Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

özlemcim dün aklıma geldin merak ettim pasimide merak ediyorum ....gel iyiyiz de git pasim hadi haber beklyorumm...

aynen öle ....
cnm bnm saol.biz iyiyiz arada ben giriorum size bakiorum takip ediorum yazilanlari okuorum fln..ama pek karsilasamioruz ondan sanriim...ee nasilsin cnm durumlar nedir
özlemmmmmmm nasılsın yavrum hiç sesin çıkmıyorrrrrrrr
kiz giriorum da size rastlayamiorum yarin randevum varr bakalim cinsiyetmiz i solicekmi merak ediom e sen nasilsin cnm

yarin randevum cnm insallah guzel haberlerle donerim..yazarim sizee..sizleri seviorummmmm

herkese gunaydinlaaaaaaaaaaarr

bu arada pasim ve canancim masallah kuzulariniza ne guzel yanlarinizda allah o gunleri bi aksilik cikmadan bana ve hepimize gostersin insallah..
guzel bi vesileden dolayi uyuyamamak da guzeldirrtadini cikarinn

evet bebeğim karşılaşamıyoruz
bak ilk tahmin benden bence senin oğluşun olcakkkkkkkkkkkkkkkkk

canımm ii olmaya çalışıyorum işte evet bikaç günlüğüne kafa dinledim iyi oldu sen nasılsın neden gelmiyosun kızzz

Bizde dün geziye gittik ip atladım,futbol oynadım,yakar top..
böyle şeyler her zaman değilde arada olunca daha çok zevk veriyor..

Valla melis'cim bende artık ne yazacağımı bilmiyorum,buraya sadece arkadaşlarımı merak ettiğim için geliyorum hal hatır artık buna döndü.
bu şekilde düşündüğüm için kızmayın ama zamanla başka bişey olmuyor alışkanlıktan başka..

Diğer kızlar sizede selamm ...

Son düzenleme:
selam bebikolar
ne var ne yok
haftasonu misafirim vardı
bugün keyifsizim
sanırım hiç anne olamaycağım korkusu artıyor ben de
eşim de sinir ediyor benii
istemiyorum ben çocuk diyorr

ne yapacağımı şaşırdımm

off offf

selam tatlım,,
istemiyorumun altında acaba ne yatıyor gerçekten mi istemiyor yada olmadığı için mi ?
Hani senin üzülmemen adına
çünkü aynısını ben yaşıyorum..

canım psikolojı cok etkili
keske bozmasak ama yapıyoruz işte
benimde eşim aynını derdi cocuk mevzuunu hiç konusamaz olmustuk bi ara üzülürüm diye halada bahsetmezde işte genede psıkolojı cok önemlı
üzülme olacak inş. zamanı var sadece

canlarım herkese selam nasılsınız bakalım dün cuma günü hepinize dua ettim yazımı okuyan herkes kendine amin desin.rabbim kabul eder dualarımı inş..
bende sabırsız bir bekleyiş başladı zaman geçmiyor artık size resim koyuyum de konunuz değişsin kendinize gelin olur mu??

bebeğimm sen eşine takılma bnmkide öleydi hatta istemiyorum diye korunmaya çalışıyordu ayıptır söylemesi.ama bu bizimle alakalı çok üstüne düşüp kendimizi ve onu üzdüğümüzden..sen kendini de onuda sıkma yapman gereken bu oluruna bırakmak senin artık olmuyor gibi davranman eşini de yetersiz bir adammış moduna sokmuş gibide oluyorsun kendimden yorum yapıyorum
üzülmeeee keyifin olacak ki bebeğinde olsun..

Eki Görüntüle 403345 Eki Görüntüle 403345

25 kilo aldım en son 1 ay önce tartılmıştım
kız sen naptın böleeee ohhhh gebeliğin keyfini çıkar tatlım ben çok seviyorum böyle tombiş anneleri.
ama şaşırdımda önceki çıtır halini gördüğüm için.neyse bebiş dünyaya gelsin nasılolsa o kilolar gidecek
Eki Görüntüle 403368

kızımın odasını eklemeye calışıcam

aynı prenses odası gibi bayıldımmmmm süpperrr canımmm.
sağlıcakla büyüsün inşallah bu odada

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 403368

kızımın odasını eklemeye calışıcam

ayy gülşahcım maşallah prensesin odası süper olmuş..iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim

sen yinede gel arada arayı açma emi

deryoşum nerelerdesin sen yaa..ay varya inan benim eşim istemese bırakırdım salardım inanki..ne zaman isterse hazır olursa ozaman başlardık..ama şuan eşim benden de çok istiyo..Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin...

Eki Görüntüle 403345 Eki Görüntüle 403345

25 kilo aldım en son 1 ay önce tartılmıştım

oyyyy maşallah kız ama çok tatlı görünüyosun..kaç kiloydunki hamile kalmadan önce merak ettim..aman olsun bebişin doğsunda verirsin kiloları önemli değil tatlım

iyi geceler eski dostlar nasıl herkes...
bu gün akşam yaramı yaktı doktorum anestezi aldım bişi duymadım hissetmedim.. ama şimdi çok ağrım var ve sarı bi akıntı su gibi hemde çok fazla ilk 1-2 gün yara akıp gidecekmiş adetten sonrada tamamen temizlenecekmiş inş. rabbim düşmanıma yaşatmasın çok kötü bi durum.... 1 ay bebek yok halvette yok kardeş kardeş yatacaz

canım çok geçmiş olsun..şükür bak kurtuldun inşallah düzelecek daha sağlıklı olacaksın..bunu düşün kendini motive et..aman olsun herkes halvetten bıktı ya biraz da kardeşçe uyuyun bakalım..

çok şükür canım çok şükür kurtuldum valla halvetten bende bıktımda kocişe karşı mahçup hissedecem kendimi :) yoksa başka mesele yok benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…