım sorunsuz bir şekilde ve olumlu geçmiştir...
meliscim batımı 8 mayıs olarak değiştirirmisin rica etsem ..çatlama iğnesi ve yumurtlamaya göre 2 gün öne çekildi..
diğer kızlar nabersinizzz....
kaplıcalara gidilmiş bi güzel yumoşlara şifa verilmiş...biizm komşumuzda yaşı oldukça büyük 2 çocuk yapmış ve daha sonrada nasılsa artık olmuyor sorunlar var diye korunmamış ve ve bir kaplıca sonrası ortaya bi tekne kazıntısı atmıştı sizede şifa olsun inşallah...
ben de bazı tuhaflıklar hissediyorum kendime sanırım ben gebeş oldummm dermişiiiimmmmm
çok kötüyüm çekilemedim 35 dakka uğraştılar ama olmadı mahvettiler beni ağlamaktan helak oldum ilaç gitmiyo bi yerde tıkanıp kalıyor röntgenlere bakıyorum bende kızlarla birliket ilerleme yok... doktorumu aradım gittim bide baktı ne gördü minik bi yaram vardı kocaaaman olmuş ve tüp bebekte bile bu yara büyük riskmiş bebeği düşürürmüş filmide bu yüzden çekilemedim p.tesi akşam 6 da randevu aldım yaramı dondurcak doktorum anestezi alacam ilaçda verdi eşim getircek akşama inşallh kullanacağım çok üzügnüm çok kötüyüm bi daha aynı şeyleri yaşamak zorunda kalacam doktorum sana söz senin filmini ben çekeceğim bu kez dedi ben gelip ben ayarlayıp ben çekeceğim dedi bende tamam dedim.... film çekilirken hiç acımıyor aslında valla sadece bende yara olduğu için benle 35 dk uğraştılar olmadı baktılarki rahim yıpranıyor 1 ay içinde tekrar yapalım dediler ama bu kez anestesi alacam
çok kötüyüm çekilemedim 35 dakka uğraştılar ama olmadı mahvettiler beni ağlamaktan helak oldum ilaç gitmiyo bi yerde tıkanıp kalıyor röntgenlere bakıyorum bende kızlarla birliket ilerleme yok... doktorumu aradım gittim bide baktı ne gördü minik bi yaram vardı kocaaaman olmuş ve tüp bebekte bile bu yara büyük riskmiş bebeği düşürürmüş filmide bu yüzden çekilemedim p.tesi akşam 6 da randevu aldım yaramı dondurcak doktorum anestezi alacam ilaçda verdi eşim getircek akşama inşallh kullanacağım çok üzügnüm çok kötüyüm bi daha aynı şeyleri yaşamak zorunda kalacam doktorum sana söz senin filmini ben çekeceğim bu kez dedi ben gelip ben ayarlayıp ben çekeceğim dedi bende tamam dedim.... film çekilirken hiç acımıyor aslında valla sadece bende yara olduğu için benle 35 dk uğraştılar olmadı baktılarki rahim yıpranıyor 1 ay içinde tekrar yapalım dediler ama bu kez anestesi alacam
hayırlısı olsun canım uzuldum senın adına bınbır stresle gıttın belkıde
su yara kafama takıldı senın sureklı akıntın oluyormu?bende de yara var ılacla gecmedı akıntılarım devam edıyor dondurmak ıstemedı doktorum bebiş ıstedıgım ıcın ...
inşallah bıran once eskı saglıgına kavusursun bırde dondurdugu zamn bellıbır sure korunmak gerekıyomus
hayırlısı olsun canım uzuldum senın adına bınbır stresle gıttın belkıde
su yara kafama takıldı senın sureklı akıntın oluyormu?bende de yara var ılacla gecmedı akıntılarım devam edıyor dondurmak ıstemedı doktorum bebiş ıstedıgım ıcın ...
inşallah bıran once eskı saglıgına kavusursun bırde dondurdugu zamn bellıbır sure korunmak gerekıyomus
geçmiş olsun cnm yara çok önemli bi durum değil donduruyorlar arkadaşımında vardı şimdi bi kız bi oğlan çocuğu var sıkıntı etme ....doktoruna güven ALLAH kolaylık versin..
oyyy canımbenim yaaa inan çok üzüldümmm
ama anlamadım ben yaradan dolayımı ilaç gitmemiş
offf yaa nerden çıktı bu yara
doktorunun dediği gibi yap tatlım
önce yaranın çaresine bakın 2 3 ay geç olur belki ama bunun farkında olup tedavisine bakmak en güzeli
belkide kendiliğinden kalamamanın sebebi bu yaraydı.
ama güzel düşün tedavi olacaksın ve bitecek.belkide ne tüpe nede aşılamaya gerek kalmayacak.
allah yardımcın olsun tatlımmmm
sağol canım ya sen dün çok cesaret verdin inan filme başlarken korkmadım serbest bıraktım kendimi sıkmadım herşey yolundaydı sancı oldu az tamam dedim hepsi bu ama olmadıbide yarımsaat öyle kalınca haliyle rahmim yıprandı doktorumda gelgörem diyince bide o bayağı inceledi baktı yara rahim kanalının inceldiği yerdeymiş tam ve kanalı kapatmış şekilde şişlikyapmış bu yüzdende çeken kız aleti tam kanala yerleştiremeden ilacı sıkmış yara yüzündende ilaç ilerlememiş doktor ince uzun bişi soktu aşılamadan spermi rahme sıkmak için kullanılan bişimiş buldu kanal girişini o sırada yaranın büyüklüğün farkına vardı baktı iyice aman allahım nasıl bı kadar büyümüş dedi orda koptm zaten halada ağlıyorum bana akıntın çok oluyomuydu dedibiraz dedim keşke takip etseydik dedi akıntından sen şikayetçi olmadın mı hiç dedi ne bilim dedim sat başı günlük ped değiştirdiğim için olmadım dedim iyi halt ettin dedi bunada şükür diyorum inş sebep budur p.tesi yarayı dondurup kurtulurum....
elosorce bugün 1 de hsg çekilecekti umarım sorunsuz bir şekilde ve olumlu geçmiştir...
meliscim batımı 8 mayıs olarak değiştirirmisin rica etsem ..çatlama iğnesi ve yumurtlamaya göre 2 gün öne çekildi..
diğer kızlar nabersinizzz....
kaplıcalara gidilmiş bi güzel yumoşlara şifa verilmiş...biizm komşumuzda yaşı oldukça büyük 2 çocuk yapmış ve daha sonrada nasılsa artık olmuyor sorunlar var diye korunmamış ve ve bir kaplıca sonrası ortaya bi tekne kazıntısı atmıştı sizede şifa olsun inşallah...
ben de bazı tuhaflıklar hissediyorum kendime sanırım ben gebeş oldummm dermişiiiimmmmm
aynen cnm demekki benm hissettiğim vakum etkisi ona karar verememiştim ya öne çekiyor ya açıyor diye açıyormuşaşılamanın videosunu buldum olii aynen böyle dimi haziranda kararlıyımm yolumuz aşılamaaaaaaa
Aşılama (IUI) - YouTube
canım yaa üzüldüm çok geçmiş olsun..biliyorum zor bi durum şu an ama inşallah tedavi sonrasında hepsi düzelecek yaran yok olacak..ve inşallah kendiliğinden gebe kalırsın
tamam düzeltiyorum canım..inşallah canım hayırlısı olsun...ne gibi tuhaflık hissediyosun kız hadi inşallah bebişin yoldadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?