- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.701
niye kız neden dellendinnnnnnn
slm kızlar..
özlem prensin oluyormuş tebrik ederim...
gülşah az kalmış seninde bi avadazda inşallah..
rabbim bekleyen arkadaşların yüzünü güldür sün inşallah amin...
diğer kızlar sizde iyisiniz inşallah 2 gündür başım ağrıyor keyifsizim ...
sevgiler...
ne çok inşallah demişim ..:S
aminnn canım geçmiş olsun zaten ben dedim bu kız pek sık girerdi nerelerde acaba diye.
giriyordum cnm ama yazmaya elim gitmiyordu ateş ölçmeye başlamışsın sonu hayır olsun inşallh...
gözün aydın Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
ailesine vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah
eheheheh bilmişim bravo bana
hadi hayırlı olsun canım hayatının ikinci erkeği geliyorr
aminnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm
inşallhhh patlama yaşarızzz
hayırlı olsun canım benim..tahminlerimiz çıktı desene benimde içimden erkek geçmişti..hayırla doğup büyüsün inşallah
amin canım inşallah isteyen herkes annelik duygusunu yaşar..oooo süper bir artış olmuş vallaAma olsun dediğin gibi bu duruma gelmek için ne kadar bekledin..kilo falan geçer yeterki sağlıklı olsun bebişin..
[ı]başla canım.. ablamda gitmişti de hatta orda gebe kalamayan bayanlar ve sperm sorunu olan erkekler bile akapuntur sayesinde çok olumlu sonuçlar almışlar..belki sanada bu vesile olur[/ı]
slm kızlar..
özlem prensin oluyormuş tebrik ederim...
gülşah az kalmış seninde bi avadazda inşallah..
rabbim bekleyen arkadaşların yüzünü güldür sün inşallah amin...
diğer kızlar sizde iyisiniz inşallah 2 gündür başım ağrıyor keyifsizim ...
sevgiler...
ne çok inşallah demişim ..:S
evet olim yaa dayanamadım yine 6 gün falan ölçtüm.aslında tablolarıma kızıyordum ve gün saymamak için ölçmek istemiyordum.
ama ne tabloların ne gün saymanın bi suçu yok.allah vereceği zaman ne yaparsak yapalım olacak inşallah.
öyle cnm en acil yanından inşallah beklemek çok zor ve acı verici..nasip işte ne diyceksin..
oliii sana bişey sorcam şimdi benim ikinci serophene de kist oldu ya.
ben bu ay adet olursam yine kullanmak istiyorum klomen.
bi çok kişiye iğnesiz veriyor doktor acaba kendiliğimden alıp iğne olmasam mı
sence napim bi akıl ver bana
yumurtlama takibini yaptır eğer 21 mm geçip hala çatlamadıysa o zman kullan bende ilk klomeni iğnesiz kullandım bu pkolu halimle bile çatlamıştım...çok para cnm çokkkk ben iğne kullanayım gonal f fln diyordum hani doktor vermiyordu ama zaten 450 lira fllnmış düşün..ovitrelde 75 anamız ağladı 6 defa...
off ya çok dertliyim hep kendime bağlıyorum cümlenin sonunu kusura bakma dediğim gibi cnm doktorunlada konuş takip yaptır boşuna iğneye para verme lh ındada sorun yoksa zaten hiç yaptırma ...bnm pco durumu olmasa bende kullanmazdım ..sırf diğer yumurtalarda kist olmasın diye yaptırıyorum ...klomeni günde tekmi kullanıyorsun..
olim bak şimdi benim ilk kullanmamda iki tane 19mm oldu heemen iğne yaptırdı.
ikincide 17mm iken yaptırdı diğerleri 10 14mm idi ama kist oldu.
ben iğne olmasam kendiliğimden çatlarım allahın izniyle.çünkü normaldede kendiliğinden çatlıyor.
