- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.641
evde olsan ne çıkarki bebiş dün bağlantı bir gitti pir gitti. bi çok ilde öyle olmuş
topiktede hareket olmamış sanırsam bundan.
evde olsan ne çıkarki bebiş dün bağlantı bir gitti pir gitti. bi çok ilde öyle olmuş
topiktede hareket olmamış sanırsam bundan.
dün bende girdim 11 gibi ama yok allah yok bataryayı çıkar modeme reset at geçmişi yükle meğerse ülke çapında gitmiş..hackerler bakanlık sitelerine saldırmaya başlayınca modem üzerinden çalışan bütün internet bağlantıları sıfırı çekmiş..bağlantıyı kesmekte bulmuşlar ççözümü..
bahar nabersinnn şekerimm??
şuanda bağlantı var ama nedense yine kimsecikler yok
ben celdum şimdide siz yoksunuzzzzzz
evde yoktum yeni geldim canım
tabiki yazarım tatlım batı bilemediğim için soru işareti koymuştum..inşallah bu son yazdırışın olur canım
canım benim nerelerdesin kız senn nasılsın bebişimiz nasıl özletme kendini bikaç gün sonra kontrolün var sanırım inşallah güzel haberlerle geleceksin kuşumm
gözünaydın canım çok şükür rahatladı kafan bak..hem sen zaten daha önce gebe kaldın..biraz zamana bırak inşallah bu güzel moralle bebeğin gelecek
Bahaarrr beni mi çağırdın bebişş ben celdum olur miii
evet canım aynen öyle olmuş bende izledim haberlerde.
ama senin yaptıklarının 10 katını yaptım kafayı yedim ama bi türlü başaramadım taki akşam 6 gibi geldi.
ttnetin 444lü hattını arıyorum orasıda meşgul gibi çıktı.
sinir oldum sinir....
şimdi iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok bakalım gerçi yoksun ama gelince yazarsın.
hayatımızın bi parçası oldu artık net olmazsa olmazlardan ...
bende ne olsun cnm dpo 6 yı devirdik son bir hafta bakalım :18:
hadi hayırlısı canım inşallah göbüşe bebiş konmuştur
bende yımırtladım bebeğim artık dpolardayım ama kaç bilmiorum saymıycam bi bakıcam adetim geçmişşşinşallah cnm sende durumlar nedir...
Selam kızlar
keyifler yerindedir inşallah herkesin
biz hamdolsun i̇yiyiz günden güne büyümeye çalışıyoruz
gelen giden hızlı bir tempoda devam geceleri uyku düzeni olmadıgından gündüz her bulduğum boşluğu uyku ile tamamlıyorum
hep aklimdadiniz ara ara gelip hal hatır sorarım
fazla gelemedigim için kusuruma bakmayın olurmu
inşallah hepiniz tez zamanda net basina geçecek zamanı bulamayasinizBuda size dua beddua karışımı bisey benden
hepinizi öpüyorum
dualarım sizlerle
slm dostlar,
herkes iyidir inşallah, ben giremiyorum fazla malum, saolsun kızım gece hiç uyumuyo, zombiye döndüm, uyumak çooook güzel mişş kıymetini bilin, fırsat buldukça girmeye çalışcam canlar, hepinizi seviyoruz, ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzz
Selam kızlar
keyifler yerindedir inşallah herkesin
biz hamdolsun i̇yiyiz günden güne büyümeye çalışıyoruz
gelen giden hızlı bir tempoda devam geceleri uyku düzeni olmadıgından gündüz her bulduğum boşluğu uyku ile tamamlıyorum
hep aklimdadiniz ara ara gelip hal hatır sorarım
fazla gelemedigim için kusuruma bakmayın olurmu
inşallah hepiniz tez zamanda net basina geçecek zamanı bulamayasinizBuda size dua beddua karışımı bisey benden
hepinizi öpüyorum
dualarım sizlerle
inşallahhhhhhhh öyle olur baharcım en güzeliii saymamak aslında umarım seninki sprizzzz derrrbende yımırtladım bebeğim artık dpolardayım ama kaç bilmiorum saymıycam bi bakıcam adetim geçmişşş
annaaaa ben gebeyim diycem
canım pasim maşallah size uyu tatlım sen buralara gelmesen de senin kusurun olmaz
sen dinlen kafan yerinde olsun gerisi önemli değil bi ara bebişimizin resmini isteriz ama haberin olsun
slm dostlar,
herkes iyidir inşallah, ben giremiyorum fazla malum, saolsun kızım gece hiç uyumuyo, zombiye döndüm, uyumak çooook güzel mişş kıymetini bilin, fırsat buldukça girmeye çalışcam canlar, hepinizi seviyoruz, ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzz
inşallahhhhhhhh öyle olur baharcım en güzeliii saymamak aslında umarım seninki sprizzzz derrr
:
Melisiimmm canımm nasılsınn görüşemedik bayadır..
okul yoğundur dedim ondan gelemedin diye düşünüyordum ben,ama tatile gitmişsin demekk ohh yarasın dinlenmişsindir azda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?