- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.661
cnm bnm saol.biz iyiyiz arada ben giriorum size bakiorum takip ediorum yazilanlari okuorum fln..ama pek karsilasamioruz ondan sanriim...ee nasilsin cnm durumlar nedirözlemcim dün aklıma geldin merak ettim pasimide merak ediyorum ....gel iyiyiz de git pasim hadi haber beklyorumm...
aynen öle ....
kiz giriorum da size rastlayamiorum yarin randevum varr bakalim cinsiyetmiz i solicekmi merak ediom e sen nasilsin cnmözlemmmmmmm nasılsın yavrum hiç sesin çıkmıyorrrrrrrr
evde yoktum yeni geldim canım
tabiki yazarım tatlım batı bilemediğim için soru işareti koymuştum..inşallah bu son yazdırışın olur canım
canım benim nerelerdesin kız senn nasılsın bebişimiz nasıl özletme kendini bikaç gün sonra kontrolün var sanırım inşallah güzel haberlerle geleceksin kuşumm
gözünaydın canım çok şükür rahatladı kafan bak..hem sen zaten daha önce gebe kaldın..biraz zamana bırak inşallah bu güzel moralle bebeğin gelecek
cnm bnm saol.biz iyiyiz arada ben giriorum size bakiorum takip ediorum yazilanlari okuorum fln..ama pek karsilasamioruz ondan sanriim...ee nasilsin cnm durumlar nedir
kiz giriorum da size rastlayamiorum yarin randevum varr bakalim cinsiyetmiz i solicekmi merak ediom e sen nasilsin cnm
yarin randevum cnm insallah guzel haberlerle donerim..yazarim sizee..sizleri seviorummmmm
herkese gunaydinlaaaaaaaaaaarr
canımm ii olmaya çalışıyorum işte evet bikaç günlüğüne kafa dinledim iyi oldu sen nasılsın neden gelmiyosun kızzz
selam bebikolar
ne var ne yok
haftasonu misafirim vardı
bugün keyifsizim
sanırım hiç anne olamaycağım korkusu artıyor ben de
eşim de sinir ediyor benii
istemiyorum ben çocuk diyorr
ne yapacağımı şaşırdımm
off offf
selam bebikolar
ne var ne yok
bugün keyifsizim
ne yapacağımı şaşırdımm
off offf
selam bebikolar
ne var ne yok
bugün keyifsizim
ne yapacağımı şaşırdımm
off offf
kız sen naptın böleeee ohhhh gebeliğin keyfini çıkar tatlım ben çok seviyorum böyle tombiş anneleri.
evet bebeğim karşılaşamıyoruz
bak ilk tahmin benden bence senin oğluşun olcakkkkkkkkkkkkkkkkk
bana da ole geliorr
bu arada cardelencm odan cok guzel
Bizde dün geziye gittik ip atladım,futbol oynadım,yakar top..
böyle şeyler her zaman değilde arada olunca daha çok zevk veriyor..
Valla melis'cim bende artık ne yazacağımı bilmiyorum,buraya sadece arkadaşlarımı merak ettiğim için geliyorum hal hatır artık buna döndü.
bu şekilde düşündüğüm için kızmayın ama zamanla başka bişey olmuyor alışkanlıktan başka..
Diğer kızlar sizede selamm ...
deryoşum nerelerdesin sen yaa..ay varya inan benim eşim istemese bırakırdım salardım inanki..ne zaman isterse hazır olursa ozaman başlardık..ama şuan eşim benden de çok istiyo..Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin...selam bebikolar
ne var ne yok
bugün keyifsizim
ne yapacağımı şaşırdımm
off offf
iyi geceler eski dostlar nasıl herkes...
bu gün akşam yaramı yaktı doktorum anestezi aldım bişi duymadım hissetmedim.. ama şimdi çok ağrım var ve sarı bi akıntı su gibi hemde çok fazla ilk 1-2 gün yara akıp gidecekmiş adetten sonrada tamamen temizlenecekmiş inş. rabbim düşmanıma yaşatmasın çok kötü bi durum.... 1 ay bebek yok halvette yok kardeş kardeş yatacaz
canım çok geçmiş olsun..şükür bak kurtuldun inşallah düzelecek daha sağlıklı olacaksın..bunu düşün kendini motive et..aman olsun herkes halvetten bıktı yabiraz da kardeşçe uyuyun bakalım..
çok şükür canım çok şükür kurtuldum valla halvetten bende bıktımda kocişe karşı mahçup hissedecem kendimi :)yoksa başka mesele yok benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?