lh 5 yada 6 gibi bişey.iğneyi hep erken yapıyor bana kalırsa.evet maddi olarakta hep boşa gidiyor para hani olsa değerde ama daha yolumuz çok.aşamalar çok.
aslında o gonal f ler falan daha etkiliymiş.çünkü klomen rahim duvarını inceltiyormuş ama iğneler güçlendiriyormuş.
hem özlemde o şekilde kaldı.
peki bu iğneleri devlet ödüyormuş
ödediği durumdamı 450 lira.
ben klomeni günde 2 tane almıştım yani öle söledi doktor.
ya da ben doktordan isteyim klomeni ama beni hep 12.günde çağırıyor
ben de 12.gün değil 14.gün giderim gelemedim falan derim hem belki ozamana kendiliğinden çatlar.
çatlamazsada iğne yapar.dimi?
banada 18 mm de iken yapıldı hep ve 20 mm den sonrakilerin çok kaliteli olmadığını ama 23 mm tek yumurtası olup onla hamile kalan bile olmuş bana kalırsa iğnesiz tek klomen illla kullanayım diyorsan oda tabi bence ona bile gerek yokta bu kalite olayından şüpheliyim işte birde malum saçaklar
iğneyi devlet karşılıyor ama tüp bebek tedavisinde karşılasın devlet diye kapalılar ..ayrıca hep soruyorum klomenle iğne aarasında yumurta kalitesini etkileyn bi durum varmı diye doktorlarıma ama yok diyorlar klomene cvp verilemze diyorlar ..sonra yumurtalık ve mem kanseri risklerinden bahsedip canımı sıkıyorlar...ben sana bişi deyimmi doktoruna git takibini yaptır iğneyi yaptır dediğinde gitme sonra 21 gün progestana baktr...one karışır hem çekinme ben iğne kullanmayım bu ay de kendi fikirlerinide paylaş yani doktorsa doktorlar valla nağalım zaten dertliyiz birde onlardanmı çekineceğiz...
selam kızlarr oo olicim hg nerelerdesin yaa
oyyy oliii oyyy kafam çok karışıkkkk.şimdi ben ateş ölçerken hep gördüm ki kendiliğimden çatlıyorum.
ee yumurtlamam da var zaten progesteronum en son 19.6 idi.
eşimin de sayı 65mlyn ileri hızlısı 25 yerinde 25 yavaş 10 hareketsiz 40 morfoloji 70
iyi dedi doktor ama bana kalırsa iyi değil gibi.
ama bundan düşük olanlarında oluyor.
hep düşünüyorum sorun nerde diye.
çare üretmeye çalışıyorum işte kendimce
ama hiçbir şey bilmiyorummmm
valla cnm ileri hızlı sayısı sınırda eşinde varikosel yoktu senin öyle hatırıyorum bnmkinde vardı ve 24.5 ile ameliyata aldı doktor hatırlarsan bi kaç kez yazmıştım bu sonucu kadın doğumcuya götürseniz süper der fln demişti ama yine hatırlarsınki bakale %5 ileri hızlı ile hamile kaldı bu işe akıl sır ermiyor işte kafanıda karıştırma sakın aşılama na çok bişe kalmadı bence onu bekle ..
bende son zamanlarda düşünüyorum spermler süper yumurtalar çifter çifter ..ama sorun varki kalamıyorum var bi sorun yoksa herkez nasıl kalıyor şakır şakır hadi diyelim 1 sene denk getiremedik isabet ettiremedik fln fln ya sonrasııı ateş le testlerle günlerimizi belirliyoruz ayakalar havada poziyonumuz sabit bel altında yastık işteee var bişe ama ne yoksa saçakmıı
selam kızlarr oo olicim hg nerelerdesin yaa
kız saçak saçak diye diye benimde aklıma soktun
benimde kesin saçaklarda bi sorun var bi ara elletmek lazım
eşimde varikosel varmı bilmiom oli ama doktor elle baktıydı
acaba elle belli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?