Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evde olsan ne çıkarki bebiş dün bağlantı bir gitti pir gitti. bi çok ilde öyle olmuş
topiktede hareket olmamış sanırsam bundan.

dün bende girdim 11 gibi ama yok allah yok bataryayı çıkar modeme reset at geçmişi yükle meğerse ülke çapında gitmiş..hackerler bakanlık sitelerine saldırmaya başlayınca modem üzerinden çalışan bütün internet bağlantıları sıfırı çekmiş..bağlantıyı kesmekte bulmuşlar ççözümü..
bahar nabersinnn şekerimm??

evet canım aynen öyle olmuş bende izledim haberlerde.
ama senin yaptıklarının 10 katını yaptım kafayı yedim ama bi türlü başaramadım taki akşam 6 gibi geldi.
ttnetin 444lü hattını arıyorum orasıda meşgul gibi çıktı.
sinir oldum sinir....
şimdi iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok bakalım gerçi yoksun ama gelince yazarsın.

Melisiimmm canımm nasılsınn görüşemedik bayadır..
okul yoğundur dedim ondan gelemedin diye düşünüyordum ben,ama tatile gitmişsin demekk ohh yarasın dinlenmişsindir azda olsa

inşallah canım yaa hepmızn yuzu gulsun artıkk

hayatımızın bi parçası oldu artık net olmazsa olmazlardan ...
bende ne olsun cnm dpo 6 yı devirdik son bir hafta bakalım :18:

Selam kızlar
keyifler yerindedir inşallah herkesin
biz hamdolsun i̇yiyiz günden güne büyümeye çalışıyoruz
gelen giden hızlı bir tempoda devam geceleri uyku düzeni olmadıgından gündüz her bulduğum boşluğu uyku ile tamamlıyorum
hep aklimdadiniz ara ara gelip hal hatır sorarım
fazla gelemedigim için kusuruma bakmayın olurmu
inşallah hepiniz tez zamanda net basina geçecek zamanı bulamayasiniz Buda size dua beddua karışımı bisey benden
hepinizi öpüyorum
dualarım sizlerle

inşallah cnm sende durumlar nedir...
bende yımırtladım bebeğim artık dpolardayım ama kaç bilmiorum saymıycam bi bakıcam adetim geçmişşş
annaaaa ben gebeyim diycem

canım pasim maşallah size uyu tatlım sen buralara gelmesen de senin kusurun olmaz
sen dinlen kafan yerinde olsun gerisi önemli değil bi ara bebişimizin resmini isteriz ama haberin olsun

slm dostlar,

herkes iyidir inşallah, ben giremiyorum fazla malum, saolsun kızım gece hiç uyumuyo, zombiye döndüm, uyumak çooook güzel mişş kıymetini bilin, fırsat buldukça girmeye çalışcam canlar, hepinizi seviyoruz, ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzz

biz iyiyiz canommmm sende iyisin maşallahhh kırkı çıksın bebişin uyku düzene girer
bizde seni çokkkk seviyoruz canımbenimmm

inşallahhhhhhhh öyle olur baharcım en güzeliii saymamak aslında umarım seninki sprizzzz derrr

girer dzene zamanla uykusuda mis kokulu cemre deniz yerim sizi ben yaa ne zamn görecez biz bu bebişleriii

Melisiimmm canımm nasılsınn görüşemedik bayadır..
okul yoğundur dedim ondan gelemedin diye düşünüyordum ben,ama tatile gitmişsin demekk ohh yarasın dinlenmişsindir azda olsa

canımm ii olmaya çalışıyorum işte evet bikaç günlüğüne kafa dinledim iyi oldu sen nasılsın neden gelmiyosun kızzz

canım pasim ve canom ahh o minişleriniz uyutmuyomu sizi kıyamam size aman olsun bee onlar için herşeye değer..yeterki sağlıklı olsunlar..özletmeyin kendinizi..sizi çok seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…