Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aşılamanın videosunu buldum olii aynen böyle dimi haziranda kararlıyımm yolumuz aşılamaaaaaaa
Aşılama (IUI) - YouTube

bu arada aşılamada ikiye ayrılıyor ilk öncelerde genelde yapılan şekli ile sperm yıkama işlmi olmadan yapılan onda şans daha düşükmüş onun adınıda unuttum şimdi ayrıca aşılama değil imseminasyon lütfen tıbbi terimler kulalnalımmm

öncelikle dünkü hsg yı anlatayım
çok streslı gıttım eşimle yolda birbirimizi yedik resmen ve nasıl ağlayarak gittim ama korkudan değil eşimle olan tartışmaya ağlıyorum
aslında kavga stresımı hsg konusunda azalttı
gittik bizzat dr um yaptı hsg mı ne iğne yaptı ne agrı kesıcı verdi nede anestezi saolsun
tabı sinek ıssırıgı değildi ama çok deli bir ağrıda deildi aleti takarkende acımadı sadece alet oramda bi yerleri mandallayınca o kıstırma acısı oldu
ilacı verirkende ard arda fitil veriyormussun hissi vardı adet sancısı gibi başladı ağrı zannımca ilaç zor gitti ilaç ilerlerken ağrıdı
dr "hayret aleti takarken cıkarıken acımadı ilaç giderken acıdı" dedı bende "hocam yapışıkmıydı acaba dedim" olabilir gibi belkı işaretı yaptı ama yapar yapmaz çok şükür gözün aydın açık tüplerin dedi sevinerek
hemsireler falan süper ilgiliydi masanın oldugu yere tutacak topuz gibi bişe yapmıslar hemsire canın yanndıkca burayı sık dedi gerçektende kendin yerine elınde bişeyı sıkmak iyiymiş

hiç korkma canım..Allahın izniyle çabucak geçecek bolca dua et girerken...
çok dua ettim cok sükür
canım benım yaa inşallahhhh cook kolay gecmıstır
geçti bitti canım şükür korktugum kadar olmadı
geçmiş olsun canım üzülme o sayede anlamıssın yarayı onun caresıne bakarlar en azından
abarttıgımız bişe deılmıs inan iğne bile yapmadılar bana 1 antibıyotıkle gitdim sadece
hsg den önce fitil vermıstı dr onu kullanmayı unutmustum fitilde öncesınde cok yararlıymıs
bide canım benım şaşırdım ben senin doktorun neden cekmedı hsg yı onu anlamadım

çok gemiş oldun rabbim bida yaşatmasın sende ben gibi birdahasına rahat atlat inş. canım benim üzülme

Son düzenleme:

anladım canım bana doktor kesınlıkle gunluk ped kullanmıcaksın dedı beyaz tuvalet kagıdı ve normal ped den baska bırsey kullanmıcaksın dedı ve vajına sampuanı verdı sadece bununla yıka dedı demekkı senın kı benım yaramdan buyuk benımkını cok onemsemedı ama akıntılarım devam edıyor buda benı dusunduruyor en son gıttıgımde dondurun artık beklım dedım hayır dedı once bı hamıle kal sonra dedı....

cok sukur canım ıyı gectıgıne ve tuplerın acık olduguna sevındımm gozun aydınn eee sımdı artık gelsın bebiş

cok sukur canım ıyı gectıgıne ve tuplerın acık olduguna sevındımm gozun aydınn eee sımdı artık gelsın bebiş

günlük pedi banada yasaklamıştı enfeksiyon yapıyor diye ve bayada sorun yaşadım o günlük pedden

nilaycım canım nasıl sevındım anlatamam bende sevındım ama eşiminki bugun belli olcak inş. onunkıde iyi cıkar

canım benım yaa inşllah esının sonucları da ıyı cıkar huzurla beklersın melegının gelmesını...

orlic iyi geçmesine sevindim hadi bakalım gelsin bebişlerrr....

oliiiiiiiiiibaşlatma inseminasyonuna aşılama işte ama sen yanlış biliyorsun aşılamanın 3 çeşiti var
1 spermleri yıkamadan aşılama
2 spermleri yıkayarak aşılama
3 ağaçları birbirine aşılama

nilay oda belli olduu
kızlar

eşiminde sperm sayısı yeterli çıktı aaaa dostlarrr

çok sevındım yaaaaaa
diger adette tedavı vercek bebitom gelecek inşallah
ya rabbim inşallah
kızlar iyiki varsınız yaa

Son düzenleme:

çok güzel canım maşallah
hadi bakalım herşey yolunda gidiyor.
zaten sen bi kez gebe kaldın canım senin zamana ihtiyacın var bir sorunun yok
eşinin kaç çıktı değerleri.
klomen falan kullandın mı kullanmadıysan bi dene derim ben.

evet baharcım 1 dusuk yaptım ben
klomen falanda zaten dr ilk adetınde gel dedı başlıcaz tedavıne dedı muhtemel verır yoksa bende sorarım
biliyordum sorun yok ama kanıtlandıya dahada sevındım binlerce şükür
inşallah hayırlısı hakkımızda gelecek haftada akapuntura başlıcam doktorumda sakıncası yok dedi gitsin göbişler dolsun bebişler

herkese slm nasilsiniz arkadaslar
özlemcim dün aklıma geldin merak ettim pasimide merak ediyorum ....gel iyiyiz de git pasim hadi haber beklyorumm...

aynen öle ....

ohhhh hadı gozun aydınnnn sımdı daha huzurlu beklersın muhtemelen klomen fln verır heralde hadii gelsınn bebişleerrr

melıs canım sanırım bu ayın 20 sınde gelecek benım kırmızılar :26:lısteye yazabılırmısın

bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hadi ben kaçar akşama gel msn ye

evde yoktum yeni geldim canım

melıs canım sanırım bu ayın 20 sınde gelecek benım kırmızılar :26:lısteye yazabılırmısın
tabiki yazarım tatlım batı bilemediğim için soru işareti koymuştum..inşallah bu son yazdırışın olur canım

herkese slm nasilsiniz arkadaslar

canım benim nerelerdesin kız senn nasılsın bebişimiz nasıl özletme kendini bikaç gün sonra kontrolün var sanırım inşallah güzel haberlerle geleceksin kuşumm

gözünaydın canım çok şükür rahatladı kafan bak..hem sen zaten daha önce gebe kaldın..biraz zamana bırak inşallah bu güzel moralle bebeğin gelecek

ohhhh hadı gozun aydınnnn sımdı daha huzurlu beklersın muhtemelen klomen fln verır heralde hadii gelsınn bebişleerrr

teşekkür ederim kızlar hadi inşallah bende mutluyum şimdi diyebiliyorum rahatca bu ay olmazsa bi başka ay diye
resmen psikolojım düzeldi ya
Rabbim hayırlısını versin hepimizede

teşekkür ederim kızlar hadi inşallah bende mutluyum şimdi diyebiliyorum rahatca bu ay olmazsa bi başka ay diye
resmen psikolojım düzeldi ya
Rabbim hayırlısını versin hepimizede

tabikii böyle düşünmelisin helede bi defa geebe kalmışken ...içini ferah tut ALLAHın izniyle 2013 te hepimiz anneyiz kucaklarımza alacağız evlatlarımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…