- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.681
iyi geceler eski dostlar nasıl herkes...
bu gün akşam yaramı yaktı doktorum anestezi aldım bişi duymadım hissetmedim.. ama şimdi çok ağrım var ve sarı bi akıntı su gibi hemde çok fazla ilk 1-2 gün yara akıp gidecekmiş adetten sonrada tamamen temizlenecekmiş inş. rabbim düşmanıma yaşatmasın çok kötü bi durum.... 1 ay bebek yok halvette yok kardeş kardeş yatacaz
aman ne mahcup olcan canımm bu ay kardeşiz de..nasıl olsa her ay oluyor halvet boşverrben çok sıkıldımda kendi adıma
canım çok geçmiş olsun ağrılarında geçecek bugünlerde geçecek inşallah.
ve bu bir aylık süreç sana emin ol çok iyi gelecek.
benimde kistimin olduğu ay birliktelik falan doğru düzgün olmadı ama kafam çok rahatladı bana bir tokat gibi geldi.
şimdi bi çok konuda daha farklı düşünüyorum en önemlisi bebek saplantımdan kurtuldum şimdi sadece istiyorum saplantı yok.
sende bu ayı güzel değerlendir kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış ve en önemlisi hiç bebek düşünme.
haklısın bu ay kafa dinleyecem dinlenecem gece banyosu olmayacaken çok yoran oydu zaten... sabah işe uykumu almış şekilde gidecem takmıyorum valla canım çok şükür rabbim başka dert vermesin inşallh kurban olduğum kimseye dert verip dermanı uzaklarda aratmasın.....
söledim doktor yara için randevu verdiğinde 1 ay fanfini yok ona göre dedim senin sağlığın iyi olsunda ben bişi istemem dedi
iyi iyi öyle dediyse sorun yok..valla kafanı dinle canım heleki çalışıyorsan o banyo mahvediyo benide oyy..saçlar kurumaz hastalanırsın falan hele kışın ne zordu
kız sen naptın böleeee ohhhh gebeliğin keyfini çıkar tatlım ben çok seviyorum böyle tombiş anneleri.
ama şaşırdımda önceki çıtır halini gördüğüm için.neyse bebiş dünyaya gelsin nasılolsa o kilolar gidecek
aynı prenses odası gibibayıldımmmmm süpperrr canımmm.
sağlıcakla büyüsün inşallah bu odada
iyi iyi öyle dediyse sorun yok..valla kafanı dinle canım heleki çalışıyorsan o banyo mahvediyo benide oyy..saçlar kurumaz hastalanırsın falan hele kışın ne zordu
bende akapuntura başlıyorum :18:nerde bu hatunlar yaaaaaaaaaa
kızlar bugün itibariyle dukan diyetine başladımm bakalım kaç kilo vercem
iyi geceler eski dostlar nasıl herkes...
bu gün akşam yaramı yaktı doktorum anestezi aldım bişi duymadım hissetmedim.. ama şimdi çok ağrım var ve sarı bi akıntı su gibi hemde çok fazla ilk 1-2 gün yara akıp gidecekmiş adetten sonrada tamamen temizlenecekmiş inş. rabbim düşmanıma yaşatmasın çok kötü bi durum.... 1 ay bebek yok halvette yok kardeş kardeş yatacaz
canımmm sağolll o güzel dilekleriniz sizide bulsun inş..hatrlıyorumda ilk kan test sonucumu alır almaz seni aramıştımm heyecanıma ortak oldun dostum bnm..
meliscim..sağol bitanem darısı başınıza rabbim bu heyecandan kimseyi mahrum bırakmasın başa burdaki arkadaşlarımı..bu arada sormuşsun 52 kiloydum 74.8 şuanda nasıllllll
umrumda değil zor geldm bugünlere unutmadım geçmişi sıkıntıları.
slm kizlar doktordan geldim hersey yolunda cok sukur..
allah nasip kismet ederse bi oglum olucak:)
eheheheh bilmişim bravo banaslm kizlar doktordan geldim hersey yolunda cok sukur..
allah nasip kismet ederse bi oglum olucak:)
kimse yok yine ama olsun
takipteyim
listede değişiklik yok
patlama yaşayın inşallah kızlar yaa
ümitle bekliyorumm
slm kizlar doktordan geldim hersey yolunda cok sukur..
Allah nasip kismet ederse bi oglum olucak:)
canımmm sağolll o güzel dilekleriniz sizide bulsun inş..hatrlıyorumda ilk kan test sonucumu alır almaz seni aramıştımm heyecanıma ortak oldun dostum bnm..
Meliscim..sağol bitanem darısı başınıza rabbim bu heyecandan kimseyi mahrum bırakmasın başa burdaki arkadaşlarımı..bu arada sormuşsun 52 kiloydum 74.8 şuanda nasıllllll
Umrumda değil zor geldm bugünlere unutmadım geçmişi sıkıntıları.
bende akapuntura başlıyorum :18:
kimse yok yine ama olsun
takipteyim
listede değişiklik yok
patlama yaşayın inşallah kızlar yaa
ümitle bekliyorumm
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naparsın
deli divane dolanır dururummmmmmmm bebişkooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?